7nisiotis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Κορυφαίο setup. Τα χρώματα λίγο ρύθμιση θέλουν να μην είναι τσιρκο (προσωπικά αυτο θα εκανα αν και δεν μαρεσουν τα πολλά φώτα σε ενα setup) Θα δείχνει πιο ομορφο με κάποιο μονόχρωμο κυματισμό χρωμάτων 1
rooy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Πρέπει να 'χει κάνει κορυφαίο setup ο φίλος. Και η καρέκλα τα σπάει. Όταν τελειώσεις θέλουμε και φωτό από όλο το mancave!! Επίσης κάτι κάνεις με τις φωτό και πολλές δεν ανοίγουν! θα ανεβασω εννωεται , λογικα αυριο!! ειναι οτι καλυτερο το setup χαχα! Thanks!! Κάνε και ένα edit το πρώτο ποστ μ αυτά που έχεις πάρει γιατί έχεις αλλάξει αρκετά νομίζω (παίζει και όλα) δεν γινεται να κανω edit το πρωτο σχολιο Κορυφαίο setup. Τα χρώματα λίγο ρύθμιση θέλουν να μην είναι τσιρκο (προσωπικά αυτο θα εκανα αν και δεν μαρεσουν τα πολλά φώτα σε ενα setup) Θα δείχνει πιο ομορφο με κάποιο μονόχρωμο κυματισμό χρωμάτων απλα το εκανα για να δειξω τα rgb δεν το εχω τσιρκο το pc Ε κομπλέ ! Πάντως σου πήρε αρκετό καιρό. Πότε τελειώνει επιτέλους; Πέρασαν μήνες ! 3 μηνες περασαν μεχρι να το τελειωσω , αγορασε πουλα αγορασε πουλα Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2017 από rooy 1
rooy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Στο launch του 8700k που θα ξεκινήσει να ξαναπουλάει. μην μου το θυμιζεις
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 μην μου το θυμιζεις Μην κανεις κανενα αστειο.. Χαβαλες ηταν. Θα συμφωνησω με τον νησιωτη για μονοχρωμο κσι σωνε επιτελους να δουμε τελικο.
rooy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Λοιπον εχουμε και λεμε !! ηρθε σημερα η υδροψυξη , εφτιαξα ολο το pc . Γα*****κα απο το πρωι να κανω CB και απλα γινετε ενας Χαμος πισω απο το κουτι ! καθως ειναι ολο γυαλι!! Επισης η υδροψυξη κανει θορυβο η αντλια σαν να γδερνετε ακουγετε . Ακομα δεν τελειωσε το pc , εχω ακομα να φτιαξω τα καλωδια της καρτας γραφικων και το 24pin ! ωριστε οι φωτο προς το παρον!!! (δεν προλαβα να το τελειωσω επρεπε να ερθω δουλεια) !! επισης ανοιξα τρυπα στο κουτι στο psu cover για να περασω τα καλωδια τις gpu εγινε και γαμ*!!! 4
Lecter D Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Λοιπον εχουμε και λεμε !! ηρθε σημερα η υδροψυξη , εφτιαξα ολο το pc . Γα*****κα απο το πρωι να κανω CB και απλα γινετε ενας Χαμος πισω απο το κουτι ! καθως ειναι ολο γυαλι!! Επισης η υδροψυξη κανει θορυβο η αντλια σαν να γδερνετε ακουγετε . Ακομα δεν τελειωσε το pc , εχω ακομα να φτιαξω τα καλωδια της καρτας γραφικων και το 24pin ! ωριστε οι φωτο προς το παρον!!! (δεν προλαβα να το τελειωσω επρεπε να ερθω δουλεια) !! επισης ανοιξα τρυπα στο κουτι στο psu cover για να περασω τα καλωδια τις gpu εγινε και γαμ*!!! Μεγια. Φαντάζομαι τα rgb ρυθμίζονται σε μονό χρώμα έτσι; 1
rooy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 ευχαριστω! εννωειται , επιτηδες τα εβαλα τωρα ετσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα