rooy Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μπαίνει, όπως κ όλες οι atx. ευχαριστω φιλε μου το παραγγελνω τωρα
UsualSuspect__ Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Απ τα καλύτερα κουτιά αυτό. Θα το τσιμπήσω κάποια στιγμή..
rooy Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Απ τα καλύτερα κουτιά αυτό. Θα το τσιμπήσω κάποια στιγμή.. φαινεται πολυ καλο!
UsualSuspect__ Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 φαινεται πολυ καλο! Το είδα τυχαία σε ένα βίντεο χθες και σκάλωσα άσχημα και μόλις είδα το λινκ σου λέω ΕΠ εδώ είμαστε !
rooy Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 θα στειλω φωτο θα ψαξω ακομα λιγο για τα αλλα parts και θα τα παραγγειλω με το που βγαλω ακρη 1
rooy Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 αυριο παω να παρω το κουτι!! για επεξεργαστη να περιμενω να βγει καινουργιος μετα τον 7700K ? θα αργησει τι λετε? η να παρω τον 7700κ?
life is music Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 αυριο παω να παρω το κουτι!! για επεξεργαστη να περιμενω να βγει καινουργιος μετα τον 7700K ? θα αργησει τι λετε? η να παρω τον 7700κ? na περιμενεις τους ζεν καλυτερα !! 1
Stathis85 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 αυριο παω να παρω το κουτι!! για επεξεργαστη να περιμενω να βγει καινουργιος μετα τον 7700K ? θα αργησει τι λετε? η να παρω τον 7700κ? Eγώ στη θέση σου θα πήγαινα για ryzen (1700, 1700Χ ή 1800X) . Ο 7700Κ είναι λίγο καλύτερος σε games (μικρές διαφορές) αλλά οι R7 είναι ΠΟΛΥ περισσότερο future proof. Μπορεί τώρα να είσαι καλυμένος με εναν 7700Κ αλλά ποιός σου εγγυάται ότι τα games που θα βγαίνουν σε 1-2 χρόνια δεν θα χρησιμοποιούν καλύτερα περισσότερους πυρήνες? (ειδικά πλεον που αρχίζουν και βγαίνουν 6πύρηνοι και 8πύρηνοι επεξεργαστές σε λογικές τιμές). https://www.youtube.com/watch?v=V5RP1CPpFVE 3
rooy Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 απο μερα σε μερα θα παραγγελνω μητρικη περιμενω να μου απαντησουν , ποσα χρονια εγγυηση εχει η μητρικη γιατι δεν αναγραφει πουθενα στο site http://www.quickshop.gr/ProductDetails.aspx?product=4EA5499D-3903-4E87-BA43-2748F3B204FD εχει παραγγειλει κανενας απο δω? στο e-shop.gr εχει 242,90 ενω απο σκρουτζομαγαζο 207,23 οι κλεφτες!
Fulgore Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Το eshop Και Πλαισιο(και το msystems)ειναι απο τα ακριβα καταστηματα οσον αφορα τις τιμες. Τα σκρουτζομαγαζα απο την αλλη για να τραβηξουν κοσμο(μιας και δεν εχουν εκπτωσεις ποτε ολως τυχαιως)φροντιζουν να χαμηλωνουν τις τιμες για να ξεχωριζουν στο skroytz.
rooy Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Το eshop Και Πλαισιο(και το msystems)ειναι απο τα ακριβα καταστηματα οσον αφορα τις τιμες. Τα σκρουτζομαγαζα απο την αλλη για να τραβηξουν κοσμο(μιας και δεν εχουν εκπτωσεις ποτε ολως τυχαιως)φροντιζουν να χαμηλωνουν τις τιμες για να ξεχωριζουν στο skroytz. ισχυει! περιμενω τωρα να δω τι θα μου πουν απο το quickshop αν μου πουν οτι εχει 3 χρονια εγγυηση δηλαδη οσο και το e-shop.gr θα το παραγγειλω !
Fulgore Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Οι μητρικες Asrock πιο παλια ειχαν 2χρονια εγγυηση(οι μονες σε σχεση με τις αλλες γνωστες εταιρειες).Αλλα τον τελευταιο καιρο απο οτι διαβαζω πρεπει να εχει αλλαξει σε 3χρονια η εγγυηση χωρις να ειναι κατι 100% σιγουρο. Προσωπικα οταν εγω πριν λιγα χρονια ειχα παρει σετ επεξεργαστη και μητρικης(περιπου 4-5χρονια)2χρονια θυμαμαι και ειχαν τοτε και γιαυτο ειχα επιλεξει Msi(που τοτε ηταν οι φθηνοτερες με κοκκινα/μαυρα). Παντως το λιγοτερο απαραδεκτο και το quickshop να μην αναγραφει στο site την εγγυηση του προιοντος(δεν ξερω κατα ποσο μπορει να θεωρηθει νομιμο κιολας αυτο). Τελος να αναφερω οτι το eshop ουκ ολιγες φορες εχει αναγραψει στο site του λαθος στοιχεια σε διαφορα προιοντα οπως τις εγγυησεις. Με μια γρηγορη ματια βλεπω το mg manager και egate να αναγραφουν 3τη εγγυηση στο site,ενω το Vision 2 ετη εγγυηση.
UsualSuspect__ Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Οι μητρικες Asrock πιο παλια ειχαν 2χρονια εγγυηση(οι μονες σε σχεση με τις αλλες γνωστες εταιρειες).Αλλα τον τελευταιο καιρο απο οτι διαβαζω πρεπει να εχει αλλαξει σε 3χρονια η εγγυηση χωρις να ειναι κατι 100% σιγουρο. Προσωπικα οταν εγω πριν λιγα χρονια ειχα παρει σετ επεξεργαστη και μητρικης(περιπου 4-5χρονια)2χρονια θυμαμαι και ειχαν τοτε και γιαυτο ειχα επιλεξει Msi(που τοτε ηταν οι φθηνοτερες με κοκκινα/μαυρα). Παντως το λιγοτερο απαραδεκτο και το quickshop να μην αναγραφει στο site την εγγυηση του προιοντος(δεν ξερω κατα ποσο μπορει να θεωρηθει νομιμο κιολας αυτο). Τελος να αναφερω οτι το eshop ουκ ολιγες φορες εχει αναγραψει στο site του λαθος στοιχεια σε διαφορα προιοντα οπως τις εγγυησεις. Με μια γρηγορη ματια βλεπω το mg manager και egate να αναγραφουν 3τη εγγυηση στο site,ενω το Vision 2 ετη εγγυηση. Η Asrock b350 gaming k4 απ το e-gate που πήρα, έχει 3τη εγγύηση πάντως.
life is music Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 ισχυει! περιμενω τωρα να δω τι θα μου πουν απο το quickshop αν μου πουν οτι εχει 3 χρονια εγγυηση δηλαδη οσο και το e-shop.gr θα το παραγγειλω ! εγω θα σ ελεγα να πας εδω ειναι κalyterh η amd apo τους ιντελ και να πας εδω ριξε μια ματια http://www.skroutz.gr/s/11532783/Asrock-Fatal1ty-X370-Gaming-K4.html mobo http://www.skroutz.gr/s/11139194/AMD-Ryzen-5-1600X.html cpu http://www.skroutz.gr/s/9008492/G-Skill-Aegis-16GB-DDR4-2800MHz-F4-2800C17D-16GIS.html ram 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα