rafinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Γεια σας παιδιά! Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει δυνατότητα να γίνει συμβόλαιο με κάποια εταιρεία (π.χ. Nova) για χρόνο λιγότερο του ενός έτους;
tsioulak Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Οι "μεγάλοι" παροχοι δεν κανουν συμβόλαιο κατω απο 2 χρόνια.
bill2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 το κατώτερο είναι 1 ετος μετά μόνο η hcn δεν έχει θεσμευσεις αλλά μόνο θεσσαλονική είναι
tsioulak Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 το κατώτερο είναι 1 ετος μετά μόνο η hcn δεν έχει θεσμευσεις αλλά μόνο θεσσαλονική είναι Ποιος πάροχος δίνει ενα έτος; Εγω στους 3 μεγάλους, οσες φορες ζήτησα μου το αρνήθηκαν.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Ποιος πάροχος δίνει ενα έτος; Εγω στους 3 μεγάλους, οσες φορες ζήτησα μου το αρνήθηκαν. Για νέα συμβόλαια δεν ξέρω πάντως στη forthnet τα τελευταία 3 χρόνια η ανανέωση είναι για 1 έτος
bill2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 η ανανεωση και σου δίνουν ενα ετος όλες απλα με τη διπλάσια τιμή η hom to douple play στο 2 χρονο συμβ΄λαιο το δίνει 23 το 1 έτος 43
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 η ανανεωση και σου δίνουν ενα ετος όλες απλα με τη διπλάσια τιμή η hom to douple play στο 2 χρονο συμβ΄λαιο το δίνει 23 το 1 έτος 43Οχι τα τελευταία 3 χρόνια έχω full pack me 35 ευρω (έπιαξε μια μικρή αύξηση τώρα με τους φόρους αλλά τίποτα σημαντικό) της 3ις τελευταίες χρονιές με περνούν για ανανέωση σε αυτή την τιμή και παντα για 1 χρόνο
bill2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Η ανανεωση σου λεω ειναι για ενα χρονο το αρχικο ειναι δυο χρόνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα