Haldol Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Σπέρες. Υπάρχει κάποιος -εύκολος- τρόπος να βρω όλες τις δικές μου δημοσιεύσεις μέσα σε κάποιο θέμα; Για μικρά θέματα δεν είναι πρόβλημα το σελίδα-σελίδα ψάξιμο με Ctrl+F / Cmd+F. Εάν είναι όμως 50, 100, 500 ή 1000 σελίδες, πρακτικά είναι αδύνατο, εκτός κι αν είσαι ισοβίτης κι έχεις χρόνο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιήσω τη σελιδοποίηση ώστε να μπορέσω με Ctrl+F / Cmd+F να ψάξω το username μου; Ή κάποιο εργαλείο που να ψάχνει μόνο του τις δημοσιεύσεις μου; Η επιλογή "αυτό το θέμα" στην κεντρική αναζήτηση του forum γυρνάει αποτελέσματα μόνο αν με έχουν κάνει quote, ή με άλλα λόγια, αν υπάρχει γραμμένο μέσα στη δημοσίευση το όνομά μου. Δε ψάχνει τα ίδια τα usernames.
infin1tyGR Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Πας στο θέμα που θες και πατάς πάνω-πάνω το εικονίδιο της αναζήτησης χωρίς να έχεις γράψει τίποτα στο αντίστοιχο πεδίο. Στη σελίδα που θα σε πάει, στο πεδίο «Εύρεση δημιουργού» συμπληρώνεις το nickname σου και πατάς «Εκτέλεση της αναζήτησης». Τα καινούρια μηνύματα ενδεχομένως να μην σου τα εμφανίζει για κάποιο χρονικό διάστημα. 6
Haldol Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Νιώθω σα να ξαναγεννήθηκα. Έμαθα κάτι νέο μετά από 9+ χρόνια παρουσίας στο site. Ώρα ν' αναπολήσω. Ευχαριστώ πολύ! 2
McNerd Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 ¨Ηρθα εδώ να ρωτήσω ακριβώς το ίδιο. Απίστευτη ανακάλυψη όντως, να σαι καλά Πας στο θέμα που θες και πατάς πάνω-πάνω το εικονίδιο της αναζήτησης χωρίς να έχεις γράψει τίποτα στο αντίστοιχο πεδίο. Στη σελίδα που θα σε πάει, στο πεδίο «Εύρεση δημιουργού» συμπληρώνεις το nickname σου και πατάς «Εκτέλεση της αναζήτησης». Τα καινούρια μηνύματα ενδεχομένως να μην σου τα εμφανίζει για κάποιο χρονικό διάστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα