Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις εγκατεστησα το GRID  απ το στιμ κ το Syberia II απ το οριτζιν κ το προβλημα μου ειναι πως δεν εχει αναλυση 1920χ1080 με αποτελεσμα να εχουν χαλια γραφικα.

Πηγα στον φακελο απ το καθε ενα κ πανω στο εικονιδιο τους εκανα δεξι κλικ,ιδιοτητες,συμβατοτητα κ τσεκαρα  εκει που λεει "Απενεργοποιηση της διαβαθμισης προβολης σε υψηλες ρυθμισεις DPI" αλλα παλί τα ιδια δεν αλλαξει η αναλυση απ τα οπτιονς των παιχνιδιων,σε καποια αλλα που το εκανα πιο παλια επιανε αλλα τωρα τσιφος,τι αλλο μπορει να φταιει?

Τα γουιντος μου ειναι 10αρια!

Επισης εχω ενα θεμα οταν απ τα γουιντος παω να μπω σε  μερικα παιχνιδια κ βγαζει την μαυρη οθονη για να φορτωσει το παιχνιδι ακουγιεται μονο ο ηχος κ πρεπει να κλεισω την οθονη κ να την ξανα ανοιξω για να δειξει εικονα,ειχα διαβασει πιο παλια πως κατι παιζει στην συμβατοτητα των καρτων της Nvidia  με τις οθονες dell λετε να ναι αυτο? η παιζει να ναι το καλωδιο hdmi? αλλα κ παλι γτ το κανει σε ορισμενα παιχνιδια κ οχι σε ολα?

Δημοσ.

Ευχαριστω,παιζει σουπερ τωρα!Γι αυτο με την μαυρη οθονη που αναφερω πιο πανω εχεις καμια ιδεα το τι μπορει να φταιει?

DDU απεγκατασταση και καθαρη εγκατασταση των τελευταιων drivers απτο Site της Nvidia.

Δοκιμασε να αλλαξεις και το HDMI καλωδιο.

• Like 1
Δημοσ.

DDU απεγκατασταση και καθαρη εγκατασταση των τελευταιων drivers απτο Site της Nvidia.

Δοκιμασε να αλλαξεις και το HDMI καλωδιο.

Δεν φταινε οι ντραηβερς,ισως το καλωδιο να ναι το θεμα αλλα κ παλι ξανα λεω γιατι σε μερικα παιχνιδια παιζει κανονικα ενω σε αλλα πρεπει να κανω ρισταρτ την οθονη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...