billsamoy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 bottlenec δεν θα εχει αλλα oc πρεπει να κανει? λιγο οξυμωρο. Ηδη ο 7700k δουλευει οριο στα 4.5boosted ολα τα αλλα εαν πετυχεις καλο chip και τετοια ειναι σαν τα φτιαγμενα αμαξια που λες τωρα θα σπασει το μοτερ υστερα θα σπασει. Με την κάρτα γραφικών που πήρε; Μπα...
rooy Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2017 από rooy
Fulgore Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/467542-δείξτε-το-κουτί-σας/page-617?Εδώ καλύτερα. 2
rooy Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Thanks. τις εβαλα εκει αλλα θελει κ αλλα για να τελειωσει το Pc . Μαλλον απο Asrock k6 gaming θα παω σε Asus Strix Motherboard. Και μπορει απο G.skill ram rgb να παω σε Corsair ram rgb για να συχρονιζονται με το Corsair Commander pro & Corsair Lighting Nude
Whitefanged Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Νομίζω ότι οι gskill είναι συμβατές με το asus aura ενώ οι corsair όχι.
rooy Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Γιατί να αλλάξεις mobo Γιατι οι G.skill δεν συνχρονιζονται με την asrock k6 gaming. (για την ωρα).Επισης οι μνημες δεν πανε για κανεναν λογο στα 3200 . δεν δουλευει το XMP . Το max ειναι 3066 που τις εχω κανει να δουλεψουν.Επισης τωρα που θα παρω asus strix gpu λεω να παρω και mobo asus strix. Νομίζω ότι οι gskill είναι συμβατές με το asus aura ενώ οι corsair όχι. Oi Corsair θα συνχρονιζονται με το Corsair Commander Pro & Corsair Lighthing node pro
7nisiotis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Γιατι οι G.skill δεν συνχρονιζονται με την asrock k6 gaming. (για την ωρα).Επισης οι μνημες δεν πανε για κανεναν λογο στα 3200 . δεν δουλευει το XMP . Το max ειναι 3066 που τις εχω κανει να δουλεψουν.Επισης τωρα που θα παρω asus strix gpu λεω να παρω και mobo asus strix. Oi Corsair θα συνχρονιζονται με το Corsair Commander Pro & Corsair Lighthing node pro Μήπως είναι θέμα απλά bios; Στείλε ενα μήνυμα στην Asrock. Για να μη μπαίνεις στη χασουρα του να πουλάς ολοκαίνουργια μητρική Δοκιμασες να τις πας χειροκίνητα; 1
life is music Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Γιατι οι G.skill δεν συνχρονιζονται με την asrock k6 gaming. (για την ωρα).Επισης οι μνημες δεν πανε για κανεναν λογο στα 3200 . δεν δουλευει το XMP . Το max ειναι 3066 που τις εχω κανει να δουλεψουν.Επισης τωρα που θα παρω asus strix gpu λεω να παρω και mobo asus strix. Oi Corsair θα συνχρονιζονται με το Corsair Commander Pro & Corsair Lighthing node pro krima ειναι να χαλας λεφτα γ νεα μητρικη ... αλλα αν σ περισσευουν δωστα τι να σ πω δικια σ επιλογη .....Εγω στην θεση σου θα εστελνα μηνυμα στην ασροκ και τα λεφτα π θα εδεινες γ μητρικη θα πηγαινα σε μια ταβερνα να τα φαω
rooy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) θα την πουλησω σε πολυ καλη τιμη και θα παρω με τα ιδια λευτα την asus strix (mobo) , οποτε γιατι οχι;; Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2017 από rooy
rooy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Η 1080ti που βρίσκεται; Χθες την παραγγειλα απο Skroutz περιμενω να ερθει. 7 με 10 μερες! Η αλλη απο το Ebay ηταν Scam δεν ηρθε ποτε Μήπως είναι θέμα απλά bios; Στείλε ενα μήνυμα στην Asrock. Για να μη μπαίνεις στη χασουρα του να πουλάς ολοκαίνουργια μητρική Δοκιμασες να τις πας χειροκίνητα; Εκανα Bios Update Τπτ. Δοκιμασα χειροκεινητα αλλα μεχρι 3066 μπορεσα να τις παω. επισης δεν δουλευει το rgb με τις μνημες και την Mobo , ειπαν πως 'θα' το φτιαξουν , το διαβασα στις G.skill το site!
Whitefanged Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Με load optimized default στο bios, save and reboot, load xmp και δεν τρέχει στα 3200? Μου φαίνεται απίθανο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα