Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παραγγειλει τα Audio Technica M50x, αν βαλω καρτα ηχου (εχω μια onboard) θα δω αισθητη διαφορα η δεν αξιζει?

Δημοσ.

Δεν διαθετω 70-100 ευρω για sound card, μου φαινονται υπερβολικα.Θα τα δοκιμασω οταν ερθουν (φανταζομαι η διαφορα θα ειναι πολυ μεγαλη σε σχεση με το να ακουω στα 2.1 ηχεια της creative) θα δω και πως παιζουν στο κινητο και το ξανακοιταω...

Δημοσ.

Αν θες να πάρεις τα μέγιστα από τέτοια ακουστικά θα πρέπει να τα "σκάσεις" για καλή κάρτα ήχου. Με την onboard ειδικά αν η μητρική δεν είναι νέας κοπής μην περιμένεις πολλά. Θα έλεγα τίποτα.

Δημοσ.

Αν θες να πάρεις τα μέγιστα από τέτοια ακουστικά θα πρέπει να τα "σκάσεις" για καλή κάρτα ήχου. Με την onboard ειδικά αν η μητρική δεν είναι νέας κοπής μην περιμένεις πολλά. Θα έλεγα τίποτα.

Και νεα μητρικη να εχει παλι η διαφορα μεταξυ onboard και μιας dedicated των 60-70 ευρω ειναι μεγαλη. Το βλεπω απ' το δικο μου συστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Τσιμπησα την Soundblaster Omni, παιζει να αγορασω laptop σε 1-2 χρονια οποτε να μην μου βγει αχρηστη...

Δημοσ.

Και νεα μητρικη να εχει παλι η διαφορα μεταξυ onboard και μιας dedicated των 60-70 ευρω ειναι μεγαλη. Το βλεπω απ' το δικο μου συστημα.

Συμφωνώ απόλυτα.

Απλώς αν έχει παλαία μητρική η κατάσταση είναι σημαντικά χειρότερη.

Σαφώς και τίποτα δε μπορεί να συναγωνιστεί - ανταγωνιστεί μία διακριτή κάρτα ήχου.

• Like 2
Δημοσ.

Παρατηρησα οτι με την ενταση στο φουλ και χωρις να ακουω μουσικη ακουγονται καποια παρασιτα.

ΕΙναι θεμα του PC λογικα και οχι των ακουστικων σωστα?

Δημοσ.

Είναι θέμα παρεμβολών από τα συγγενή κυκλώματα. Οι παλαιές μητρικές δεν είχαν τέτοιο διαχωρισμό σαν τις σύγχρονες στο PCB. Ίσως να πρόκειται και για προ-φαινόμενο clipping από τον πολύ αδύναμο ενισχυτή του chip ήχου.

Δημοσ.

Πολλά + υπέρ της. Γενικά οι διακριτές κάρτες ήχου μόνο θετικά έχουν, εκτός από λίγες περιπτώσεις όπου οι διαθέσιμοι drivers είναι προβληματικοί, μη λειτουργικοί και με μεγάλο latency.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να ρωτήσω εχω αυτην την καρτα αχρησιμοποίητη audigy 4 και αυτη την μητρική asus aura 970 pro gaming

αξίζει να χρησιμοποίηση την κάρτα ?αν ναι πως τη τοποθετώ ,απενεργοποιώ της μητρικής? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...