Tilema97 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτησω αν έχει κάποιος τις απαντήσεις από πιστοποιησεις ιεκ τομεα ηλεκτρολογων εσωτερικών εγκαταστασεων.Το ξέρω ότι υπάρχουν βιβλία όπου τα έχουν αυτά αλλά άκουσα ότι θα αλλάξουν μάλλον από φέτος οι ερωτήσεις και θα είναι κρίμα να αγορασω το βιβλίο και μετά να το πεταξω.. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2017 από Tilema97 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 ^ οι ερωτησεις αν ψαξεις στο ιντερνετ υπαρχουν απο τα επισημα sites, νομιζω ή απο το υπουργειο δια βια μαλακιας ή απο τον εοπεπ (νμζ στον εοπεπ)... σε περιπτωση που αλλαξουν νασαι σιγουρος οτι το 80% των ερωτησεων θα παραμεινουν ιδιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilema97 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Έχω ψάξει σε όλα τα site και δεν έχω βρει τιποτα τα για ηλεκτρολογους.. στον εοπεπ έχει μόνο τις ερωτήσεις(λάθος μου στην ερώτηση ήθελα να γράψω τις απαντήσεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eleni28123 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Στις 2/5/2020 στις 6:10 ΜΜ, Iliana-an είπε θα ηθελα κινητικη μαθηση και κινητικο ελεγχο. εχω ολες τις ερωτησεις απο διατροφη αν ενδιαφερεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα