Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα :)

My System : 

modo-asus pt6se x58 1366

case-750D crosair

Software-Windows 10 64bit

Το προβλημα το οποιο εχω με τις usb 3.0 ειναι το εξης:

ΤΟ ΣΥΣΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SOCKET ΔΕΝ ΕΧΕΙ USB 3 ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑ ΤΟ USB 3 ΣΕ USB2.

Ενω ΟΛΕΣ οι usb 2 δουλευουν το προβλημα εντοπιζεται στις USB γενικοτερα πανω στο κουτι.Δηλαδη εχει 4 usb μπροστα το crosair 750D εκ των οπιων οι 2 ειναι USB 2 και αλλες δυο USB 3. Στις μπροστινες λοιπον USB 2 ολα πανε ρολοι,δηλαδη ειτε βαλω usb stick(ειτε ειναι usb3 or usb2) ειτε δισκο 2,5'' my passport δουλευει κανονικοτατα.

Στις USB3 ομως τις μπροστινες που τις εχω με ανταπτορα γινετε το εξης! 

-Ολα τα usb stick ειτε usb3 or usb2 δουλευουν πενα. 

-O δισκος ομως που ειναι 2.5 ναι μεν βλεπω να περνει ρευμα αλλα το pc ΔΕΝ τον αναγνωριζει ! 

Δημοσ.

Ποιος ο λόγος να βάλεις αντάπτορα USB 3 to USB 2 αφού θα μπορούσες να καρφώσεις απευθείας το usb3 στικάκι στη θύρα usb2; Μου φαίνεται λίγο κουλό γι αυτό ρωτάω ή απλά κάτι δεν καταλαβαίνω σχετικά με τον αντάπτορα.

Δημοσ.

Ποιος ο λόγος να βάλεις αντάπτορα USB 3 to USB 2 αφού θα μπορούσες να καρφώσεις απευθείας το usb3 στικάκι στη θύρα usb2; Μου φαίνεται λίγο κουλό γι αυτό ρωτάω ή απλά κάτι δεν καταλαβαίνω σχετικά με τον αντάπτορα.

Η μητρικη μου δεν εχει usb3

το κουτι μου ΜΠΡΟΣΤΑ εχει 2 usb2 kai 2usb3. Επειδη τις θελω και τις 4usb πρεπει να μετατρεψω τις 2 usb3 σε usb2. (Ετσι το εχω κανει και σε αλλο κουτι που εχω με ιδιο συστημα και δουλευει κανονικα) 

Δημοσ.

Eιτε ειναι usb2 ή 3 το μονο που αλλαζει ειναι η ταχυτητα μεταφορας δεδομενων και τιποτε αλλο. Κανονικα δεν πρεπει να στο κανει αυτο. Χρησιμοποιεις τα custom drivers των windows μαλλον. Δοκιμασε να περασεις τα drivers usb του κατασκευαστη.

ΥΓ:Παλια μιλαμε για εποχη usb 1 τις χρησυμποιουσαν μονο για παροχη ρευματος οποτε ο ορος (Universal) ήταν παρωχημενος. Τωρα ολα περιφερειακα πατανε πανω στις usb.

Δημοσ.

Τίποτα δεν έχει κάποιο driver ο αντάπτορα που πάει στην μητρική. Παρόλα αυτά δοκίμασα τα πάντα και με έκπληξη διαπίστωσα ότι άλλος δίσκος 2.5 δουλεύει και ο δίσκος για τον οποίο αναφέρω ότι δεν συνδεόταν σε συγκεκριμένες θυρες ξαφνικά έπαψε να δουλεύει. Οπότε φαντάζομαι πως θα ήταν στα τελευταία του (ο my passport αυτός που είχα είναι κολλημένος πάνω σε πλακέτα και δεν μπορούσα να τον βάλω σε άλλη θήκη )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...