Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!

Αν και εριξα μια ματια με την αναζητηση δεν βρηκα κατι αρκετα παρεμφερές με τη δικη μου υποθεση οποτε ανοιξα ενα νεο θεματακι.

Ενδιαφερομαι να εγκαταστησω στο σπιτι μια καμερα (για αρχή) η οποια να περναει τα δεδομενα της καταγραφης σε καταγραφικο και να εχει οσο το δυνατο καλυτερη ποιοτητα καταγραφης τοσο τη μερα οσο και τη νυχτα. Ενδεχομενως στο μελλον να χρειαστει και μια δευτερη, ωστε μα καλυψω ολη την εξωτερικη πλευρα του σπιτιού, αλλα πολυ πιθανο ειναι να μεινω στη μια.

Απο τα λιγα που διαβασα για να βοηθησω υπαρχει δυνατοτητα παροχης ρευματος (φανταζομαι απο πριζα εννοειται οταν αναφερεστε), καλωδιο μπορει να τραβηχτει ανετα απο τον εξωτερικο στον εσωτερικό χωρο (η αποσταση ειναι μαξ 10 μετρα κι αυτό με υπερβολη).

Εχετε καποια προταση;; ip cameras και γενικα απομακρυσμενη διαχείριση ειναι κάτι έξτρα που στην παρουσα φαση δε με αφορα.

Δημοσ.

Περίπου πόσα μέτρα θες να καταγράφει η κάμερα ( μέρα και νύκτα )
Πόσο είσαι διατεθειμένος να δώσεις ;

Ανάλογα μπορείς να αγοράσεις συσκευή καταγραφής, να διαλέξεις αναλογικές η ψηφιακές κάμερες. Μια απλή εξήγηση είναι αυτή εδώ αλλά googlare παραπάνω για παραπάνω λεπτομέρειες.

Δημοσ.

Η αποσταση που θελω να καλυψει ειναι max 50 μετρα. Κατα πασα πιθανοτητα και λιγότερο. Σιγουρα οχι κατω απο 25-30 μέτρα. Τωρα για το ποσα ειναι να δωσω, δεν ξερω αν εχω καλη αισθηση η ειμαι εκτος πραγματικοτητας, αλλα πιστευω οτι γυρω στα 150-200 euro ειμαι καλα..

Θα το ψαξω και παραπανω σιγουρα απλα ειπα να κανω και μια προσπαθεια εδω για πιο γρηγορο κατατοπισμο, γιατι απ'οτι ειδα το εχετε σε μεγαλο βαθμο!

Μανωλη διαβαζω και το λινκ που μου εστειλες.

Δημοσ.

Η αποσταση που θελω να καλυψει ειναι max 50 μετρα. Κατα πασα πιθανοτητα και λιγότερο. Σιγουρα οχι κατω απο 25-30 μέτρα. Τωρα για το ποσα ειναι να δωσω, δεν ξερω αν εχω καλη αισθηση η ειμαι εκτος πραγματικοτητας, αλλα πιστευω οτι γυρω στα 150-200 euro ειμαι καλα..

Θα το ψαξω και παραπανω σιγουρα απλα ειπα να κανω και μια προσπαθεια εδω για πιο γρηγορο κατατοπισμο, γιατι απ'οτι ειδα το εχετε σε μεγαλο βαθμο!

Μανωλη διαβαζω και το λινκ που μου εστειλες.

Εφόσον για αρχή θέλεις μία κάμερα προτεινω να πάρεις μία IP. Τα 50 μέτρα που θες αλλά και τα 25 θέλουν καλές υπέρυθρες για την νύκτα. Και επειδή 50 μέτρα είναι πολλά προτείνω να είναι και 3MP ώστε να μπορείς να κάνεις ζουμ αν το χρειάζεσαι. Τώρα όσον αφορά την συσκευή καταγραφής, προτείνω να μην αγοράσεις για αρχή και να την συνδέσεις στο ήδη υπάρχον pc σου ή σε κάποιο παλιό. Αν δεις ότι δεν γράφει σωστά η κολλάει πάρε καταγραφικό. Για το καταγραφικό δεν έχω προσωπική πείρα αλλά από videaκια που ψάχνω και γω, έχω δει ότι πολλοί βάζουν 2-3 κάμερες σε ένα παλιό laptop

Δημοσ.

Μετα απο οσα διαβασα καταληγω οτι οντως πρεπει να κοιταξω προς ip. Τωρα το καταγραφικο το έχω προς το σιγουρο γιατι το να συνδεσω την καμερα με το pc προϋποθέτει οτι θα τον εχω νυχθημερόν ανοιχτο και το συγκεκριμενο pc ειναι λιγο ενεργοβορο. Ασε που η καλωδίωση θα πρεπει να γινει μακρύτερη πραγμα δυσκολο. Θα μπορουσα βεβαια να κοτσαρω τα δεδομενα να μεταφερονται απο την πρίζα αλλα θελω να το κρατησω το ολο στησιμο σε απλη μορφη, πριζα-καμερα-καλωδιο-καταγραφικο.

Τωρα μια τελευταια ερωτησουλα πριν ξεκινησω την ερευνα αγορας... Μια-δυο τοπ εταιριες στο χωρο να ξεκινησω απο εκει και να προσαρμοστω;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πάρε 2καμερες από τη hikvision και ένα μας qnap η synology ,αυτά έχουν μέσα survailance station με δύο κάμερες δωρεάν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...