Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα κατεβασει και εγκαταστησει κανονικα τα WINDOWS 10 τον καιρο που ηταν δωρεαν. Στη συνεχεια εδωσα το λαπτοπ μου σε εναν τεχνικο της εταιριας που δουλευω για να μου εγκαταστησει ενα προγραμμα για να συνδεομαι στο μαιλ της εταιριας απο το σπιτι μου. Αυτος -όπως μου ειπε- επειδη αντιμετωπιζε καποια προβλήματα με την εγκατασταση του προγραμματος αυτου, εκανε επαναφορα χωρις να με ρωτησει στα win 8. Θελω να επαναφερω τα win 10....μπορει να γινει τωρα;

Δημοσ.

Τι πρόγραμμα ήταν αυτό που δε δουλεύει στα 10άρια και δουλεύει στα 8άρια; Για να δεις mail χρειάζεσαι mail client όπως το microsoft outlook ή το thunderbird και τις ρυθμίσεις του mail server. Και τα δύο όμως δουλεύουν στα 10άρια.

Οπότε πες μας ποιο είναι το πρόγραμμα για να δούμε αν έχει κάποιο θέμα με τα 10άρια.

Δημοσ.

Μπορείς ξανά να κάνεις upgrade, το email τώρα δουλεύει? κι όπως ρωτά και ο φίλος micos από πάνω με ποιο πρόγραμμα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To προγραμμα που ηθελε να εγκαταστησει ηταν το Teamviewer.

Μπορώ τώρα να ξαναπεράσω τα windows 10, και πως;

Δημοσ.

Το teamviewer δουλεύει κανονικά στα 10άρια. Ποιος σου είπε ότι δεν δουλεύει;

Όσον αφορά τα 10άρια, μπορείς να κατεβάσεις το iso από την ms με το media creation tool και να το μεταφέρεις σε usb με το rufus (μπορείς να δημιουργήσεις από το tool το usb απευθείας αν θέλεις) ή να το κάψεις σε dvd (π.χ. με το imageburn) και να κάνεις κανονικά format. Στην αρχή που θα ζητήσει κλειδί μην βάλεις τίποτα και παρέκαμψε το βήμα αυτό. Μετά που θα συνδεθεί στο internet θα σου ενεργοποιήσει κανονικά τα windows.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...