Madlef86 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Έχω κάνει ένα eshop και δεν μπορώ με τίποτα να κρατήσει τις ελληνικές μεταφράσεις που του βάζω manual. Μερικές φορές φορές τις κρατάει αφού το δοκιμάσω 20 φορές και μόνο μία λέξη, όχι όλες όσες έχω αλλάξει εκείνη την στιγμή. Ξέρετε τι μπορεί να είναι..; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
dominotrix Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Θα χρειαστει να αναφερεις περισσοτερα φιλε. Οπως πχ τι cms λειτουργεις, τι εχεις δοκιμασει μεχρι στιγμης για την επιλυση του προβληματος κλπ.
Madlef86 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Στο prestashop 1.6.1.11 εκεί που λέει μεταφράσεις που πας και γράφεις εσύ δίπλα ότι θες ( πχ. Name = Όνομα) όταν τα γράφω και πατάω save δεν κρατάει αυτά που έχω γράψει. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου
dominotrix Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Επειδη σε Prestashop δεν εχω καποια εμπειρια, δοκιμασε να απενεργοποιησεις οτι plugins εχεις και να δοκιμασεις μετα να δεις αν κανει save.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα