dimoskoutr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Τελικά τα ζόρια σε αυτό το forum δεν ξεκινάνε από τις αντιπαραθέσεις...ξεκινάνε από την ανωριμότητα που υπάρχει γύρω μας...ποιος την έχει πιο μεγάλη και ποιος κράζει ή δεν κράζει κάποιον...δεν βλάπτει να το δούμε λίγο πιο χαλαρά...χόμπυ είναι το άτιμο...ας πούμε ότι για όλους εμάς τους χομπίστες είναι το πιο ωραίο δευτερεύον πράγμα στην ζωή μας...και ας μείνει εκεί...ούτε βγείτε και κράξτε τώρα, ούτε όχι δεν παίζει να το πάρεις τέτοιο σύστημα κλπ...δεν υπάρχει λόγος για ένταση... όσο για το αν ο 7700k είναι καλύτερος για gaming από τους Ryzen, όλα σχετικά είναι...σε δεδομένο budget όχι φυσικά δεν είναι, γιατί εκεί ένας 1600 OC στα 4ghz με μια πχ 1080 είναι πολύ μπροστά από έναν 7700k με 1070 (αντίστοιχα ένας 1600 με 1070 είναι πολύ μπροστά από έναν 7700k με 1060)...που περίπου φτάνουν στο ίδιο συνολικό κόστος πλατφόρμας...αν αφαιρέσουμε τον παράγοντα κόστος, υπάρχουν παιχνίδια που ο 7700k είναι μπροστά σε 1% και 0,1% των frames (που είναι το πιο σημαντικό και όχι τα average fps) και κάποια κυρίως καινούργια που είναι μπροστά κάποιος Ryzen...όσο και να μην το θέλουν κάποιοι το gamming πάει σε πολλούς πυρήνες, οι κονσόλες οδηγούν ευτυχώς ή δυστυχώς...εδώ η intel θα αρχίσει να γειώνει τους 4/4...καταλαβαίνει που πάει η δουλειά... μια χαρά μηχανάκι πήρε το παλικάρι...οι υπόλοιπες άναρθρες κραυγές είναι περιττές. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2017 από dimoskoutr 3
pirmen56 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Τελικά τα ζόρια σε αυτό το forum δεν ξεκινάνε από τις αντιπαραθέσεις...ξεκινάνε από την ανωριμότητα που υπάρχει γύρω μας...ποιος την έχει πιο μεγάλη και ποιος κράζει ή δεν κράζει κάποιον...δεν βλάπτει να το δούμε λίγο πιο χαλαρά...χόμπυ είναι το άτιμο...ας πούμε ότι για όλους εμάς τους χομπίστες είναι το πιο ωραίο δευτερεύον πράγμα στην ζωή μας...και ας μείνει εκεί...ούτε βγείτε και κράξτε τώρα, ούτε όχι δεν παίζει να το πάρεις τέτοιο σύστημα κλπ...δεν υπάρχει λόγος για ένταση... Να μη γίνονται δηλαδή συγκρίσεις σε πραγματικές καταστάσεις. Με και χωρίς απαιτήσεις για πολλούς πυρήνες. Γιατί οι συγκρίσεις είναι μόνο για το ποιός την έχει πιο μεγάλη. ΟΚ.
dimoskoutr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Να μη γίνονται δηλαδή συγκρίσεις σε πραγματικές καταστάσεις. Με και χωρίς απαιτήσεις για πολλούς πυρήνες. Γιατί οι συγκρίσεις είναι μόνο για το ποιός την έχει πιο μεγάλη. ΟΚ. Αν αυτό κατάλαβες...κρίμα...φυσικά και να γίνονται συγκρίσεις για να ωφελούμαστε όλοι μας αποκτώντας γνώσεις που είτε θα τις χρησιμοποιήσουμε όταν προτείνουμε ένα σύστημα σε κάποιον χρήστη εδώ μέσα, είτε για να διαλέξουμε αυτό που εξυπηρετεί περισσότερο τις ανάγκες μας, κλπ...απλά τα αποτελέσματα των συγκρίσεων, οι αγορές μας, οι προτάσεις μας σε άλλους να μην αντιμετωπίζονται λες και την βγάζουμε και την μετράμε ποιος την έχει πιο μεγάλη, να μην είναι διέξοδος το forum για τον κάθε πικραμένο που τρώει μούντζες στην ζωή του να ξεσπάει εδώ...μάθε να διαβάζεις, αυτό έγραψα στο τέλος..."ούτε βγείτε και κράξτε τώρα, ούτε όχι δεν παίζει να το πάρεις τέτοιο σύστημα κλπ...δεν υπάρχει λόγος για ένταση..." 1
razorblade334 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Κυκλοφορει amdτηδα.κολλαει ευκολα με δελεαρ την χαμηλη τιμη.πρεπει να παιρνουμε προφυλαξεις 2
dimoskoutr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Κυκλοφορει amdτηδα.κολλαει ευκολα με δελεαρ την χαμηλη τιμη.πρεπει να παιρνουμε προφυλαξεις Να φανταστώ προτείνεις αντιβιοτικό Intelαξ;;; 1
rooy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Να φανταστώ προτείνεις αντιβιοτικό Intelαξ; hahahahaha
mindtrapper Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Πολυπυρηνίτιδα κυκλοφορεί. Πιο γενικευμένη κατάσταση.
rooy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Τα 5ghz με τι ψύξη και τι θερμοκρασίες τάση τα έχεις ? 4.9ghz το πηγα. στα 5ghz ηταν unstable , θελει λιγη δουλεια ακομα για να το παω 5ghz . 36c idle και με prime95 86c σε gaming battlefield1 40c κατι 1
pirmen56 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Καλά είσαι για τα 4,9. Απλά φτιάξε ένα profile στο intel XTU για να έχεις μια συχνότητα για games και μία άλλη για νορμάλ χρήση. Ειδικά αν δεν ασχολείσαι με encoding, δεν θα δεις ποτέ θερμοκρασίες πάνω από 80.
rooy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 μονο gaming προς το παρον! γιατι να κανω αλλο Profile αν δεν προκειτε να το αλλαξω ?? το πηγα 5ghz και οταν ετρεξα το prime95 εφτασε 90+ και μετα μου εβγαλε μπλε οθονη και εκανε restart . λες αν το κανω 5ghz να μην εχω θεμα στο gaming ? επισης εκανα disable τα c-states καλα εκανα ? εκανε restart επειδη εφτασε 90+ βαθμους ? αν κανω delic λογικα θα ειναι ενταξει ετσι δεν ειναι ?
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Στο gaming αυτη την στιγμη τα περισσοτερα παιχνιδια που υπαρχουν στην αγορα βασιζονται κυριως στην καρτα γραφικων και το μονο ρολο που παιζει ο επεξεργαστης ειναι στο να μην υπαρχει bottle neck με την καρτα. Απο την στιγμη που αυτο το ενδεχομενο με τον επεξεργαστη σου δεν ισχυει(δηλαδη bottleneck)ουτε καν σε stock,οσο θελεις εσυ αφηνεις τα ρολογια του i7. Αρα και στα 4.5 πχ αν τον γυρισεις δεν θα εχεις καποιο θεμα. Προσωπικα οσον αφορα το prime ποτε μου δεν εδινα βαση(και δεν το χρησιμοποιουσα).Για gaming και εγω αγοραζα τα αντιστοιχα κομματια αρα σε αυτες τις συνθηκες με ενδιεφερε πως συμπεριφερονταν(μιας και ηταν η πιο απαιτητικη χρηση μου). Νομιζω οτι πλεον αξιζει περισσοτερο να τσιμπησεις κανενα παιχνιδι(πλησιαζουν τελη του μηνα και Steam sales)και να χαρεις το pc παρα να ασχολειται με το Overclock στα 4.9-5,κυριως γιατι βλεπω και αναφερεις αυτο. μονο gaming προς το παρον! αντε μιληστε αυτοι που λεγατε οτι δεν θα εκανα ποτε αυτο το build. Τελος για αυτο το σχολιο που εν μερη πιανει και εμενα, εχω να πω το εξης. Συγχαρητηρια,μολις μπηκες στο ''club''των ατομων κατω του 10% που αγοραζουν το pc απο το αντιστοιχο θεμα που ανοιγουν(και το επιβεβαιωνουν φυσικα). 3
rooy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Στο gaming αυτη την στιγμη τα περισσοτερα παιχνιδια που υπαρχουν στην αγορα βασιζονται κυριως στην καρτα γραφικων και το μονο ρολο που παιζει ο επεξεργαστης ειναι στο να μην υπαρχει bottle neck με την καρτα. Απο την στιγμη που αυτο το ενδεχομενο με τον επεξεργαστη σου δεν ισχυει(δηλαδη bottleneck)ουτε καν σε stock,οσο θελεις εσυ αφηνεις τα ρολογια του i7. Αρα και στα 4.5 πχ αν τον γυρισεις δεν θα εχεις καποιο θεμα. Προσωπικα οσον αφορα το prime ποτε μου δεν εδινα βαση(και δεν το χρησιμοποιουσα).Για gaming και εγω αγοραζα τα αντιστοιχα κομματια αρα σε αυτες τις συνθηκες με ενδιεφερε πως συμπεριφερονταν(μιας και ηταν η πιο απαιτητικη χρηση μου). Νομιζω οτι πλεον αξιζει περισσοτερο να τσιμπησεις κανενα παιχνιδι(πλησιαζουν τελη του μηνα και Steam sales)και να χαρεις το pc παρα να ασχολειται με το Overclock στα 4.9-5,κυριως γιατι βλεπω και αναφερεις αυτο. Τελος για αυτο το σχολιο που εν μερη πιανει και εμενα, εχω να πω το εξης. Συγχαρητηρια,μολις μπηκες στο ''club''των ατομων κατω του 10% που αγοραζουν το pc απο το αντιστοιχο θεμα που ανοιγουν(και το επιβεβαιωνουν φυσικα). ευχαριστω πολυ!! εχω αγορασει μπολικα παιχνιδακια!! call of duty remastered call of duty infinite warface battlefield 1 Overwatch resident evil cs go rainbow six need for speed καλα ειναι ...
Fulgore Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 call of duty remastered call of duty infinite warface battlefield 1 Overwatch cs go rainbow six Ε βασικα τιγκα στα fps εισαι να δω με ποιο θα πρωτο ασχοληθεις Αν δεν εχεις ηδη,βαλε και μια καλη οθονουλα(που δεν βλεπω στην υπογραφη τιποτα)και εισαι αρχοντας.
life is music Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 ευχαριστω πολυ!! εχω αγορασει μπολικα παιχνιδακια!! call of duty remastered call of duty infinite warface battlefield 1 Overwatch resident evil cs go rainbow six need for speed καλα ειναι ... Και γτ δεν τα κατεβαζες μέσω torrent!
rooy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Ε βασικα τιγκα στα fps εισαι να δω με ποιο θα πρωτο ασχοληθεις Αν δεν εχεις ηδη,βαλε και μια καλη οθονουλα(που δεν βλεπω στην υπογραφη τιποτα)και εισαι αρχοντας. ειχα αγορασει οθονη ακριβη πριν βγουν οθονες με 144hz . πηρα μια 27' lg smart tv 3d ips ( 550 ευρω ) (σκευτομουν τοτε μια που θα παρω οθονη ας ειναι και Monitor tv και 3d και smart ) εχει βεβαια μερικα χρονακια 4-5 μπορει και παραπανω .. ισχυει πολυ fps λιγο απ ολα παιζω σκευτομαι να παρω asus 144hz+ , g-sync 2k αλλα μετα απο καιρο οχι τωρα... μεχρι να ερθει η ωρα θα ανοιξω σιγουρα ενα καινουργιο topic Και γτ δεν τα κατεβαζες μέσω torrent! γιατι παιζω online! singleplayer δεν υπαρχει νοημα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα