Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια..

λοιπον εχω το https://www.skroutz.gr/s/6565147/HP-14-R207NV-N2840-2GB-500GB-W8.html

και θελω να βαλω 4gb και η 2-αρα που εχει λεει 1Rx16... ενω στης αγγελιες βρισκω 1Rx8... η 2Rx8...

Με λιγο ψαξιμο δεν βρικα ουσιαστικη απαντηση στο google... τελικα τη διαφορες εχουν στη ταχυτητα αυτες η μνημες?

Δημοσ.

GB DDR3L-1600 SODIMM (1600MHz)

DDR3 PC3-12800 • CL=11 • Unbuffered • NON-ECC • DDR3-1600 • 1.35V

αυτά τα χαρακτηριστικά να έχει και θα εισαι οκ,

και θελω να βαλω 4gb και η 2-αρα που εχει λεει 1Rx16... ενω στης αγγελιες βρισκω 1Rx8... η 2Rx8...

Με λιγο ψαξιμο δεν βρικα ουσιαστικη απαντηση στο google... τελικα τη διαφορες εχουν στη ταχυτητα αυτες η μνημες?

Κατά πάσα πιθανότητα αναφέρεται σε πόσα chips χρησιμοποιούνται για τη μονάδα μνήμης RAM για να δημιουργήσουν το συνολικό μέγεθος, η ταχύτητα δεν αλλάζει.

Γνώμη μου να πας σε 8GB μιας και δεν έχει άλλη θέση για άλλη μνήμη και σε λίγο καιρό πιθανάτατα να θες κι άλλη μνήμη.

:-)

• Like 1
Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα αναφέρεται σε πόσα chips χρησιμοποιούνται για τη μονάδα μνήμης RAM για να δημιουργήσουν το συνολικό μέγεθος, η ταχύτητα δεν αλλάζει.

Γνώμη μου να πας σε 8GB μιας και δεν έχει άλλη θέση για άλλη μνήμη και σε λίγο καιρό πιθανάτατα να θες κι άλλη μνήμη.

:-)

ναι single rail-duble rail και τα λοιπα... για 8gb το σκεφτηκα αλλα ο επεξεργαστης ειναι ψωφιμι οποτε θα ειναι περριτη.. ετσι κι αλοιως το laptop για κανα fb και yt χρησιμοποιειται... για ram- ssd εχω σκεφτει.. επεξεργαστη δεν ξερω αν πρεπει να βαλω χερι (ειδα ειναι κολλητος) και δεν εχει ουτε καν fan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...