rooy Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 θα κανω oc κατευθειαν ! ειδα οτι παει ανετα 5ghz με ενα κλικ !! εννωειται αναλογος και τις θερμοκρασιες που θα εχω!
Millennium Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 θα κανω oc κατευθειαν ! ειδα οτι παει ανετα 5ghz με ενα κλικ !! εννωειται αναλογος και τις θερμοκρασιες που θα εχω! 3
rooy Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 αναμενουμε μητρικη και μνημες τελικα ! παραγγειλα μητρικη asrock z270 k6 gaming και μνημες g.skill rgb 3466mhz cl 16 16gb !!
rooy Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Πως σας φενεται το cable Management? περιμενουμε τον 7700K και τις μνημες! μετα θα παραγγειλω τον m.2 ssd και την καρτα γραφικων! 2
life is music Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Πως σας φενεται το cable Management? περιμενουμε τον 7700K και τις μνημες! μετα θα παραγγειλω τον m.2 ssd και την καρτα γραφικων! poly kalo αλλα και πολυ ακριβό σύστημα
rooy Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 poly kalo αλλα και πολυ ακριβό σύστημα ισχυει ! ειναι ακριβο χομπι!
life is music Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 ισχυει ! ειναι ακριβο χομπι! τεσπα καλοριζικο 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Πως σας φενεται το cable Management? περιμενουμε τον 7700K και τις μνημες! μετα θα παραγγειλω τον m.2 ssd και την καρτα γραφικων! H υδρόψυξη είναι ο ορισμός τους λάθους έτσι όπως την έβαλες. Θα βγάλεις τους πάνω ανεμιστήρες και θα την τοποθετήσεις εκεί.
rooy Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 H υδρόψυξη είναι ο ορισμός τους λάθους έτσι όπως την έβαλες. Θα βγάλεις τους πάνω ανεμιστήρες και θα την τοποθετήσεις εκεί. οι ανεμιστηρες ειναι αναποδα ετσι οπως την εχω βαλει ! την ειχα πανω στο προηγουμενο build . μου ειπε ενα φιλαρακι οτι ειχε καλυτερες θερμοκρασιες μπροστα. οποτε θα δοκιμασω και γω για να δω.. επισης δεν ξερω αν θα γινετε να μπει πανω , οι κατω ανεμιστηρες μπορει να βρισκουν πανω στις μνημες ! και εγω απο οτι ξερω οταν βαζεις εκει το ψυγειο ωθουν οι ανεμιστηρες ζεστο αερα μεσα στο συστημα ,
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Το παραπάνω επειδή σε ενδιαφέρει το εμφανισιακό. Άν θες να είναι ώς έχει: Επιλογή 1) Aπλά βγάζεις εντελώς τους δύο ανεμιστήρες με το κοκκινο ring απο το ψυγείο. Επιλογή 2) Τους αλλάζεις επιτόπου φορά.
rooy Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) τεσπα καλοριζικο ευχαριστω πολυ φιλε μου! ερχονται ακομα πολλα!! Επεξ/σία 29 Απριλίου 2017 από rooy
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Πάνω ενδέχεται να βρίσκουν μόνο άν βάλεις push-pull. Εγώ σου είπα να βγάλεις τους υπάρχοντες. Παίζει να δείς διαφορά 1-2 βαθμούς παίζει και καθόλου. Έχω τους ίδιους ανεμιστήρες την ίδια διάταξη και στα λέω.
rooy Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Πάνω ενδέχεται να βρίσκουν μόνο άν βάλεις push-pull. Εγώ σου είπα να βγάλεις τους υπάρχοντες. Παίζει να δείς διαφορά 1-2 βαθμούς παίζει και καθόλου. Έχω τους ίδιους ανεμιστήρες την ίδια διάταξη και στα λέω. ναι push & pull θα βαλω πανω και θα βρισκουν πιστευω.. δηλαδη 2 + 2 τους δυο μπροστα με τα κοκκινα ring θα τους γυρισω και θα δω θερμοκρασιες και αν εχω καλυτερες θερμοκρασιες θα μεινουν εκει.. αλλιως πανω!
rooy Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 ηρθαν και οι μνημες!! εστειλα την μητρικη πισω ειχε μια γρατζουνια βαθια διπλα απο τα slot στις μνημες θελω να πιστευω οτι θα μου την αλλαξουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα