4saken Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Εχω παραγγειλει τα Audio Technica M50x, αν βαλω καρτα ηχου (εχω μια onboard) θα δω αισθητη διαφορα η δεν αξιζει?
overpower Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Αναλογως το Budget. Στα 20 ευρω δεν αξιζει, στα 70-100 σιγουρα.
4saken Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δεν διαθετω 70-100 ευρω για sound card, μου φαινονται υπερβολικα.Θα τα δοκιμασω οταν ερθουν (φανταζομαι η διαφορα θα ειναι πολυ μεγαλη σε σχεση με το να ακουω στα 2.1 ηχεια της creative) θα δω και πως παιζουν στο κινητο και το ξανακοιταω...
rafa1919 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Αν θες να πάρεις τα μέγιστα από τέτοια ακουστικά θα πρέπει να τα "σκάσεις" για καλή κάρτα ήχου. Με την onboard ειδικά αν η μητρική δεν είναι νέας κοπής μην περιμένεις πολλά. Θα έλεγα τίποτα.
epivitor Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Αν θες να πάρεις τα μέγιστα από τέτοια ακουστικά θα πρέπει να τα "σκάσεις" για καλή κάρτα ήχου. Με την onboard ειδικά αν η μητρική δεν είναι νέας κοπής μην περιμένεις πολλά. Θα έλεγα τίποτα. Και νεα μητρικη να εχει παλι η διαφορα μεταξυ onboard και μιας dedicated των 60-70 ευρω ειναι μεγαλη. Το βλεπω απ' το δικο μου συστημα. 1
4saken Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Τσιμπησα την Soundblaster Omni, παιζει να αγορασω laptop σε 1-2 χρονια οποτε να μην μου βγει αχρηστη...
rafa1919 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Και νεα μητρικη να εχει παλι η διαφορα μεταξυ onboard και μιας dedicated των 60-70 ευρω ειναι μεγαλη. Το βλεπω απ' το δικο μου συστημα. Συμφωνώ απόλυτα. Απλώς αν έχει παλαία μητρική η κατάσταση είναι σημαντικά χειρότερη. Σαφώς και τίποτα δε μπορεί να συναγωνιστεί - ανταγωνιστεί μία διακριτή κάρτα ήχου. 2
4saken Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Παρατηρησα οτι με την ενταση στο φουλ και χωρις να ακουω μουσικη ακουγονται καποια παρασιτα. ΕΙναι θεμα του PC λογικα και οχι των ακουστικων σωστα?
rafa1919 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Είναι θέμα παρεμβολών από τα συγγενή κυκλώματα. Οι παλαιές μητρικές δεν είχαν τέτοιο διαχωρισμό σαν τις σύγχρονες στο PCB. Ίσως να πρόκειται και για προ-φαινόμενο clipping από τον πολύ αδύναμο ενισχυτή του chip ήχου.
rafa1919 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Πολλά + υπέρ της. Γενικά οι διακριτές κάρτες ήχου μόνο θετικά έχουν, εκτός από λίγες περιπτώσεις όπου οι διαθέσιμοι drivers είναι προβληματικοί, μη λειτουργικοί και με μεγάλο latency. 1
dark vader Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 να ρωτήσω εχω αυτην την καρτα αχρησιμοποίητη audigy 4 και αυτη την μητρική asus aura 970 pro gaming αξίζει να χρησιμοποίηση την κάρτα ?αν ναι πως τη τοποθετώ ,απενεργοποιώ της μητρικής?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα