johnbond Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 παραβίαση του στοπ=αυτόφωρο και 2 έτη φυλάκιση άνευ αναστολής με ταυτόχρονη αφαίρεση του διπλώματός του. Μπορείς να με παραπέμψεις στο νόμο που το λέει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shreder Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Ρώτα δικηγόρο φίλε μου να στο επιβαιβεώσει αυτό που σου λέω γιατί ισχύει κανονικότατα δεν θυμάμαι τώρα ποιος ακριβώς νόμος είναι αυτός αλλά τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μπορείς να με παραπέμψεις στο νόμο που το λέει αυτό; Ισχυει αλλά κανένας μπάτσος δεν θα γράψει την αλήθεια οπότε θα πας το πολύ σε δύο μήνες φυλακή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Ρώτα δικηγόρο φίλε μου να στο επιβαιβεώσει αυτό που σου λέω γιατί ισχύει κανονικότατα δεν θυμάμαι τώρα ποιος ακριβώς νόμος είναι αυτός αλλά τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα λέω. Επέτρεψε μου να έχω σοβαρές αμφιβολίες για τα λεγόμενα σου. Και καλό είναι να μη γράφεις τέτοια πράγματα αν δεν είσαι σίγουρος. Η παραβίαση στοπ αποτελεί πταίσμα και τιμωρείται με 700ε πρόστιμο και 20 μέρες αφαίρεση διπλώματος. Πως έφτασες εσύ στα 2 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή δε μπορώ να καταλάβω... Σκέψου μόνο οτι μπορείς να παραβιάσεις stop και από απροσεξία ή λόγω κακής τοποθέτησης του. Μου λες οτι θα πας 2 χρόνια στο μπουντρούμι; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Επέτρεψε μου να έχω σοβαρές αμφιβολίες για τα λεγόμενα σου. Και καλό είναι να μη γράφεις τέτοια πράγματα αν δεν είσαι σίγουρος. Η παραβίαση στοπ αποτελεί πταίσμα και τιμωρείται με 700ε πρόστιμο και 20 μέρες αφαίρεση διπλώματος. Πως έφτασες εσύ στα 2 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή δε μπορώ να καταλάβω... Σκέψου μόνο οτι μπορείς να παραβιάσεις stop και από απροσεξία ή λόγω κακής τοποθέτησης του. Μου λες οτι θα πας 2 χρόνια στο μπουντρούμι; Υπάρχει και η επιλογή να πας στο Γουδή για τουφέκισμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leon90 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά! Έχω μια απορία και θέλω να σας διατυπώσω την ιστορία,αν γνωρίζει κανείς σίγουρα,διότι είναι λεπτό το θέμα,να μου απαντήσει ! Δουλεύω σε ένα εργαστήριο,είμαι βοηθός ενός τεχνίτη και κάνω παραδόσεις με ένα παπάκι του αφεντικού μου. Προχθές έμπλεξα σε ένα τροχαίο,ένα αυτοκίνητο μου μπλόκαρε τον δρόμο παραβιάζοντας stop και στην προσπάθεια μου να το αποφύγω έσκασα, με ταχύτητα περίπου 60-70 χλμ σε κατηφόρα,πάνω σε κάτι κάδους με το κεφάλι.Αν δεν είχα κράνος δεν υπήρχε ούτε μία στο εκατομμύριο να ζούσα,το κράνος έγινε κομμάτια! Ωστόσο είμαι με πολλαπλές κακώσεις στο κρεβάτι και δεν μπορώ να κουνήσω,το χέρι μου κρεμασμένο και πολλαπλά εγκαύματα τριβής αλλά και σύγκρουσης. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω δίπλωμα,έληξε η καρτέλα μου πριν κανά μήνα και ενώ είχα κάνει αίτηση πριν 2 μήνες για να δώσω,το μηχανολογικό δεν μου έκλεισε ποτέ ημερομηνία.Έτσι μέχρι να το ξαναρχίσω και να το βγάλω,οδηγούσα χωρίς δίπλωμα.(ωστόσο πρόλαβα να βγάλω του αυτοκινήτου) Εγώ νόμιζα πως δεν μπορώ να του κάνω τίποτα αυτουνού για να διεκδικήσω αποζημίωση επειδή δεν είχα δίπλωμα αλλά κάποιος μου είπε ότι είναι εφικτό ! Για να είμαι λίγο ξεκάθαρος,δεν με νοιάζουν τα λεφτά και η αποζημίωση,ΑΛΛΑ όταν με έπαιρναν με το ασθενοφόρο και εγώ παρακαλούσα στον δρόμο να ΜΗΝ έχω πάθει κάτι σοβαρό και να μπορώ να ξαναπερπατήσω,οι άνθρωποι που ήταν εκεί και είδαν το ατύχημα μάλωναν με τον οδηγό ενώ αυτός φώναζε ότι δεν έφταιγε σε τίποτα.Δηλαδή και δίπλωμα να είχα αν μου ζητούσε συγγνώμη και μου έλεγε ότι έκανε λάθος,δεν θα το κυνηγούσα καθόλου αλλά το να κοντέψω να πεθάνω και να μην ακούω ούτε συγγνώμη ούτε αποδοχή λάθους,με κάνει να θέλω να το τραβήξω όσο πάει. Μετά που ήμουν στο νοσοκομείο,επειδή κάποιος κάλεσε και την τροχαία,μου έκαναν αλκοτέστ αλλά δεν μου ζήτησαν παραπάνω στοιχεία όπως δίπλωμα ασφάλειες κτλ (Αν και ασφάλεια υπάρχει στο όνομα του αφεντικού μου). Η ερώτηση μου είναι αυτή: Χωρίς να έχω δίπλωμα για δίκυκλο,υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να τον κυνηγήσω με όποιον τρόπο γίνεται,ή η απώλεια διπλώματος είναι καθοριστική ? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας ! Περαστικά καταρχήν. Ήταν λάθος που οδηγούσες χωρίς δίπλωμα. Συνήθως έχω παρατηρήσει συμβάινει το αντίθετο, δηλαδή κάποιο άτομο που δεν έχει δίπλωμα προκαλέι ατύχημα και μετά τρέχει και δεν φτάνει με τα δικαστήρια. Στην δικιά σου περίπτωση πρέπει να συμβουλευτείς άμεσα κάποιο δικηγόρο κλπ για να δείς τι μπορέις να κάνεις... Το ότι υπάρχουν μάρτυρες είναι καλό. Το θέμα του διπλώματος είναι το αγκάθι στην υπόθεση... Επέτρεψε μου να έχω σοβαρές αμφιβολίες για τα λεγόμενα σου. Και καλό είναι να μη γράφεις τέτοια πράγματα αν δεν είσαι σίγουρος. Η παραβίαση στοπ αποτελεί πταίσμα και τιμωρείται με 700ε πρόστιμο και 20 μέρες αφαίρεση διπλώματος. Πως έφτασες εσύ στα 2 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή δε μπορώ να καταλάβω... Σκέψου μόνο οτι μπορείς να παραβιάσεις stop και από απροσεξία ή λόγω κακής τοποθέτησης του. Μου λες οτι θα πας 2 χρόνια στο μπουντρούμι; Φίλε εδω δεν μιλάμε για απλή παραβίαση STOP αλλά έχουμε και τραυματισμό ατόμου... Θα μπορούσε να πάει αυτόφωρο αλλά κάτω απο κάποιες συνθήκες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shreder Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Ισχυει αλλά κανένας μπάτσος δεν θα γράψει την αλήθεια οπότε θα πας το πολύ σε δύο μήνες φυλακή. Είναι ακριβώς αυτό που είπα νωρίτερα ότι μπάτσοι δεν κάνουν καλά και σωστά την δουλειά τους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Ρώτα δικηγόρο φίλε μου να στο επιβαιβεώσει αυτό που σου λέω γιατί ισχύει κανονικότατα δεν θυμάμαι τώρα ποιος ακριβώς νόμος είναι αυτός αλλά τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα λέω.Α καλα ετσι βοηθας.. Αστο ρε φιλε που θα με αποκαλεσεις και δολοφονο! Δωσε στον ts τους νομους,προτεινε του κανενα δικηγορο, αν μπορεις τσονταρε και τιποτα! Μονο να κατηγορεις ξερεις.. τωρα εσυ τον παροτρυνεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shreder Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Α καλα ετσι βοηθας.. Αστο ρε φιλε που θα με αποκαλεσεις και δολοφονο! Δωσε στον ts τους νομους,προτεινε του κανενα δικηγορο, αν μπορεις τσονταρε και τιποτα! Μονο να κατηγορεις ξερεις.. τωρα εσυ τον παροτρυνεις! Δεν σε αποκάλεσα δολοφόνο απλά σου επίστησα την προσοχή σε αυτά που γράφεις.Εγώ φίλε μου αντίθετα με σενα τον παροτρύνω να ακολουθήσει την νόμιμη οδό και όχι να παέι να σκοτωθεί επειδή η ζωή του για χίλιους λόγους μπορεί να είναι χάλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Καποιος που οδηγει χωρις διπλωμα δεν μπορει να εχει αξιωσεις απο τον αλλον. Παρολα αυτα επειδη η νομοθεσια ειναι παραξενη, μην το αφησεις, ρωτα δικηγορο οταν συνελθεις. Μην καθυστερησεις. Ξερω εναν που οδηγουσε μεθυσμενος, ο αλλος ειχε το στοπ, καταστρεψαν και οι 2 τα αμαξια τους, και δικαιωθηκε ο μεθυσμενος (α εγινε και αλκοτεστ) γιατι το στοπ το χε ο αλλος. Το παλευε ο ξεμεθυστος για συνηπευθυνοτητα μονο για την τιμη των οπλων....δεν ξερω τελικα τι εγινε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Η παραβίαση STOP δεν έχει πάντα την...παραβίαση μέσα. Το STOP υπάρχει πιθανότητα να μη το παραβιάσουμε. Εξηγούμαι: Πάω σε STOP, σταματώ και ελέγχω, δεν βλέπω κάποιον. Πάω να ξεκινήσω. Και τότε έρχεται μηχανάκι που κινείται με 22μέτρα το δευτερόλεπτο ( ναι "μόλις" 80 χλμ/ώρα) το οποίο ήταν αδύνατο να το δώ... και σκάει πάνω μου ή με αποφεύγει και σκοτώνεται. Τα όρια ταχύτητας υπάρχουν για ένα λόγο. Δεν ξέρω με πόσο πήγαινε το παιδί, αλλά αν όντως έπεσε με 60-70 σε κάδους, σημαίνει ότι πήγαινε με πάνω από 80 μέσα στον αστικό ιστό, οπότε καλά να πάθει και ευτυχώς που δεν πήρε κ κανά περαστικό αμπάριζα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Πολλές φορές έχει τύχει αυτό που είπε ο αποπανω Σταματάω,κοιτάω 3-4 φορές και πάω να ξεκινήσω και τσουπ πετάγεται μηχανάκι βολίδα και φρενάρει.και λες τι έγινε ρε; Δεν βλέπω καλά; Μέσα στην πόλη στα στενά,ειδικά κάτι delivery τρέχουν με όσα πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δεν σε αποκάλεσα δολοφόνο απλά σου επίστησα την προσοχή σε αυτά που γράφεις.Εγώ φίλε μου αντίθετα με σενα τον παροτρύνω να ακολουθήσει την νόμιμη οδό και όχι να παέι να σκοτωθεί επειδή η ζωή του για χίλιους λόγους μπορεί να είναι χάλια.Διεστρεβλωνεις αυτα που ειπα.. εγινες κουραστικος.. βρες κανενα νομο να βοηθησεις τον ts γιατι με φληναφηματα δεν βοηθας.. Μην παιζεις με τον πονο του αλλου αν δεν μπορεις να ολοκληρωσεις σε αυτα που λες.. Νομιμη οδο και υπαρχει νομος δεν βοηθαει.. ποιος νομος? μετα τι θα κανει? πως να κινηθει? λεφτα? Το να παιζεις με την ψυχολογια του αλλου και να δινεις ελπιδες δεν ειναι σωστο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shreder Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Εγώ δεν προσπαθώ να δώσω ελπίδες σε κανέναν απλά του λέω να συμβουλευτεί δικηγόρο αυτός θα του πει τι ελπίδες έχει να κερδίσει κάτι.Μέχρι τώρα εσύ απλά μου επιτίθεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δεν ξέρω με πόσο πήγαινε το παιδί, αλλά αν όντως έπεσε με 60-70 σε κάδους, σημαίνει ότι πήγαινε με πάνω από 80 μέσα στον αστικό ιστό, οπότε καλά να πάθει και ευτυχώς που δεν πήρε κ κανά περαστικό αμπάριζα.Μην λες τετοια γιατι υπαρχει ο shreder που θα σου πει αισχος!πρεπει να ντρεπεσαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις