stefancosmos Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Καλησπέρα σας Έχω ένα πρόβλημα στον υπολογιστή μου κάθε μέρα που το ανοίγω τον υπολογιστή δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη, πατάω το start button και τίποτα αν όμως μετά απο 1 λεπτό πατήσω το διπλανό κουμπί για restart (case button) λειτουργεί κανονικά! Τι μπορώ να κάνω? Γιατί το ανοίγω και το κλείνω πολλές φορές για να πετύχει να δείξει η οθόνη πατώντας το restart button Ευχαριστώ πολύ
stefancosmos Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Απο τι αποτελείται ο υπολογιστής? Corsair 500w 80plus Radeon R9 270x Intel g3258 Ashrock z97 Pro3 επεξεργαστής
stefancosmos Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Για αρχή δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό. Νομίζω δεν θα με βοηθήσει σε κάτι
UsualSuspect__ Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Νομίζω δεν θα με βοηθήσει σε κάτι Ε για να στο λέει κάτι θα ξέρει. Δεν έχεις καναν φίλο σου που να μπορέσει να σου δανείσει για κανα 20λεπτο; Επίσης αυτή η μητρική πρέπει να έχει onboard κάρτα γραφικών, δεν δοκιμάζεις να βγάλεις την R9 να δεις αν θα στο ξανά κάνει;
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Νομίζω δεν θα με βοηθήσει σε κάτι Ε τότε μην το κάνεις.
Le Perv Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Ε τότε μην το κάνεις. Εχει δικιο το παληκαρι. Τι θα πει δοκιμασε αλλο τροφοδοτικο? Σα να του λεμε δωσε 50+ ευρω για καινουριο και βλεπουμε αν φταιει αυτο. Γιατι να μη ξεκινησει απο τα ευκολα κι ανεξοδα πρωτα. Να ξεβρακωσει ολο το κουτι απο τα περιττα περιφερειακα και daughterboards και να δοκιμασει.
Chrysostomos Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Εχει δικιο το παληκαρι. Τι θα πει δοκιμασε αλλο τροφοδοτικο? η λογική δεν είναι να ξεκινήσει δοκιμάζοντας με άλλα ή χωρίς κάποια κομμάτια;
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Εχει δικιο το παληκαρι. Τι θα πει δοκιμασε αλλο τροφοδοτικο? Σα να του λεμε δωσε 50+ ευρω για καινουριο και βλεπουμε αν φταιει αυτο. Γιατι να μη ξεκινησει απο τα ευκολα κι ανεξοδα πρωτα. Να ξεβρακωσει ολο το κουτι απο τα περιττα περιφερειακα και daughterboards και να δοκιμασει. Οτι να ναι. Δοκίμασε έγραψα όχι αγόρασε. Ούτε να διαβάσεις δεν μπορείς? 1
stefancosmos Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Ε για να στο λέει κάτι θα ξέρει. Δεν έχεις καναν φίλο σου που να μπορέσει να σου δανείσει για κανα 20λεπτο; Επίσης αυτή η μητρική πρέπει να έχει onboard κάρτα γραφικών, δεν δοκιμάζεις να βγάλεις την R9 να δεις αν θα στο ξανά κάνει; Έβγαλα την κάρτα γραφικών και δεν το κάνει αυτό! Τι μπορώ να κάνω τώρα; Για αρχή δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό. Έβγαλα την κάρτα γραφικών και δεν το κάνει αυτό, αλλά δεν μπορώ να λειτουργώ χωρίς κάρτα γραφικών
Chrysostomos Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 δοκίμασε την κάρτα σου σε άλλον υπολογιστή αν γίνεται. Αν το κάνει και εκεί,να ο ένοχος. Αν όχι,ψάξου με τα ρεύματα. 2
manolis940 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις τους driver's ξανα και κάνε και ένα σταυρό μαζί ????
stefancosmos Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 δοκίμασε την κάρτα σου σε άλλον υπολογιστή αν γίνεται. Αν το κάνει και εκεί,να ο ένοχος. Αν όχι,ψάξου με τα ρεύματα. Η κάρτα λειτουργεί κανονικά παίζω παιχνίδια κανονικά, απλά όταν τον ανοίγω του υπολογιστή δεν δείχνει τίποτα No signal χωρίς σήμα και εάν πατήσω του restart δουλεύει Δοκίμασε να εγκαταστήσεις τους driver's ξανα και κάνε και ένα σταυρό μαζί ????Πως τους κάνω απεγκατασταση; ώστε να τους ξανά βάλω
manolis940 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Έχω καιρό να λειτουργείσω windows, φαντάζομαι όμως ότι αν κατεβάσεις πας πίνακα ελέγχου θα τους βρεις, όπως επίσης αν τους κατεβάσεις και κανείς εγκατάσταση ξανά θα έχει κάποια επιλογή reinstall η remove. Edit: Μήπως έχεις πειράξει τίποτα στην εκκίνηση, η μήπως εγκατεστησες κάτι τώρα τελευταία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα