Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γίνεται να συνδέσουμε σε ένα android tv box με κάποιο τρόπο ακουστικά με 3.5άρι jack καρφάκι ? Ρωτάω καθώς τα περισσότερα boxάκια δεν έχουν υποδοχή ( πχ xiaomi pistons v 2 ακουστικά )

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Είτε με HDMI audio extractor μπορείς να πάρεις είτε απευθείας απο την τηλεόραση, άλλο τρόπο δεν μπορώ να σκεφτώ...

Άμα δεν έχεις πάρει ακόμα box απλά κοίτα να πάρεις με 3.5 για να μην μπλέκεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είτε με HDMI audio extractor μπορείς να πάρεις είτε απευθείας απο την τηλεόραση, άλλο τρόπο δεν μπορώ να σκεφτώ...

Άμα δεν έχεις πάρει ακόμα box απλά κοίτα να πάρεις με 3.5 για να μην μπλέκεις...

Βασικά προσπαθώ να "φτιάξω" ένα μικρό προτζεκτ. Εχω ένα xiaomi mi 5 και θέλω να το συνδέσω με κάποιο τρόπο με monitor ( ένα ips lg 23 άρι είναι-τηλεόραση δεν υπάρχει στο σπίτι, φοιτητής είμαι ) και αν βρούμε τρόπο γι αυτό να ακούω ήχο συνδέοντας τα ακουστικά στο κινητό. Αν δεν γίνεται το παραπάνω ψάχνω κάποιο tv box μαξ 60-70 ευρώ. Ελπίζω μη σε μπέρδεψα. Καθαρά για θέαση ταινιών το θέλω και σερφάρισμα-youtube

Αν υπάρχει διαθέσιμη θύρα usb στο TV box πάρε μία απλή usb κάρτα ήχου.

https://www.skroutz.gr/c/50/kartes-hxou.html?from=catspan&keyphrase=usb+sound+card

Και θα υποστηριχθεί σωστά από το tv box; 

Κάτι σαν τα παρακάτω κοιτάω. 

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_487806.html

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_462432.html

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Από την έκδοση android 5 και μετά όλες οι usb κάρτες ήχου είναι plug and play, δηλαδή δεν χρειάζονται drivers άρα λογικά θα παίξουν και στα δύο TV box που είδες!!

Δημοσ.

Αν θες να παίξεις απο το κινητό απο όσο βλέπω HDMI δεν βγάζει το δικό σου άρα πας σε chromecast etc λύσεις. Τώρα τι είναι καλύτερο, box ή απο το κινητό εσύ ξέρεις, όποιο σε βολεύει.

Δημοσ.

Αν θες να παίξεις απο το κινητό απο όσο βλέπω HDMI δεν βγάζει το δικό σου άρα πας σε chromecast etc λύσεις. Τώρα τι είναι καλύτερο, box ή απο το κινητό εσύ ξέρεις, όποιο σε βολεύει.

Το είχα σκεφτεί και γω περι chromecast. Την πιο οικονομικά συμφέρουσα λύση ψάχνω με γνώμονα να μη κολλάει η ροή ( παρακολούθηση ταινίας ). Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Το chromecast τσάμπα είναι, ένα 10ρικο έχει απο έξω, γενικά πρέπει να συμφέρει, δεν νομίζω να κάνει κολλήματα αλλά δεν το έχω δουλέψει να σου πω την αλήθεια... Κάτσε μπας και σκάσει μύτη κανένας που το έχει να σου πει. Το μόνο "θέμα" σε αυτό θα είναι οτι αν σε παίρνουν τηλέφωνα άντε δες ταινία :P

Δημοσ.

Συνήθως οι τηλεοράσεις έχουν τέτοια έξοδο

Συνδέσε εκεί τα ακουστικά σου και θα έχεις κανονικά ήχο.

Δυστυχώς δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι 

Το chromecast τσάμπα είναι, ένα 10ρικο έχει απο έξω, γενικά πρέπει να συμφέρει, δεν νομίζω να κάνει κολλήματα αλλά δεν το έχω δουλέψει να σου πω την αλήθεια... Κάτσε μπας και σκάσει μύτη κανένας που το έχει να σου πει. Το μόνο "θέμα" σε αυτό θα είναι οτι αν σε παίρνουν τηλέφωνα άντε δες ταινία :P

Flight mode :P Σαφώς και η οικονομικότερη λύση ειναι το chromecast. Αυτό στο να μη κολλάει να λύσουμε και το τσίμπησα 

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να βάλει το extractor και να δώσει απο εκεί σε ηχεία/ακουστικά. Αλλιώς απο το κινητό απο την 3.5, υπάρχει ρύθμιση στην εφαρμογή (αυτή πχ έχει: link) για το απο που θα δίνει ήχο.

Δημοσ.

Το είχα σκεφτεί και γω περι chromecast. Την πιο οικονομικά συμφέρουσα λύση ψάχνω με γνώμονα να μη κολλάει η ροή ( παρακολούθηση ταινίας ). Ευχαριστώ.

Το έχω πάρει στον αδερφό μου, για να βλέπει ταινίες αυτός και ο ανιψιός μου. ΔΕΝ υπάρχουν, καθόλου κολλήματα, είτε από κινητό, είτε από desktop, είτε για ταινίες, είτε για παιχνίδια, και μιλάμε για απόσταση 10μ απ' το router. Αν σε βολεύει ο χειρισμός από το κινητό, νομίζω είναι μια χαρά και οικονομική λύση, για το σκοπό που το θες...
  • Like 1
Δημοσ.

Το έχω πάρει στον αδερφό μου, για να βλέπει ταινίες αυτός και ο ανιψιός μου. ΔΕΝ υπάρχουν, καθόλου κολλήματα, είτε από κινητό, είτε από desktop, είτε για ταινίες, είτε για παιχνίδια, και μιλάμε για απόσταση 10μ απ' το router. Αν σε βολεύει ο χειρισμός από το κινητό, νομίζω είναι μια χαρά και οικονομική λύση, για το σκοπό που το θες...

Σε ευχαριστώ. Εχεις κάποιο λινκ για αγορά είτε από ebay ή από εδώ Ελλάδα; 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ. Εχεις κάποιο λινκ για αγορά είτε από ebay ή από εδώ Ελλάδα;

Το είχα πετύχει σε auction(eBay) γύρω στα 20€(το chromecast 2). Ελλάδα παίζει γύρω στα 40€(skroutz it ;) ). Οπότε sorry, αλλά δεν έχω link, γιατί ο τύπος που το αγόρασα το έχει 49€ κανονική τιμή! Πάντως, λίγο που είδα eBay, 20-κάτι το έχουν αρκετοί αξιόλογοι πωλητές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...