nik416 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Παιδιά sossss μετά απο φορματ δεν παίζει ο bs player . τον έχω επαναγκαταστηση 1000 φόρες άλλα τίποτα, έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις . Μετα κατέβασα το vlc ανοίγει η ταινία παίζει κανονικά άλλα δεν ξέρω πως βρίσκω τους υποτίτλους στο bs pl. ήταν πολύ εύκολο.Tαινιες κατεβάζω απο το yts με το m torrent. έχω windows7 profesional , δώστε ρε παιδιά ενα χέρι βοηθείας γιατί λόγο οικονομικών η μονή ευχαρίστηση που μου έμεινε είναι αυτή .Στο vlc έκανα τη ρυθμίσει windows -1253 ελληνικά .άλλα από εκεί και μετά έχω κοληση.
GeorgeGK Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δεν γνωρίζω αν το vlc εχει επιλογή για να κατεβάζει αυτόματα υποτιτλούς αλλά μπορείς αν θες να τους κατεβαζεις χειροκινητα πχ από το subs4free και μετα απλά να τους "σέρνεις" μεσα στο παράθυρο που παίζει η ταινια.
jim_p Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Για τον vlc πας προβολη > download subtitles και αφου βεβαιωθεις οτι εχει το σωστο ονομα στο πεδιο title, πατας search by name και περιμενεις να βρει. Οταν βρει, επιλεγεις αυτον που θες και πατας download selection και εισαι ετοιμος. 1
nik416 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 παιδια ευχαριστω πολυυυυυυυυ ετσι το εκανα και ειναι μια χαρα!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα