geo1985geo Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Εχω αγορασει απο gearbest το συγκεκριμενο tv box και μου κανει νούμερα το wifi , ξαφνικα εκει που βλεπω μια ταινία στο kodi, με πετάει και πρέπει να μπω να ξανασυνδεθώ γιατι δείχνει μη συνδεδεμένο .... τι μπορει να φταίει? αυτό μπορεί να το κάνει σε μια ώρα 5 φορές μπορεί και 1 φορά οι υπόλοιπες συσκευες λαπτοπ ,κινητο ,παιζουν κανονικα χωρις αποσυνδεσεις , επισης οταν το συνδέω με την θύρα ethernet παίζει κανονικά, υπάρχει περίπτωση να είναι η καρτα δικτύου? εχω κανει ολες τις ενημερωσεις με το που το πήρα φοραει Android 6 Eπικοινωνησα με gearbest και μου δινουν ή 1) 20$ refund σε ποντους ή 2) να το στείλω πίσω με μεταφορικα δικά μου και να μου επιστρέψουν τα χρήματα ή 3) να μου στείλουν καινούριο με χρέωση 35$ και να το στείλω και πίσω.. Ακουω γνωμες... Ευχαριστώ 1
isay Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δοκίμασε το σε άλλο wifi router, είναι βασικό για να δεις αν φταίει το μηχανάκι ή το router σου. Επισης δοκίμασε να ρυθμίσεις static ip για το android tv box. Επισης όλα τα android tv box εχουν θεματάκι με το wifi οσον αφορα την αποσταση απο το router. Αν εκανες δοκιμές μακριά απο το wifi, φερε το κοντά και κάνε δοκιμές. Τέλος κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν με ολα τα παραπανω υπάρχει ακομα το προβλημα, τοτε επαισες σε προβληματικό και κανονισε με την gearbest τι θα το κάνεις. Εγω θα το εστελνα πίσω και θα ζητουσα επισκευή ή αντικατάσταση. Εσυ ο,τι σε βολευει
geo1985geo Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Το εχω διπλα στο router ουτε 1 μετρο μακρια, επικοινωνησα και με vodafone να τσεκαρουν την γραμμη μου αλλα δεν ειδαν καποιο θεμα.. η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο παλιο το router (Netfaster iad 2)θα κανω εργοστασιακες και μετα μενει να το παω σε ενα αλλο σπιτι να το δοκιμασω ή να δω τι θα κανω με το gearbest... Ευχαριστω
isay Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Εγω δεν ειπα τίποτα για γραμμή voda Static ip στο s92 δοκίμασες;
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Αν ειχε θεμα ο router λογικα θα αποσυνδεονταν και καποια απο τις αλλες συσκευες... Λογικα με την παπαρια αυτη κατι παιζει απλα δεν ξερω αν ειναι hardware η΄ software...
isay Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 μη το λες, εχουν δει πολλες ασυμβατοτητες τα ματια μου. Το κορυφαίο ήταν repeater tplink 701 και ipad. Δεν έμενε σταθερή η συνδεση με τίποτα! Αντίθετα άλλα κινητα, laptop κλπ κανενα προβλημα. Οσο κι αν το πάλεψα, λύση δε βρέθηκε και απλά αλλάχτηκε το repeater Μονο με δοκιμές θα βρει το προβλημα.
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Ναι οντως μονο με δοκιμες... Πηγαινε σε καναν γνωστο σου και συνδεσε το η΄ παρε το ρουτερ αντιστοιχα και βαλε το στην γραμμη σου να δεις τι θα κανει...
geo1985geo Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 static ip δεν δοκιμασα θα δοκιμασω, για την βονταφον απλα το ανεφερα...φιλος τεχνικος μου ειπε μηπως εχει κουνηθει η καρτα δικτυου κατα την μεταφορα κ γι αυτο χανει το σημα και να δοκιμαδω μια εξωτερικη καρτα δικτυου εφοσον εχει θυρα usb.. παρατηρησα οτι ειναι ασταθες γενικα δλδ μπορει να δειχνει σε εμβελεια 5 wifi μετα 2 μετα 3 ..ποτε δεν ειναι μονιμα τα ιδια.. κ λογικο γιατι χανει και το δικο μου... το παραξενο ειναι οτι δεν επανασυνδεται μονο του αλλα πρεπει να μπω χειροκινητα να το κανω..
isay Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 πες του φίλου οτι τα android tv αυτής της κατηγορίας δεν εχουν ξεχωριστή καρτα για να κουνηθεί. Ενα τσιπακι ειναι. Πες του να δει το παρακατω βιντεο. Κάνε τη δοκιμή σε αλλο router και βαλε static ip για δοκιμή και μετά συζητάμε. https://www.youtube.com/watch?v=D7RS-PjDqX4 1
geo1985geo Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Με static ip δεν δουλεψε , συνεχιζουν οι αποσυνδεσεις ακαθεκτες... μενει να δοκιμασω σε αλλο ρουτερ...
Elmago1925 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Τα ιδια θεματακια εχω και εγω φιλε μου με το alfawise καποιες φορες.Πρεπει να ναι θεμα tv box
koker Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Καλή σας ημέρα, θα σας φανεί περίεργο το fix που θα σας προτείνω.. αλλά δουλεύει. Ξεβιδώστε το android box σας και απομονώστε την πλακέτα. Εντοπίστε την κεραία του wifi .. και μονώστε την βάση της με θερμοσυστελλόμενο ή μονωτική ταινία . θα εκπλαγείτε όπως και εγώ... Foto: https://ibb.co/nQNn8G
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα