Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σε ένα προτζεκτάκι που τρέχει με κάποιους φίλους, υπάρχει ένα κοινό gmail account που όλοι έχουμε πρόσβαση.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να παρακολουθώ τη θυρίδα αυτή χωρίς να κάνω logout κάθε φορά από το προσωπικό μου gmail λογαριασμό; Κάποιο τρίτο πρόγραμμα ή ένας ξεχωριστός ελαφρύς browser πχ μονο για τη δουλεια αυτή ή ενδεχομένως κάποιο shortcut με τα ανάλογα credentials;

Δημοσ.

Μπορείς να το προσθέσεις στο δικό σου inbox ή αυτό που είχαμε κάνει με κάτι φίλους για παρόμοιο θέμα ήταν να βάλουμε αυτόματη προώθηση των εισερχόμενων mail στα δικά μας προσωπικά. Έτσι τα βλέπαμε συνέχεια.

Δημοσ.

Μπορεις να προσθεσεις οσα gmail gmail accounts θελεις και απλα να κανεις switch χωρις να κανεις logout.
EpGyN7Y.png

'H απλα να βαλεις το Checker Plus for Gmail ως extension. (το προτεινω μιας και το χρησιμοποιω, υπαρχουν και αλλα)

Δημοσ.

Ολα τα παραπανω συν οτι μπορεις να ανοιξεις νεο incognito παραθυρο και να κανεις login απο εκεί.

Non-incognito δικό σου email

incognito - κοινο email 

(ή το αντίστροφο)

Ετσι απλά αλλάζει παράθυρο και βλέπεις, απαντας, κλπ

Δημοσ.

Ποιο το νοημα εφοσον καθε μερα θα πρεπει να κανει login στον incognito.
Aφου προσφερει απο μονη της η Google την hassle free αυτοματοποιηση...

Δημοσ.

Αυτός θα κρίνει τι τον εξυπηρετεί. Εδω ο ίδιος ανεφερε δευτερο browser. 

offtopic

δουλευω μονίμως incog και ας κάνω login οποτε θελω να μπω στο mail μου. Ετσι κόβω συσχετισμους account/cookies με συμπεριφορα και επισης δεν ασχολούμαι με το browser caching . Δική μου λόξα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...