nomikarios25 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Φίλος θα προβεί στην αγορά του s7 edge αύριο από σκρουτζομάγαζο και είναι σε δίλημμα όσον αφορά το χρώμα.Έχει αποκλείσει εξ αρχής το μαύρο και ενώ μέχρι χθές πήγαινε για silver του καρφώθηκε τελευταία στιγμή το blue coral.Ποιά η γνώμη σας παιδιά?ευχαριστώ.
Fulgore Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Ποια ειναι η γνωμη μας οσον αφορα τι χρωμα αρεσει στον αλλον? Αλλος θα αγορασει το κινητο και αρα η προσωπικη γνωμη του ειναι που μετραει την γνωμη τριτων σε αυτο το θεμα το ακριβως να την κανεις?
nomikarios25 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Ποια ειναι η γνωμη μας οσον αφορα τι χρωμα αρεσει στον αλλον? Αλλος θα αγορασει το κινητο και αρα η προσωπικη γνωμη του ειναι που μετραει την γνωμη τριτων σε αυτο το θεμα το ακριβως να την κανεις? Σωστός αλλά για πές μου.Εσυ ποιο προτείνεις?
Fulgore Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Εμενα προσωπικα μαρεσει το χρωμα που εχει ριξει ακυρο. 2
giorgos1966 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Το black ειναι χρώμα διαχρονικό, δεν χανει την αρχοντιά του ειδικα σε αυτη την συσκευη και με αυτή την οθόνη.
mtop Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Το black ειναι χρώμα διαχρονικό, δεν χανει την αρχοντιά του ειδικα σε αυτη την συσκευη και με αυτή την οθόνη. Γιώργο έχεις δίκιο για το μαύρο είναι διαχρονικό αλλά κ το blue coral πιο παιχνιδιάρικο, Χαχαχα Τώρα για μένα επειδή το είχα κ στα 4 χρώματα,θα τα έβαζα 1silver 2coral 3 Black 4Gold....
ziaba Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 και το μαύρο δε είναι ακριβώς μαύρο άλλα σκούρο μπλε φάση
fotislado Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Εγω το εχω σε silver.ολοι το χαζευουν.πολυ ιδιαιτερο χρωμα.αλλα πραγματικα εαν δεν τα δει μονος του....τι λεμε τωρα;
vchristod84 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Εγω το εχω σε silver.ολοι το χαζευουν.πολυ ιδιαιτερο χρωμα.αλλα πραγματικα εαν δεν τα δει μονος του....τι λεμε τωρα;Κι εγώ που δεν είμαι κάτοχος αλλά το έχω δει σε αυτό το χρώμα, θεωρώ ότι είναι το πιο όμορφο που κυκλοφορεί
vchristod84 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Το silver είναι γυαλιστερό η σαν ματ; https://goo.gl/images/tGQlTq
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 και το μαύρο δε είναι ακριβώς μαύρο άλλα σκούρο μπλε φάσηΤο μαύρο είναι γυαλιστερό μαύρο το έχω το κινητό, επειδή είναι πολύ γυαλιστερό αντανακλά τα πάντα Γνώμη μου τα πιο όμορφα χρώματα είναι μαύρο και ασήμι, το χρυσό ωραίο αλλά για εμένα δεν θα το επερνα, το μπλε είναι δύσκολο χρώμα ειδικά σε μεταπώληση
nomikarios25 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Το μαύρο είναι γυαλιστερό μαύρο το έχω το κινητό, επειδή είναι πολύ γυαλιστερό αντανακλά τα πάντα Γνώμη μου τα πιο όμορφα χρώματα είναι μαύρο και ασήμι, το χρυσό ωραίο αλλά για εμένα δεν θα το επερνα, το μπλε είναι δύσκολο χρώμα ειδικά σε μεταπώληση O φίλος το έπιασε το νόημα.Ακριβώς αυτή η σκεψη έχει καθυστερήσει τον φίλο μου από την παραγγελία του κινητού.Η μεταπώληση μιας και το χρώμα είναι κάτι ιδιαίτερο.Βέβαια ένα κινητό το παίρνεις πρωτίστως για να το απολαύσεις αλλά σε τέτοιες τιμές σκέφτεσαι και το μετά μιας και υπάρχει το μικρόβιο της αλλαγής.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Η γνώμη σας ανάμεσα σε silver και blue coral είναι το silver φαντάζομαι έτσι?εκτός αυτού κάποιος να μας πεί για το blue coral (κάποιος νυν ή και πρώην κάτοχος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα