Προς το περιεχόμενο

Έμπλεξα σε τροχαίο !

Punker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εσυ δεν εχεις ιδεα εγω δεν ειπα οτι πηρες πλαστο δπλιωμα ειπα οτι οποιος παιρνει πλαστο διπλωμα εχει την ευθυνη μετα για οτι και αν συμβει.Αλλα πραγματι δεν εχεις ιδεα γιατι πετας κατι χωρις καν να επιχειρηματολογεις.

Μα προτιμω το καθόλου από το πλαστό.

Οι γυναίκες παίρνουν πλαστό σίγουρα να το ξέρεις.

Επίσης το πρόβλημα σου πιο είναι; εγώ έκανα λάθος και το πλήρωσα με αυτόφωρα και χρήματα, καλύτερα να την λες σε αυτούς που τα κρύβουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επίσης το πρόβλημα σου πιο είναι; εγώ έκανα λάθος και το πλήρωσα με αυτόφωρα και χρήματα, καλύτερα να την λες σε αυτούς που τα κρύβουν.

Σιγουρα εισαι ρατσιτης με τις γυναικες γιατι δεν ισχυει σιγουρα αυτο που λες καθοτι τα περισσοτερα ατυχηματα στο δρομο προκαλουνται απο αντρες οδηγους.Προτιμω το κανονικο διπλωμα απο το καθολου και το πλαστο και δεν στη λεω απλα απαντας με ενα υφος μαγκικο και ρατσιστικο απεναντι στις γυναικες προφανως αυτοι που κρυβουν οτι οδηγουσαν χωρις διπλωμα και  τους εχουνε γραψει για αυτο και το κρυβουν προφανως ειναι ανευθυνοι σε σχεση με αυτους πους τους εχουνε πιασει να οδηγουν χωρις διπλωμα και τους εχουνε γραψειι αλλα αυτοι δεν το κρυβουν.

• Moderators

[..]

[..]

Geez.

Πως διαολο δεν το καταλαβαινετε οτι διαλυετε καθε επιχειρημα που εχετε, καθε αντιλογο, καθε δικιο που μπορει να σας καταλογισει καποιος, οταν πετατε κατι τετοια, it's beyond me.

• Like 2

Geez.

Πως διαολο δεν το καταλαβαινετε οτι διαλυετε καθε επιχειρημα που εχετε, καθε αντιλογο, καθε δικιο που μπορει να σας καταλογισει καποιος, οταν πετατε κατι τετοια, it's beyond me.

Πες τα χρυσοστομε να μην τα λεω μονο εγω προσπαθουν να δικαιολογησουν το οτι οδηγουσαν χωρις διπλωμα και τους φταινε οι γυναικες που εχουν σιγουρα πλαστο διπλωμα κατα την γνωμη καποιων εδω μεσα.Αν ειναι δυνατον τι αλλο θα γραφτει εδω μεσα δηλαδη.

τουλαχιστον αυτες οδηγανε νομιμα.

Συμφωνώ

Ναι ρε φίλε σε 2 χρόνια περίπου.

Άμα είσαι γκαντέμης.

Παίζει ρολο και η γκαντεμιά.

Αλλά μήπως κυκλοφορούσες και εσύ συνέχεια στα στέκια των αστυνομικών και για αυτό σε πιάναν ? :D

Ρέ παιδιά οδηγούσα από τα 15-17 ήμουν μικρός.. Πλέον τα έχω όλα από 18... 12/1/1996.

Είχα αρρώστια με πάπιες

Πήγα πολλα αυτόφωρα.. Π πατέρας μου είχε σχέση με τζοχα.. Έβγαινα στο φτερό.

Λάθη αλλά έγιναν λόγο ηλικίας.

Καλά είναι περίεργη γενικότερα η ηλικία 15-17.

Τα 80's ήταν και η περίοδος των μηχανών.

Τόσες φορές που σε πιάσαν η φάση ήταν : γινόσουν "ρεζίλι" στο "βύσμα" και το "βύσμα" γινόταν "ρεζίλι" σε αυτόν που ζητούσε την χάρη :D

Αφού πέρασαν αυτά και είσαι οκ.

Πάλι καλά να λές :D

Εντάξει το επιχειρημα με τις γυναίκες δεν ήταν και το καλύτερο.

Σίγουρα στον δρόμο κυκλοφορούν άνθρωποι (άνδρες, γυναίκες) που δεν το χουν με την οδήγηση.

• Like 1

Μα δεν υπάρχουν πλαστά διπλώματα και αν υπάρχουν είναι ελάχιστα και για συγκεκριμένο σκοπό (παρανομίες).

Και γιατί να πάρει κάποιος πλαστό δίπλωμα; Μαλάκας είναι; Σκας 200€ ζεστά την ημέρα της εξέτασης και σε 5 λεπτά με ένα παρκάρισμα που αναλαμβάνει ο δάσκαλος έχεις ένα ζεστό δίπλωμα κανονικά και με τον νόμο.

Πάντως ο ρατσισμός με τις γυναίκες είναι κακός και μάλιστα συνήθως προέρχεται από Ελληνάρες οδηγούς.

Οι γυναίκες επειδή είναι πιο προσεκτικές και φοβούνται περισσότερο όντως ευθύνονται για μικρά και χαζά ατυχήματα τα οποία αφορούν μόνο υλικές ζημιές.

Οι άντρες και ειδικά οι Έλληνες όμως είμαστε με τεράστια διαφορά οι χειρότεροι στα Βαλκάνια!!!

Το χέρι στην κόρνα, με το άλλο ο φραπές και στο στόμα το τσιγάρο και βγαίνουμε στους δρόμους. Δεν είναι τυχαίο που τα πιο σοβαρά ατυχήματα τα έχουν προκαλέσει άντρες οδηγοι.

Μα δεν υπάρχουν πλαστά διπλώματα και αν υπάρχουν είναι ελάχιστα και για συγκεκριμένο σκοπό (παρανομίες).

Και γιατί να πάρει κάποιος πλαστό δίπλωμα; Μαλάκας είναι; Σκας 200€ ζεστά την ημέρα της εξέτασης και σε 5 λεπτά με ένα παρκάρισμα που αναλαμβάνει ο δάσκαλος έχεις ένα ζεστό δίπλωμα κανονικά και με τον νόμο.

Πάντως ο ρατσισμός με τις γυναίκες είναι κακός και μάλιστα συνήθως προέρχεται από Ελληνάρες οδηγούς.

Οι γυναίκες επειδή είναι πιο προσεκτικές και φοβούνται περισσότερο όντως ευθύνονται για μικρά και χαζά ατυχήματα τα οποία αφορούν μόνο υλικές ζημιές.

Οι άντρες και ειδικά οι Έλληνες όμως είμαστε με τεράστια διαφορά οι χειρότεροι στα Βαλκάνια!!!

Το χέρι στην κόρνα, με το άλλο ο φραπές και στο στόμα το τσιγάρο και βγαίνουμε στους δρόμους. Δεν είναι τυχαίο που τα πιο σοβαρά ατυχήματα τα έχουν προκαλέσει άντρες οδηγοι.

ουτε φραπε πινω ουτε καπνιζω ( αν το λες για εμενα πες το ξεκαθαρα ομως) ουτε ατυχημα προκαλεσα ουτε τιποτα 24 χρονια!!!

Δεν αναφέρθηκα σε εσένα προσωπικά, γενικά μιλάω.

Το γεγονός είναι όμως ότι οι περισσότεροι που λένε ότι οι γυναίκες δεν ξέρουν να οδηγούν έχουν αισχρή οδηγική συμπεριφορά (μπορεί εσύ να μην ανήκεις σε αυτούς βέβαια).

• Like 1

Δεν αναφέρθηκα σε εσένα προσωπικά, γενικά μιλάω.

Το γεγονός είναι όμως ότι οι περισσότεροι που λένε ότι οι γυναίκες δεν ξέρουν να οδηγούν έχουν αισχρή οδηγική συμπεριφορά (μπορεί εσύ να μην ανήκεις σε αυτούς βέβαια).

Συμπεριφορά έχουν καλή φίλε... Μυαλό δεν έχουν δεν τους κόβει, ούτε εμένα μου κόβει πως να κάνω δουλειες σπιτιού,τις κάνω αλλά όχι το ίδιο με την γυναίκα μου.

Οι ίδιες οι γυναίκες λένε ότι δεν οδηγούν με μυαλό, σωστά οδηγούν σύμφωνα με τον κοκ ναι αλλά αν πας με τον κοκ τελείωσες.

Όλη την ημέρα τις βλέπω στον δρόμο, υπάρχουν πολλοί επικίνδυνοι...

1. Γέροι

2. Νέοι οδηγοί που ανά πάσα στιγμή μπορούν να σκοτωθούν.

3. Άντρες που καπνίζουν, πίνουν φραπέ, πιάνουν τον κωλο της γκόμενας και δεν προσέχουν τίποτα.

4. Άντρες που κάνουν κόντρες με εμένα που οδηγώ φορτηγό.

5. Μηχανάκια που τρέχουν σαν τρελόι ( εγώ έπεσα με 20 χιλιόμετρα σε διασταύρωση βγήκε από stop).

6. Γυναίκες.. Τρέμουν το τιμονι σαν ψάρια...

Σε στενό η άλλη με κατέβασε από το φορτηγό για να παρκαρω το αυτοκίνητο της...

Δεν μπορούσε να βάλει όπισθεν.

Μια άλλη δεν μπορούσε να περάσει λακκούβες..

Πολλά βλέπω κάθε ημέρα και λίγα λέω...

Δεν δίνω σημασία καν πλέον έχω μάθει 20++ χρόνια.. Ξέρω τι βλακεια θα κάνει ο κάθε ένας, τους βλέπω από μακριά.

Εναν δεν έχω δει μόνο στα τόσα χρόνια..

Πριν 5 μήνες στον περιφερειακό έκανε ένας τετακε μόνος του... Παραλίγο θα έπεφτε πάνω μου, ήμουν τυχερός πολύ και ευχαριστώ τον Θεό.

Οι Έλληνες οδηγοί είμαστε για τα πανηγύρια αλλά την κατάσταση την κάνουν χειρότερη όλα τα παραπάνω.

Προσωπικά δεν με απασχολεί που δεν τους κόβει ούτε που δεν έχουν ιδιαίτερες ικανότητες οδήγησης.

Παρόλα αυτά συχαίνομαι τον Έλληνα που στο φανάρι με το που ανάψει πράσινο για να φύγουν τα αμάξια δεν έχει προλάβει να πάρει το σήμα ο εγκέφαλος σου για να βάλει μπρος να φύγεις και έχει ξηλώσει την κόρνα.

Μου την δίνει ο Ελληνάρας που δεν θα σταματήσει ποτέ στο κόκκινο αν δεν υπάρχουν άλλα αμάξια στον ορίζοντα, που δεν θα σταματήσει στην διάβαση των πεζών, που θα αρχίσει να βρίζει με το παραμικρό λες και εκείνος είναι σουμάχερ και πολλά ακόμα.

Αυτοί είναι που με ενοχλούν εμένα και η τεράστια πλειοψηφία (μιλάμε για 98%) είναι οι άντρες και όχι οι γυναίκες που όντως δεν το έχουν ιδιαίτερα με την οδήγηση.

Προσωπικά δεν με απασχολεί που δεν τους κόβει ούτε που δεν έχουν ιδιαίτερες ικανότητες οδήγησης.

Παρόλα αυτά συχαίνομαι τον Έλληνα που στο φανάρι με το που ανάψει πράσινο για να φύγουν τα αμάξια δεν έχει προλάβει να πάρει το σήμα ο εγκέφαλος σου για να βάλει μπρος να φύγεις και έχει ξηλώσει την κόρνα.

Μου την δίνει ο Ελληνάρας που δεν θα σταματήσει ποτέ στο κόκκινο αν δεν υπάρχουν άλλα αμάξια στον ορίζοντα, που δεν θα σταματήσει στην διάβαση των πεζών, που θα αρχίσει να βρίζει με το παραμικρό λες και εκείνος είναι σουμάχερ και πολλά ακόμα.

Αυτοί είναι που με ενοχλούν εμένα και η τεράστια πλειοψηφία (μιλάμε για 98%) είναι οι άντρες και όχι οι γυναίκες που όντως δεν το έχουν ιδιαίτερα με την οδήγηση.

Μα ότι δνε το έχουν δημιουργεί προβλήματα αλλά και με εμάς που το έχουμε πάλι πρόβλημα υπάρχει..

Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να προκαλέσει η ανικανότητα οδήγησης περιορίζεται σε υλικές ζημιές (να σου γρατζουνίσει το αμάξι παράδειγμα) και απλά να μην μπορεί να παρκάρει με ευκολία.

Αυτά είναι ανύπαρκτα προβλήματα από την στιγμή που δεν υπάρχουν θύματα.

Από την άλλη, ο Ελληναρας που θα περάσει το κόκκινο, θα μπει στο αντίθετο ρεύμα, δεν θα παραχωρήσει ποτέ προτεραιότητα κτλ. είναι ο τεράστιος κίνδυνος γιατί απειλεί άμεσα την σωματικής μας ακεραιότητα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...