Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω στο νου μου εδώ και αρκετές μέρες να φτιάξω ένα project το οποίο θα αφορά επιχειρήσεις μόνο χωρίς υποχρέωση δέσμευσης και χωρίς αμοιβή. Δεν θα έχω ουτε διαφημίσεις ούτε τίποτα απλά θα έχω ένα κουμπάκι για paypal αν θέλει κάποιος να κάνει δωρεά για την προβολή

1) Ξέρω ότι μπορεί να μην κάνει κανένας δωρεά. Το έχω στο νου μου αλλά θα το προχωρήσω

2) Με το paypal και τις δωρεές τι παίζει με την φορολογία?

Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει ενα θεμα ηδη, παλιο μεν αλλα δεν νομιζω να διαφερει σε κατι τωρα:

http://www.insomnia.gr/topic/487817-%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-paypal-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1/

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μιλησεις με ενα λογιστη για να εισαι 100% καλυμμενος. 

Δημοσ.

Για το project δεν μπορώ να πώ κάτι γιατί απλά δεν αναφέρεις κάτι.

Οσον αφορά τις δωρεές, απο οποιοδήποτε "κανάλι" και αν προέρχονται, "πρόβλημα" θα έχεις αν ο Δωρητής την "καταχωρήσει" ως στα βιβλία του (απίθανο αλλά δεν αποκλείεται).

Αλλά σε κάθε περίπτωση και η Δωρεά θεωρείται Έσοδο.

Απο την άλλη, ενα internetικό project, γιατί να μην "πατήσει" σε Εταιρεία του εξωτερικού ώστε να επωφεληθεί κάποιος το μειωμένο συντελεστή?

Αν και όπως αναμένεις, δύσκολα θα δεχθείς Δωρεές, ο αρχικός σχεδιασμός κρίνει, συνήθως, το αποτέλεσμα.

Φαντάσου, όμως, να έχει απήχηση η ιδέα σου (βλ. project) και να αρχίσουν οι δωρεές να τρέχουν, πως θα "μαζέψεις" το θέμα στη συνέχεια?

• Like 1
Δημοσ.

Αν προσφέρεις κάτι πραγματικά χρήσιμο οι δωρεές θα έρθουν μόνες τους, ειδικά αν απευθυνθείς και στον γενικότερο δυτικό κόσμο.

Οι δωρεές από Ελλάδα προβλέπω ότι θα είναι λίγο δύσκολες. Άσε που και η νοοτροπία μας είναι "Όλα τσάμπα από το internet".

• Like 2
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι έχουν κάτσει πολλές αναποδιές και ψάχνομαι γενικά για έσοδα.

Γνώσεις υπάρχουν αρκετές και ψάχνομαι γενικά μέσω freelancing για να κάνω διάφορα projects 

Θα δοκιμάσω πάντως σε λίγες μέρες να δω τι γίνεται...

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι έχουν κάτσει πολλές αναποδιές και ψάχνομαι γενικά για έσοδα.

Γνώσεις υπάρχουν αρκετές και ψάχνομαι γενικά μέσω freelancing για να κάνω διάφορα projects 

Θα δοκιμάσω πάντως σε λίγες μέρες να δω τι γίνεται...

"Στήσε" μια Εταιρεία στο εξωτερικό, άνοιξε λογαριασμό σε Τράπεζα, φτιάξε business plan για κάθε Project και κάνε αίτημα χρηματοδότησης απο Τράπεζα. Έξω ακόμα χρηματοδοτούν έξυπνες ιδέες (μη σε πάω και στο κομμάτι επιδότηση).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...