stelphil Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Καλησπέρα σε όλους,όπως λέει κι ο τίτλος,ψάχνω κάποιο μαγαζί που να κάνει επισκευές ηχοσυστημάτων,όπως αυτό: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpindex.pl?ctn=MC-M570/37&scy=US&slg=AEN Αν ξέρετε κάποιο καλό στην Αθήνα,πείτε μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
graphist83 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Ο Πανταζοπουλος κατα βαση επισκευαζει μεγαφωνα. Δεν νομιζω να αναλαβει ουτε καν κατι τετοιο. Θες καποιον ηλεκτρονικο. Πχ δες εδω https://www.soundimage.gr/service-mixanimaton.php
heavyrain Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Φτιαχνουν και τετοια μου χουν πει, ειχα ρωτησει γι αυτo το χαλασμενο αντιγραφικο philips Που χω
stelphil Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 το πήγα στον Πετρόπουλο και δεν έκαναν δουλειά,άλλο πρόβλημα τους είπα ότι έχει,άλλο μου έλεγαν ότι έβλεπαν και τελικά δεν ξέρω αν έκαναν τίποτα γιατί διαφορά δεν είδα και το πρόβλημα παρέμεινε. Για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσα να τους το ξαναπάω ή να τους ρωτήσω ξανά. Δε μου είναι κι εύκολο να πηγαινοφέρνω στο κέντρο το στερεοφωνικό.Έχω ρωτήσει και σε ένα άλλο φόρουμ που είναι πιο εξειδικευμένο αλλά δεν έχει απαντήσει κανείς.
stelphil Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 στο αρχικό post εννοούσα να είναι στην Αττική,όχι μόνο Αθήνα. Πες μου.
pp6210 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Που μενεις? ξερω και στα Νοτια προαστια. για πες σε παρακαλώ, έστω με ΠΜ ευχαριστώ
stelphil Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 τελικά ποιο είναι το μαγαζί στα Νότια προάστια;
graphist83 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Sorry λογω φορτου δεν μπηκα να το στειλω. http://smartrepair.gr/index.php/service-eikonas-hxou Δεν εχω καποια σχεση μαζι τους. Εχω στειλει μερικες συσκευες και απλα εμεινα πολυ ευχαριστημενος. 1
draculias Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Καλησπέρα μας. Κι εγώ ενδιαφέρομαι για επισκευή ενός denon ενισχυτή που έχω. Έναν παλιότερο yamaha που είχα τον είχα πάει στον Πετρόπουλο κοντά στην Αλεξάνδρας. ενώ είχα διαβάσει αρκετά και θετικά σχόλια από αρκετό κόσμο για τη δουλειά του, προσωπικά δεν έμεινα ικανοποιημένος. έχετε να προτείνετε κάποιον στα βόρεια προάστια? ποιότητα δουλειάς με ενδιαφέρει πρωτίστως, κόστος σημαντικό αλλά δευτερεύον Ευχαριστώ
ACHILLEAS32 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Βόρεια προάστια δεν ξέρω κανέναν, ρώτα στον Πανταζόπουλο στη Σολωμού θα σου βρει σίγουρα τη λύση είναι φοβερός.
draculias Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Ο Πανταζόπουλος Αθανάσιος Σολωμού & Κάνιγγος, ο athensspeakercenter? Για αυτόν μιλάμε, σωστά? Γιατί βλέπω υπάρχει και άλλος στο Περιστέρι, μεταφέρθηκε ή απλή συνωνυμία?
heavyrain Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Ο Πανταζόπουλος Αθανάσιος Σολωμού & Κάνιγγος, ο athensspeakercenter? Για αυτόν μιλάμε, σωστά? Γιατί βλέπω υπάρχει και άλλος στο Περιστέρι, μεταφέρθηκε ή απλή συνωνυμία? Ειναι ο ιδιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα