Punker Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Καταλαβαίνεις ότι είναι και λίγο ηλίθιο από μέρους σου να τον κυνηγήσεις για αυτόν τον λόγο έτσι; Αν τον κυνηγούσες για χρηματική αποζημίωση κτλ. τότε θα σου έλεγα Go for it. Αλλά στην κατάσταση που είσαι (χωρίς δίπλωμα) θες να μπεις σε μια διαδικασία απλά για το ηθικό του πράγματος. Άστο να περάσει και προς θεου βγάλτε το γαμημένο το δίπλωμα πρώτα. Φίλε δεν ξέρω αν έχω άδικο ή όχι,αλλά αν δεν φορούσα το κράνος δεν θα ζούσα ! Και από την στιγμή που φταίει κάποιος άλλος για την παραλίγο απώλεια της ζωής μου και τα πολλαπλά μου τραύματα,από την στιγμή που φταίει κάποιος άλλος και δεν μπορώ να κάνω αυτά που μου αρέσουν και είμαι καθηλωμένος στο κρεβάτι δεν ξέρω και εγώ μέχρι πότε ,και από την στιγμή που ΔΕΝ παραδέχεται ότι φταίει και ΔΕΝ ζητάει συγγνώμη,εγώ θέλω να το κυνηγήσω και ας πληρώσω πρόστιμο για δίπλωμα και ας μη με πληρώσει τίποτα,αρκεί να φανεί ότι φταίει και να έχει κυρώσεις. Δεν είμαι σκληρός γενικά στην ζωή μου αλλά επειδή είμαι γενικά φοβητσιάρης,όποτε σκέφτομαι την στιγμή τρέμω ολόκληρος ! Πέρα των προβλημάτων υγείας που μου δημιούργησε,μου έχει δημιουργήσει και ψυχολογικά !
vairass Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Το έχω πάθει... Του πήρα 2000 ευρώ και πλήρωσα πρόστιμο στην τροχαία 2500,δεν είχα κράνος ούτε δίπλωμα... Το ατύχημα έγινε με δραχμές και μετά από 12 χρόνια που βγήκε η απόφαση έγινε αυτό.. Εγώ σημάδι μεγάλο στο καλάμι και 3 εκατοστά στο πρόσωπο( έφυγε κομμάτι). Οπότε ότι και να κάνεις θα σου κάνει κ αυτός μήνυση και η τροχαία. Την θεωρώ χαμένη την υπόθεση σου... Εγώ ήμουν τότε 17... Έφαγε τόσο ξύλο από τον πατέρα μου που ακόμα το θυμάται, αυτό αρκεί. Από θαύμα ζω.. Γαμω τα stop και τους βλακες που δεν ξέρουν να οδηγούν. 2
JohnTehGreek Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μην περιμένεις τρελές κυρώσεις, στην καλύτερη θα πάρει και αυτός ένα πρόστιμο για παραβίαση Stop. Επίσης δεν μας έχεις πει ακόμα πραγματικά με πόσα πήγαινες. Γιατί αν έχεις παραβιάσει το όριο + το ότι οδηγάς χωρίς δίπλωμα παίζει να βρεις εσύ τον μπελά σου. Η γνώμη μου είναι απλά άστο. Αν είχες πάθει κάτι πολύ σοβαρό (ευτυχώς δεν έπαθες αυτό είναι το πιο σημαντικό) τότε θα σου έλεγα να τον κυνηγήσεις και ότι βγει. Αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση απλά δεν έχει νόημα...
Punker Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Το έχω πάθει... Του πήρα 2000 ευρώ και πλήρωσα πρόστιμο στην τροχαία 2500,δεν είχα κράνος ούτε δίπλωμα... Το ατύχημα έγινε με δραχμές και μετά από 12 χρόνια που βγήκε η απόφαση έγινε αυτό.. Εγώ σημάδι μεγάλο στο καλάμι και 3 εκατοστά στο πρόσωπο( έφυγε κομμάτι). Οπότε ότι και να κάνεις θα σου κάνει κ αυτός μήνυση και η τροχαία. Πως θα μου κάνει μήνυση ,δεν άγγιξα καν το αμάξι του!!! Μην περιμένεις τρελές κυρώσεις, στην καλύτερη θα πάρει και αυτός ένα πρόστιμο για παραβίαση Stop. Επίσης δεν μας έχεις πει ακόμα πραγματικά με πόσα πήγαινες. Γιατί αν έχεις παραβιάσει το όριο + το ότι οδηγάς χωρίς δίπλωμα παίζει να βρεις εσύ τον μπελά σου. Η γνώμη μου είναι απλά άστο. Αν είχες πάθει κάτι πολύ σοβαρό (ευτυχώς δεν έπαθες αυτό είναι το πιο σημαντικό) τότε θα σου έλεγα να τον κυνηγήσεις και ότι βγει. Αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση απλά δεν έχει νόημα... Επειδή δεν μου αρέσει να λέω ψέμματα,βάζω την χειρότερη περίπτωση 60-70,παραπάνω με την καμία,τώρα μπορεί να πήγαινα και με 30-40 ,δεν ξέρω...
vairass Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Πως θα μου κάνει μήνυση ,δεν άγγιξα καν το αμάξι του!!! Επειδή δεν μου αρέσει να λέω ψέμματα,βάζω την χειρότερη περίπτωση 60-70,παραπάνω με την καμία,τώρα μπορεί να πήγαινα και με 30-40 ,δεν ξέρω... Αν μάθουν ότι δεν έχεις δίπλωμα θα στην κάνουν την μήνυση για να την γλυτώσουν. Αφού δεν αγγιξες αμάξι όμως δεν υπάρχει ατύχημα. Ατύχημα με τα μάτια γίνεται ;;;;
andreapaog328 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Πως θα μου κάνει μήνυση ,δεν άγγιξα καν το αμάξι του!!! Επειδή δεν μου αρέσει να λέω ψέμματα,βάζω την χειρότερη περίπτωση 60-70,παραπάνω με την καμία,τώρα μπορεί να πήγαινα και με 30-40 ,δεν ξέρω... σα να λέμε με 20 πήγαινα αλλά μπορεί και 120. 3
Punker Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Αν μάθουν ότι δεν έχεις δίπλωμα θα στην κάνουν την μήνυση για να την γλυτώσουν. Αφού δεν αγγιξες αμάξι όμως δεν υπάρχει ατύχημα. Ατύχημα με τα μάτια γίνεται ;;;; Μου έκλεισε τον δρόμο και πήγα φουλ αριστερά και έσκασα στους κάδους..
JohnTehGreek Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Κάτσε μάστορα γιατί το πράγμα αρχίζει και βρωμάει. Τι εννοείς δεν τον τράκαρες; Τι ακριβώς έγινε; Γίνε λίγο πιο αναλυτικός.
gia_nnis Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Πολύ αμφιβάλλω ότι η ασφάλεια θα καλύψει κάτι. Το πιθανότερο είναι να πει ότι δεν καλύπτει τίποτα και να τα βρουν στα δικαστήρια.Δηλαδη θελεις να πεις αν φταιει ο αλλος και δεν εχει διπλωμα η δικη μου η ασφαλεια δεν θα το αναλαβει???
Punker Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 σα να λέμε με 20 πήγαινα αλλά μπορεί και 120. Όχι ,είπα 60-70 για να μην πω 40 και είναι 50,έβαλα την χειρότερη των περιπτώσεων αν και δεν νομίζω να πήγαινα πάνω από 40-45 ...
vairass Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μου έκλεισε τον δρόμο και πήγα φουλ αριστερά και έσκασα στους κάδους.. Φίλε περαστικά σου αλλά ατύχημα δεν υπάρχει οκ; Με τα Μάτια δεν γίνεται ατύχημα λέμε. Καταγραφή έγινε από αστυνομία;
andreapaog328 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 αρα ουτε πανω του επεσες ουτε πανω σου έπεσε. πήγαινες με 60-70 και δεν ειχες και δίπλωμα. δε σε βλέπω ναχεις ελπίδα.
Punker Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Κάτσε μάστορα γιατί το πράγμα αρχίζει και βρωμάει. Τι εννοείς δεν τον τράκαρες; Τι ακριβώς έγινε; Γίνε λίγο πιο αναλυτικός. όπως είπα και πιο πάνω,μου έκλεισε τον δρόμο ,πάτησα τα φρένα και έστριψα αριστερά και εσκασα στους κάδους...
YourTrueLegend Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Πως θα μου κάνει μήνυση ,δεν άγγιξα καν το αμάξι του!!! Επειδή δεν μου αρέσει να λέω ψέμματα,βάζω την χειρότερη περίπτωση 60-70,παραπάνω με την καμία,τώρα μπορεί να πήγαινα και με 30-40 ,δεν ξέρω... Ρε ψηλε σεβομαι την κατασταση σου και την περιπετεια που περνας και καταλαβαινω σε ποσο δυσκολη φαση εισαι. Αλλα αν πας τροχαια/αστυνομια/whatever να κανεις οποιουδηποτε ειδους καταγγελια λεγοντας την μια οτι πηγαινες με 70 και την αλλη οτι μπορει να πηγαινες και με 30 (κι ενω ηδη θα εχεις παραδεχθει οτι οδηγουσες ανευ διπλωματος) μονο σε εμενα δινει την εντυπωση οτι θα βρεθεις σε εξαιρετικα δυσκολη θεση; Τεσπα, για μενα σε οτι αφορα τα περι καταγγελιας βρες εναν δικηγορο ή καποιον αξιωματικο της τροχαιας (γνωστο σου) να σε συμβουλεψει τι μπορεις να κανεις και που μπορει να καταληξει ολη η ιστορια αν το πας νομικα. Δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις και πολλα παντως, σε πρωτη φαση ο τυπος που παραβιασε το στοπ θα πει οτι δεν παραβιασε τιποτα, οτι ετρεχες, οτι εχασες μονος σου τον ελεγχο και επεσες πανω σε καδο. Αν λοιπον εσυ δεν γνωριζεις με ποσα πηγαινες (κατι που η τροχαια ενδεχομενως να μπορει να διαπιστωσει αν εκανες εγκαιρα την σχετικη καταγγελια) και δεν εχεις μαρτυρες να σε στηριξουν ενωπιον των αρμοδιων οργανων, δεν βλεπω πως μπορεις να αποδειξεις οτι ο αλλος εχει κανει κατι λαθος. Γενικα εχε υποψιν σου το εξης: Την υπαιτιοτητα του αλλου, θα πρεπει να την αποδειξεις. Το ερωτημα εδω, ειναι αν μπορεις να το κανεις αυτο. Αντιθετως η παρανομια η δικη σου και του αφεντικου σου, ειναι αυταποδεικτες. Τhat being said, δεν ξερω αν εχεις να καταφερεις κατι κυνηγωντας το. Συμβουλεψου καποιον ειδικοτερο. ΥΓ. Απο τη στιγμη που η αστυνομια εχει εμπλακει στο θεμα, αυτεπαγγελτα θα πρεπει να σας περιλαβουν και τους τρεις (αφεντικο, εσενα, και τον αλλο οδηγο). 3
Punker Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Φίλε περαστικά σου αλλά ατύχημα δεν υπάρχει οκ; Με τα Μάτια δεν γίνεται ατύχημα λέμε. Καταγραφή έγινε από αστυνομία; Ναι ,και αλκοτέστ μου έκαναν αλλά μέχρι εκεί ,λογικα θα με παρουν τηλέφωνο για κατάθεση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις