rooy Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 δεν θελω να παω σε amd ειναι unstable ακομα! επισης πιστευω οτι σε σχεση ο 1600 με τον 7700k ειναι καλυτερος ο i7 .. επισης το pc ειναι για gaming οποτε καλυτερα 7700k . και θελω μητρικη που να εχει 2 m.2 slots! 1
life is music Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 δεν θελω να παω σε amd ειναι unstable ακομα! επισης πιστευω οτι σε σχεση ο 1600 με τον 7700k ειναι καλυτερος ο i7 .. επισης το pc ειναι για gaming οποτε καλυτερα 7700k . και θελω μητρικη που να εχει 2 m.2 slots! δεν ισχυουν αυτα π λες θα στο πουν και τα παιδια ...αλλα εσυ κανονιζεις τα λεφτα σου αλλα γ μενα καλυτερα amd παρα Intel .και στην τελικη δες και λιγο τa benchmarks οπως εδω https://www.youtube.com/watch?v=MPr7XH7Hznc 1
Fulgore Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 δεν ισχυουν αυτα π λες Τι δεν ισχυει ακριβως?Οτι ο i7 7700k ειναι ο δυνατοτερος αυτη την στιγμη για παιχνιδια?Στα χρηματα του(και σε παραπανω)ειναι με διαφορα(οχι μεγαλη βεβαια αλλα εχει μια μικρη διαφορα). Το οτι οι νεοι ryzen θελουν δουλιτσα και γιαυτο και βλεπουμε και αρκετα bios updates ειναι επισης γεγονος. Οι ryzen ουτως ή αλλως δεν βγηκαν στην αγορα για να ικανοποιησουν τους gamers κυριως. 2
Kostas.karras Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 δεν ισχυουν αυτα π λες θα στο πουν και τα παιδια ...αλλα εσυ κανονιζεις τα λεφτα σου αλλα γ μενα καλυτερα amd παρα Intel .και στην τελικη δες και λιγο τa benchmarks οπως εδω Δικό σου ποστ βίντεο.. Δες τα benchs από το βίντεο στα games και πες μου που υστερεί στα παιχνίδια; Σε άλλα απέχει λίγο, σε άλλα πολύ, και εν τέλει πάντα μπροστά είναι. 1
Millennium Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 εγω θα σ ελεγα να πας εδω ειναι κalyterh η amd apo τους ιντελ και να πας εδω ριξε μια ματια http://www.skroutz.gr/s/11532783/Asrock-Fatal1ty-X370-Gaming-K4.html mobo http://www.skroutz.gr/s/11139194/AMD-Ryzen-5-1600X.html cpu http://www.skroutz.gr/s/9008492/G-Skill-Aegis-16GB-DDR4-2800MHz-F4-2800C17D-16GIS.html ram Καλη συνθεση.Δυνατη all around και με ποιοτικη μητρικη.Η amd αυτο το καιρο προσφερει πιο ολοκληρωμενες δυνατοτερες λυσεις σε αυτα τα socket.Ευνοημενοι θα μαστε και εμεις οι χρηστες αν οι Ryzen πανε καλα σε πωλησεις. Την fatal1ty βεβαια τη βρισκεις φθηνοτερα εκτος ελλαδος οπως και τον 1600Χ φυσικα.Περιμενω και την Asrock να βγαλει περισσοτερα μοντελα και να ανεβασει και την υποστηριξη εν καιρω. O TS αν κρινει πως του κανει ο 7700Κ ας τον παρει.Τα λεφτα του μια φορα δεν τα αξιζει οπως εγραφα και εδω.Περα απο το κοστος,το κακο perf/$,στα παιχνιδια καποιες φορες ειναι κατω απο φθηνοτερους ακομα και σε average fps.Συνηθως ειναι χειροτερος απο Ryzen και στα minimum και στα frametimes. https://www.techpowerup.com/reviews/AMD/Ryzen_5_1600X/16.html 3
Stathis85 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Τα μίνιμουμ fps δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα. Σε average ο 7700Κ είναι σίγουρα καλύτερος όπως φαίνεται και απο το λινκ που πόσταρες. Και εγώ πάντως στην θέση του σε Ryzen θα πήγαινα 1
dimoskoutr Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Τα μίνιμουμ fps δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα. Σε average ο 7700Κ είναι σίγουρα καλύτερος όπως φαίνεται και απο το λινκ που πόσταρες. Και εγώ πάντως στην θέση του σε Ryzen θα πήγαινα Ούτε τα minimum σημαίνουν και πολλά, ούτε τα average...αντίθετα τα 1% low και 0,1 % low και κυρίως το frametime δείχνουν πολλά πολλά περισσότερα...δεν είναι και τόσο καλύτερος ο 7700K σε παιχνίδια...ίσως είναι ελάχιστα πιο smooth κάποιες φορές και άλλες αρκετά λιγότερο smooth παρόλα τα μεγαλύτερα average που φαίνεται ότι δίνει σε παιχνίδια...σίγουρα πάντως δεν αξίζει τα χρήματα που ζητάει...δεν υπάρχει καν σύγκριση με οποιονδήποτε από τους R51600, R5 1600X και R7 1700...με τους τελευταίους να είναι σαφώς καλύτερες αγορές...φυσικά ο καθένας όπου θέλει ξοδεύει τα χρήματά του...και εγώ Ryzen πάντως... 4
greg4 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Σε αυτό το video: https://www.youtube.com/watch?v=MPr7XH7Hznc τα minimum ειναι 94 vs 70. (λεπτό 1:05) Εδώ τα αποτελέσματα είναι τελείως διαφορετικά.... Χάνω κάτι? 2
rooy Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Σε αυτό το video: https://www.youtube.com/watch?v=MPr7XH7Hznc τα minimum ειναι 94 vs 70. (λεπτό 1:05) Εδώ τα αποτελέσματα είναι τελείως διαφορετικά.... Χάνω κάτι? σωστα τα λες! στο βιντεο σε ολα τα games ειναι μπροστα ο 7700k . Σε μια φωτο μπορω και γω να βαλω 100000 fps ο 7700κ και 50 fps ο Ryzen 5 1600x αν ειμαι fun με τους amd... θα παω σε 7700k , δεν παω για κανενα λογο σε ryzen ! αυριο θα παραγγειλω μητρικη και cpu!
life is music Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 σωστα τα λες! στο βιντεο σε ολα τα games ειναι μπροστα ο 7700k . Σε μια φωτο μπορω και γω να βαλω 100000 fps ο 7700κ και 50 fps ο Ryzen 5 1600x αν ειμαι fun με τους amd... θα παω σε 7700k , δεν παω για κανενα λογο σε ryzen ! αυριο θα παραγγειλω μητρικη και cpu! καλα εσυ χανεις την ευκαιρια και οταν δεις οτι η amd me toyw zen na ανεβαινουν μετα μην λες πω πω πηρα ιντελ
rooy Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 καλα εσυ χανεις την ευκαιρια και οταν δεις οτι η amd me toyw zen na ανεβαινουν μετα μην λες πω πω πηρα ιντελ ας ελπισουμε να μην γινει αυτο. δεν θελω να το ρισκαρω
Fulgore Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 καλα εσυ χανεις την ευκαιρια και οταν δεις οτι η amd me toyw zen na ανεβαινουν μετα μην λες πω πω πηρα ιντελ Αγαπητε μπορεις να σταματησεις να παραπληροφορεις τον κοσμο σχεδον συνεχεια?
Millennium Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Ούτε τα minimum σημαίνουν και πολλά, ούτε τα average...αντίθετα τα 1% low και 0,1 % low και κυρίως το frametime δείχνουν πολλά πολλά περισσότερα...δεν είναι και τόσο καλύτερος ο 7700K σε παιχνίδια...ίσως είναι ελάχιστα πιο smooth κάποιες φορές και άλλες αρκετά λιγότερο smooth παρόλα τα μεγαλύτερα average που φαίνεται ότι δίνει σε παιχνίδια...σίγουρα πάντως δεν αξίζει τα χρήματα που ζητάει...δεν υπάρχει καν σύγκριση με οποιονδήποτε από τους R51600, R5 1600X και R7 1700...με τους τελευταίους να είναι σαφώς καλύτερες αγορές...φυσικά ο καθένας όπου θέλει ξοδεύει τα χρήματά του...και εγώ Ryzen πάντως... Και τα minimum εχουν χρησιμοτητα,αν θες πχ να χρησιμοποιεις adaptive sync χωρις LFC,αν και ναι τα frametimes δειχνουν περισσοτερα και ειναι σημαντικα.Η Amd γενικα τωρα με Ryzen και με Freesync σου δινει smoothness σε πιο προσιτες τιμες. 1
greg4 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 σωστα τα λες! στο βιντεο σε ολα τα games ειναι μπροστα ο 7700k . Σε μια φωτο μπορω και γω να βαλω 100000 fps ο 7700κ και 50 fps ο Ryzen 5 1600x αν ειμαι fun με τους amd... θα παω σε 7700k , δεν παω για κανενα λογο σε ryzen ! αυριο θα παραγγειλω μητρικη και cpu! Εντάξει και το videο φωτογραφίες έχει μέσα ουσιαστικά... Δεν λέει κάτι αυτό. Απλώς ήθελα να τονίσω ότι πολλές φορές βλέπουμε αμφιλεγόμενο αποτελέσματα και καλό είναι να συγκρίνουμε πάντα. Μεγιά ο νέος επεξεργαστής. Δεν νομίζω να χρειαστείς και πουθενά OC σύντομα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα