mar10s Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 καλησπερα παιδια.. λοιπον εχω το https://www.skroutz.gr/s/6565147/HP-14-R207NV-N2840-2GB-500GB-W8.html και θελω να βαλω 4gb και η 2-αρα που εχει λεει 1Rx16... ενω στης αγγελιες βρισκω 1Rx8... η 2Rx8... Με λιγο ψαξιμο δεν βρικα ουσιαστικη απαντηση στο google... τελικα τη διαφορες εχουν στη ταχυτητα αυτες η μνημες?
Lifehacker Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 GB DDR3L-1600 SODIMM (1600MHz) DDR3 PC3-12800 • CL=11 • Unbuffered • NON-ECC • DDR3-1600 • 1.35V αυτά τα χαρακτηριστικά να έχει και θα εισαι οκ, και θελω να βαλω 4gb και η 2-αρα που εχει λεει 1Rx16... ενω στης αγγελιες βρισκω 1Rx8... η 2Rx8... Με λιγο ψαξιμο δεν βρικα ουσιαστικη απαντηση στο google... τελικα τη διαφορες εχουν στη ταχυτητα αυτες η μνημες? Κατά πάσα πιθανότητα αναφέρεται σε πόσα chips χρησιμοποιούνται για τη μονάδα μνήμης RAM για να δημιουργήσουν το συνολικό μέγεθος, η ταχύτητα δεν αλλάζει. Γνώμη μου να πας σε 8GB μιας και δεν έχει άλλη θέση για άλλη μνήμη και σε λίγο καιρό πιθανάτατα να θες κι άλλη μνήμη. 1
mar10s Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Κατά πάσα πιθανότητα αναφέρεται σε πόσα chips χρησιμοποιούνται για τη μονάδα μνήμης RAM για να δημιουργήσουν το συνολικό μέγεθος, η ταχύτητα δεν αλλάζει. Γνώμη μου να πας σε 8GB μιας και δεν έχει άλλη θέση για άλλη μνήμη και σε λίγο καιρό πιθανάτατα να θες κι άλλη μνήμη. ναι single rail-duble rail και τα λοιπα... για 8gb το σκεφτηκα αλλα ο επεξεργαστης ειναι ψωφιμι οποτε θα ειναι περριτη.. ετσι κι αλοιως το laptop για κανα fb και yt χρησιμοποιειται... για ram- ssd εχω σκεφτει.. επεξεργαστη δεν ξερω αν πρεπει να βαλω χερι (ειδα ειναι κολλητος) και δεν εχει ουτε καν fan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα