Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όπως είπα και πιο πάνω,μου έκλεισε τον δρόμο ,πάτησα τα φρένα και έστριψα αριστερά και εσκασα στους κάδους...

Αυτός ήταν σταματημένος εκεί ή πετάχτηκε από τα ξαφνικά;

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

sorry για το offtopic αλλά ειναι μικρή απορία που προέρχεται απο το τοπικ και δεν νομίζω να αξίζει να γίνει τοπικ απο μόνη της: Αν πχ Ο πατέρας κάποιου δώσει το μηχανάκι (στο όνομα του πατέρα) στο παιδί του που δεν έχει δίπλωμα έχει ευθύνες; (δεν μιλάω για ηθικές) πχ αν το τρακάρουν όπως τον TS χωρίς να φταίει το παιδί του  θα φάει  κάποιο επιπλέον πρόστιμο ο πατέρας; ή μόνο το παιδί του (= δηλαδή το πρόστιμο που τρώει ο οποιοσδήποτε που πιάνεται χωρίς δίπλωμα)

Δημοσ.

Ρε ψηλε σεβομαι την κατασταση σου και την περιπετεια που περνας και καταλαβαινω σε ποσο δυσκολη φαση εισαι.

Αλλα αν πας τροχαια/αστυνομια/whatever να κανεις οποιουδηποτε ειδους καταγγελια λεγοντας την μια οτι πηγαινες με 70 και την αλλη οτι μπορει να πηγαινες και με 30 (κι ενω ηδη θα εχεις παραδεχθει οτι οδηγουσες ανευ διπλωματος) μονο σε εμενα δινει την εντυπωση οτι θα βρεθεις σε εξαιρετικα δυσκολη θεση;

Δεν πήγαινα ιδιαίτερα γρήγορα,δεν γνωρίζω την αξία των χιλιομέτρων,δεν έχω πατήσει ποτέ π.χ τα 100 με το μηχανάκι σε όλη μου την ζωή,απλά σου λέω στην χειρότερη να πήγαινα με τόσα,τι να σου πω?Ψέμματα ότι πήγαινα με 30 ενώ μπορεί να ήταν 40?Δεν ξέρω σίγουρα...Όσον αφορά το δίπλωμα,σας ειπα το ειχα αρχισει αλλά το μηχανολογικο δεν μου έκλεισε ποτέ ημερομηνία...Στην αρχη δεν μπορουσα γιατι δεν ειχε πιστα το Ηρακλειο και οταν εκανε λέει μου έληξε η καρτελα και δεν πρόλαβα...Τώρα άλλο να μου πειτε πως δεν θα βγάλω άκρη και άλλο να μου κάνετε επίθεση και να με κατηγορείται ως παράλογο που θέλω να το κυνηγήσω,γιατί στην τελική αν θέλετε να σας πω πως έχει το πράγμα ,θα σας πω,και αν εσείς είχατε κάποια άλλη ιδέα για το τι να κάνω,προτείνετε μου ,παρακαλώ ακούω!

Είμαι φοιτητής ,μένω μόνος με γονείς στο εξωτερικό και έκανα διακοπή σπουδών επειδή δεν μπορούσα να επιβιώσω ,έτσι για βιοποριστικούς λόγους έψαξα μία οποιαδήποτε δουλειά,μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα αυτή,κυριολεκτικά είχα μείνει με 10€ όταν την βρήκα και τα χώριζα σε 80λεπτα την ημέρα για να παίρνω τοστ να με κρατήσει μιαμιση βδομάδα...Εσείς δηλαδή τι θα κάνατε?

Θα λέγατε όχι δεν πάω εκεί γιατί δεν έχω δίπλωμα και ας πεθάνω της πείνας?

Συγγνώμη,αλλά μάλλον δεν ξέρετε τι παει να πει πείνα,όταν κόβεις το τσιγάρο χωρίς να θες!

Και σας ξαναλέω,δεν τα λέω σε αυτούς που μου λένε την άποψη τους,αλλά σε αυτούς που μου κάνουν επίθεση και σε αυτούς που ειρωνεύονται !

Χωρίς να κρατάω κακία,πάντα....

Αυτός ήταν σταματημένος εκεί ή πετάχτηκε από τα ξαφνικά;

Πετάχτηκε από το πουθενά ξαφνικότατα φίλε...

• Like 1
Δημοσ.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να του κάνεις μήνυση για παραβίαση stop αλλά θα την φας κ εσύ για όλα τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

Ρε ψηλε σεβομαι την κατασταση σου και την περιπετεια που περνας και καταλαβαινω σε ποσο δυσκολη φαση εισαι.

Αλλα αν πας τροχαια/αστυνομια/whatever να κανεις οποιουδηποτε ειδους καταγγελια λεγοντας την μια οτι πηγαινες με 70 και την αλλη οτι μπορει να πηγαινες και με 30 (κι ενω ηδη θα εχεις παραδεχθει οτι οδηγουσες ανευ διπλωματος) μονο σε εμενα δινει την εντυπωση οτι θα βρεθεις σε εξαιρετικα δυσκολη θεση;

Τεσπα, για μενα σε οτι αφορα τα περι καταγγελιας βρες εναν δικηγορο ή καποιον αξιωματικο της τροχαιας (γνωστο σου) να σε συμβουλεψει τι μπορεις να κανεις και που μπορει να καταληξει ολη η ιστορια αν το πας νομικα. Δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις και πολλα παντως, σε πρωτη φαση ο τυπος που παραβιασε το στοπ θα πει οτι δεν παραβιασε τιποτα, οτι ετρεχες, οτι εχασες μονος σου τον ελεγχο και επεσες πανω σε καδο. Αν λοιπον εσυ δεν γνωριζεις με ποσα πηγαινες (κατι που η τροχαια ενδεχομενως να μπορει να διαπιστωσει αν εκανες εγκαιρα την σχετικη καταγγελια) και δεν εχεις μαρτυρες να σε στηριξουν ενωπιον των αρμοδιων οργανων, δεν βλεπω πως μπορεις να αποδειξεις οτι ο αλλος εχει κανει κατι λαθος.

Γενικα εχε υποψιν σου το εξης:

Την υπαιτιοτητα του αλλου, θα πρεπει να την αποδειξεις. Το ερωτημα εδω, ειναι αν μπορεις να το κανεις αυτο.

Αντιθετως η παρανομια η δικη σου και του αφεντικου σου, ειναι αυταποδεικτες. Αρα με το καλημερα ο αλλος παραμενει αθωος μεχρι αποδειξεως του εναντιου, ενω για εσενα και το αφεντικο σου δεν ισχυει το ιδιο.

Τhat being said, δεν ξερω αν εχεις να καταφερεις κατι κυνηγωντας το. Συμβουλεψου καποιον ειδικοτερο.

Να ξέρεις αυτό που έγραψα περί επιθέσεως ,δεν πάει σε εσένα φίλε!Σορρυ για το quote !

Δημοσ.

Άρα έχεις οικονομικό θέμα,

Είσαι έτοιμος να πληρώσεις πρόστιμα μόνο και μόνο για να κυνηγήσεις τον άλλον επειδή δεν σου ζήτησε συγγνώμη; 

Εγώ στο ξαναλέω, αφού την γλίτωσες χωρίς σοβαρό τραυματισμό και χωρίς πρόστιμα άστο να περάσει.

Υ.Γ 

Η τροχαία έχει καταγράψει την παραβίαση του Στοπ;

Δημοσ.

Φίλε,δεν έχεις δίπλωμα, δεν έχεις λεφτά για "πέταμα",τι στο καλό θες να πας να μπλέξεις?

Κάνε το σταυρό σου που `σαι καλά και έχε το νου σου,δεν παίζουν μ`αυτά.

Περαστικά σου και καλή ανάρωση.

Δημοσ.

επειδή κάποιος κάλεσε και την τροχαία,μου έκαναν αλκοτέστ αλλά δεν μου ζήτησαν παραπάνω στοιχεία όπως δίπλωμα ασφάλειες κτλ (Αν και ασφάλεια υπάρχει στο όνομα του αφεντικού μου).

Η ερώτηση μου είναι αυτή: Χωρίς να έχω δίπλωμα για δίκυκλο,υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να τον κυνηγήσω με όποιον τρόπο γίνεται,ή η απώλεια διπλώματος είναι καθοριστική ?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας !

Ειναι θεμα χρονου να ζητησουν το διπλωμα ή να το δουν μεσα απο το συστημα οτι δεν εχεις..
Δημοσ.

Ναι αυτό μάλλον θα κάνω αλλά σκεφτόμουν αν γινόταν κάτι...Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
(Ναι με πείραξε ότι δεν παραδέχθηκε το προφανέστατο λάθος του που μπορούσε να μου κοστίσει την ζωή)

Δημοσ.

Ναι αυτό μάλλον θα κάνω αλλά σκεφτόμουν αν γινόταν κάτι...Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

(Ναι με πείραξε ότι δεν παραδέχθηκε το προφανέστατο λάθος του που μπορούσε να μου κοστίσει την ζωή)

Καντο μήνυση για παραβίαση stop αλλά θα σου κάνει κ αυτός να το ξέρεις, μπορεί να σε σκίσει εφόσον δεν υπάρχει επαφή.

• Like 1
Δημοσ.

Καντο μήνυση για παραβίαση stop αλλά θα σου κάνει κ αυτός να το ξέρεις, μπορεί να σε σκίσει εφόσον δεν υπάρχει επαφή.

Το ότι υπήρχαν αυτόπτις μάρτυρες λες να έχει καμιά σημασία ή μπα?

Δημοσ.

Το θέμα είναι πόσοι θα καταθέσουν; Οι περισσότεροι δεν θα μπουν καν στην διαδικασία (τα κλασσικά δηλαδή).

• Like 1
Δημοσ.

Μα θα το παραδεχτεί.. Το θέμα είναι ότι θα φας αγωγή από αυτόν.

Δημοσ.

Μωρε μια χαρά ατύχημα έγινε και ας μην τσούγκρισαν οι λαμαρίνες και αυτος που παραβίασε stop, υπαίτιος στο φουλ και οι μάρτυροι καλοί και άγιοι,αλλά σοβαρότατο το γεγονός οτι δίπλωμα...γιοκ

Δημοσ.

Δεν πήγαινα ιδιαίτερα γρήγορα,δεν γνωρίζω την αξία των χιλιομέτρων,δεν έχω πατήσει ποτέ π.χ τα 100 με το μηχανάκι σε όλη μου την ζωή,απλά σου λέω στην χειρότερη να πήγαινα με τόσα,τι να σου πω?Ψέμματα ότι πήγαινα με 30 ενώ μπορεί να ήταν 40?Δεν ξέρω σίγουρα...Όσον αφορά το δίπλωμα,σας ειπα το ειχα αρχισει αλλά το μηχανολογικο δεν μου έκλεισε ποτέ ημερομηνία...Στην αρχη δεν μπορουσα γιατι δεν ειχε πιστα το Ηρακλειο και οταν εκανε λέει μου έληξε η καρτελα και δεν πρόλαβα...Τώρα άλλο να μου πειτε πως δεν θα βγάλω άκρη και άλλο να μου κάνετε επίθεση και να με κατηγορείται ως παράλογο που θέλω να το κυνηγήσω,γιατί στην τελική αν θέλετε να σας πω πως έχει το πράγμα ,θα σας πω,και αν εσείς είχατε κάποια άλλη ιδέα για το τι να κάνω,προτείνετε μου ,παρακαλώ ακούω!

Είμαι φοιτητής ,μένω μόνος με γονείς στο εξωτερικό και έκανα διακοπή σπουδών επειδή δεν μπορούσα να επιβιώσω ,έτσι για βιοποριστικούς λόγους έψαξα μία οποιαδήποτε δουλειά,μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα αυτή,κυριολεκτικά είχα μείνει με 10€ όταν την βρήκα και τα χώριζα σε 80λεπτα την ημέρα για να παίρνω τοστ να με κρατήσει μιαμιση βδομάδα...Εσείς δηλαδή τι θα κάνατε?

Θα λέγατε όχι δεν πάω εκεί γιατί δεν έχω δίπλωμα και ας πεθάνω της πείνας?

Συγγνώμη,αλλά μάλλον δεν ξέρετε τι παει να πει πείνα,όταν κόβεις το τσιγάρο χωρίς να θες!

Και σας ξαναλέω,δεν τα λέω σε αυτούς που μου λένε την άποψη τους,αλλά σε αυτούς που μου κάνουν επίθεση και σε αυτούς που ειρωνεύονται !

Χωρίς να κρατάω κακία,πάντα....

Πετάχτηκε από το πουθενά ξαφνικότατα φίλε...

Έτσι εξηγούνται πολλά.... οι χειρότεροι δρόμοι (απο θέμα οδηγών) που γνώρισα ποτέ στην ζωή μου.... μπορεί ούτε ο άλλος να μην είχε δίπλωμα (δεν κάνω πλάκα δεν ειναι σπάνιο εκει!) και γενικά όσοι Ηρακλειώτες έχουν δίπλωμα μάλλον μετα απο διαγωνισμό ψαροντούφεκου το απέκτησαν...

Δεν γίνεται να πω τώρα σκηνικά αλλά πραγματικά εκει το περίεργο θα ειναι να ακολουθήσει κάποιος τον ΚΟΚ όχι να τον παραβιάσει...  ούτε στα πιο απλά πράγματα όπως πχ το φλάς όταν στρίβεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...