blackm76 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 γεια σας παιδια.εχω εγκαταστησει το office 2016 pro plus αλλα ειναι στα αγγλικα.εχω κατεβασει το ελληνικο πακετο γλωσσας για 64bit που ειναι το συστημα μου και οταν παω να το εγκαταστησω μου βγαζει ενα μηνυμα σφαλματος το οποιο λεει... αυτο που σας επισυναψα στην φωτογραφια.τι κανω λαθος; τι φταιει;;;; μπορω να εγκαταστησω την ελληνικη γλωσσα;;;και πως;;τι διαφορα εχει το office 2016 me to office 2016 365;;;;τι ειναι το ενα και τι το αλλο;;;
άδικος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Λειτουργεί η σύνδεση σας στο Internet; Έχετε αρκετό διαθέσιμο χώρο στο κύριο σκληρό δίσκο σας; 1
blackm76 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Λειτουργεί η σύνδεση σας στο Internet; Έχετε αρκετό διαθέσιμο χώρο στο κύριο σκληρό δίσκο σας; και τα 2 λειτουργουν..... τι μπορει να φταιει;;; και ποια η διαφορα με τα office 2016 365;;;
jim_p Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Το office 365 ειναι η συνδρομιτικη εκδοση του office και υπαρχει εδω και 1,5 χρονο σχεδον. https://en.wikipedia.org/wiki/Office_365 Για το θεμα με τα ελληνικα στο office 2016 δεν γνωριζω, αλλα αφου ετσι κι αλλιως πειρατικα τα εχεις, γιατι δεν κατεβαζεις την ελληνικη εκδοση του office 2016?
blackm76 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Το office 365 ειναι η συνδρομιτικη εκδοση του office και υπαρχει εδω και 1,5 χρονο σχεδον. 1)τι εννοεις συνδρομητικα;;;;ειναι οπως η nova;;;;και για ποιο λογο και που χρειαζεται να υπαρχει kai office 365 2016 kai office 2016 σκετο;;;; 2)ειναι μια αποψη και αυτη αλλα δεν τα βρηκα στα ελληνικα...τωρα ψαχνω....
jim_p Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Αν δεν βαριεσαι, ριξε μια ματια εδω και θα καταλαβεις http://www.theanswerco.com/advantages-and-disadvantages-of-subscription-pricing/
blackm76 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Αν δεν βαριεσαι, ριξε μια ματια εδω και θα καταλαβεις απο οτι διαβασα με τα λιγα αγγλικα που ξερω αν και ειναι σε επιπεδο κατω του μετριου στην ουσια ειναι τα ιδια προγραμματα μονο που εχει μεγαλυτερες και ποιο συμφερουσες προσφορες στην αγορα του-πληρωμη του και μπορει να το χρησιμοποιη σε οσους υπολογιστες θελει σε μια εταιρια.... με λιγα λογια βολευει περισοτερο για επιχεισησεις. εμας ομως τα λεφτα δεν μας ενδιαφερουν.....χαχαχαχ καταλαβα παντως μνεσες ακρες. αν δεν καταλαβα κατι καλα ενημερωστεμε παρακαλω......
jardan Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Στην ουσία, αν μέσα στον χρόνο που έχεις την συνδρομή βγει π.χ. το Office 2017 δεν θα πληρώσεις επιπλέον, ενώ αν αγοράσεις τώρα το Office 2016, όταν βγει το Office 2017, θα πρέπει να το αγοράσεις εκ νέου. Αν το χρησιμοποιείς μια στο τόσο, και δεν έχεις πολλούς υπολογιστές, η κανονική έκδοση είναι υπέρ αρκετή. Αν από την άλλη έχεις 2-3 pc και mac και θες πάντα την νεότερη έκδοση, η συνδρομητική ίσως είναι πιο συμφέρουσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα