ZAKKWYLDE Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Στις 9/7/2018 στις 3:27 ΠΜ, Dinos_12345 είπε Δηλώνω περήφανος που από την Τετάρτη δημοτικού μέχρι και την Τρίτη γυμνασίου, έριχνα ΞΥΛΟ, στον τύπο που ερχόταν συνεχώς και με χτυπούσε. Στο γυμνάσιο ήταν μόνο δύο-τρία τα περιστατικά, όμως στο δημοτικό, ενώ ήξερε ότι δεν έπρεπε να με πειράζει επειδή είχα κάνει σοβαρό χειρουργείο στο χέρι μου, με χτυπούσε σχεδόν καθημερινά. Τα άτομα που έρχονται συνεχώς για φασαρία, αν δεν τα μαζεύουν οι γονείς τους και το προσωπικό του σχολείου, δεν πειράζει, θα τα μαζέψει το μπουνίδι που θα δεχτεί η μύτη και το σαγόνι τους. Συζήτηση και πολιτισμένη αντιμετώπιση σε bullying, does NOT apply. Εγώ θυμάμαι ότι βίωσα και "ρατσισμό" (αν μπορεί να το πει κανείς), καθώς είμαι ναι μεν Έλληνας, αλλά μεγάλωσα στο εξωτερικό μέχρι 10 ετών. Ευτυχώς στη 1η Γυμνασίου ήμουν πλέον αρκετά ογκώδης οπότε τα ψιλοέβγαζα πέρα με παιδιά της ηλικίας μου (όχι πάντα), και με τις κατάλληλες φιλίες ψιλο-προστατευόμουν. Υπήρχαν φορές βέβαια που τις είχα φάει σοβαρά, ιδιαίτερα απο πιο μεγάλους. Όμως υποσχέθηκα ότι ο πιτσιρικάς αδερφός μου δεν θα τα περάσει αυτά. Έτσι όταν είχε το πρώτο του πρόβλημα, πήγα μια βόλτα απο το σχολείο και ενώπιων όλων έκανα επίδειξη εις βάρους ενός πιτσιρικά μαγκάκου τι θα συμβεί αν κάποιος τον πειράξει. Δεν τον πείραξε κανείς εκτοτε... Bullying στο bullying...μόνο έτσι.
-WISE- Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Θυμάμαι που πέρυσι είδα την πρώτη σαιζόν μέσα σε δύο μέρες. Ήταν τρομερό αυτό που σου έδινε η σειρά για το πώς μπορεί να βιώνει κάποιες καταστάσεις ένα παιδί 16-17 χρονών αλλά και το τι πραγματικά παίζει στα σχολεία (οκ στην Ελλάδα τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο τραβηγμένα αλλά το φαινόμενο είναι υπαρκτό). Ναι οκ, τραβηγμένο από τα μαλλιά σε μερικές φάσεις αλλά έγινε επίτηδες για να δώσουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Αν δείτε την συνέντευξη των συντελεστών στο Netflix που σχολιάζουν σκηνές και ιδέες της σειράς το λένε ξεκάθαρα ότι πολλές σκηνές την έκαναν έντονες επίτηδες. Στην τελική είναι μια σειρά, όχι ντοκιμαντέρ. Σκηνοθετικά μου άρεσε πάρα πολύ. Τα flash backs, οι διηγήσεις, το ξετύλιγμα των χαρακτήρων μέσα από τα μάτια διαφορετικών ανθρώπων, τα back and forth στο timeline ήταν εξαιρετικά. Και οι επιλογές των χαρακτήρων μία και μία. Όσον αφορά στην δεύτερη σαιζόν, οκ δεν ήταν όπως η πρώτη. Πώς θα μπορούσε να είναι, άλλωστε, όταν η πρώτη ήταν τρομερή; Δεν θα βλέπαμε κάτι που δεν μας είχε δείξει στην πρώτη. Την είδα, όμως, πολύ ευχάριστα. Έπιασα τον εαυτό μου μάλιστα να Spoiler κράζει τη Χάνα και να σκέφτομαι αν τελικά τα ήθελε ο κώλος της μερικές φορές. Αν δεν ήταν τόσο αθώα όπως παρουσιαζόταν στην πρώτη σαιζόν. Η απομυθοποίηση της με λίγα λόγια. Ενώ δεν έλειψαν και οι πολύ έντονες και ωμές στιγμές. Οι χαρακτήρες για άλλη μια φορά πολύ καλοί. Κλέυ, Τόνυ, Τζέσικα και φυσικά Τζάστιν. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να τραβηχτεί από τα μαλλιά και θα προτιμούσα να τελειώσει εδώ αλλά αυτό θα γίνει λόγω επιτυχίας. Είναι μια ιστορία, αποδόθηκε από όλες τις πλευρές, έγινε ό,τι ήταν να γίνει και τέλος. Συνολικά πάντως την ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. 1
thetiesthatbind Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Χλιαρή η 2η σεζόν και προβλέψιμη σε κάποια σημεία, γενικα βαρέθηκα
txcellas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Παίδες κάποια τελειωμένη σειρά στο Netflix υπάρχει; Έχω δει 3-4 και θέλω όταν τελειώσω την τωρινή ( limitless) να συνεχίσω δυναμικά!
Kostasspil Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Η πρώτη σεζόν σε κάποια σημεία ήθελε γερό στομάχι. Αποκορύφωμα το φινάλε. Spoiler Ο Κλει μου έσπασε τα νεύρα, άκουσε επιτέλους τις κασέτες ffs. Μου έκανε πάντως εντύπωση που όλοι έλεγαν " κάτσε να φτάσεις στη δική σου" η ο Τόνι που του είπε "ναι σκότωσες τη Χανα". Ίσα ίσα που δεν τον κατηγόρησε για κάτι, τεράστιο plot hole εδώ. Έξυπνη σειρά, προσεγγίζει ένα αρκετά σοβαρό ζήτημα τόσο έξω όσο και στην Ελλάδα, ίσως με αυτά που δείχνει ευαισθητοποιηθεί κόσμος. Σε γενικές γραμμές πάρα πολύ καλή, η μουσική, η φωτογραφία, οι ερμηνείες.. Το μόνο που με κούρασε ήταν οι σκηνές Spoiler που τις φανταζόταν ο Κλέι, γίνονταν πάρα πολυ συχνά και δεν είναι ότι καλύτερο να βλέπεις συνεχώς τη ίδια σκηνή δύο φορές Είδα το πρώτο της δεύτερης σεζόν, μας προετοιμάζει για αρκετές ανατροπές όσον αφορά την Spoiler Χάνα Ελπίζω να συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2018 από Kostasspil
najinblue3 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 17 λεπτά πριν, Kostasspil είπε βασικα δεν εχουν λογο να το συνεχισουν, περα απο τη Χανα που επρεπε η σειρα να ειναι γ αυτην μονο αλλα πλακα πλακα ανυπομονω να δω τη νεα σεζον
Kostasspil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Και μονο που Spoiler πεθαινει ο Μπραις ειναι λογος για να τη δουμε . Αλλα ναι, συμφωνω η σειρα ειχε ως κεντρικο ηρωα την Χανα (α ρε Λανγκφορντ ερωτα) καλο θα ηταν στη 2η σεζον να το εκλειναν Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από Kostasspil 1
Πανος999 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Πανε να το μαλ****ουνε κ αυτο ε?? Για να δουμε..
μπιπ μπιπ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Η σειρά που βαρέθηκα από το τρίτο επεισόδιο και την παράτησα.
billsnake21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Τα χουμε ξαναπει παιδιά. Σειρά που τράβηξε καλά από την αρχή... Θα την ξεχειλώσουν οι συντελεστές. Δεν θα μου έκανε εντύπωση με κάποιο τρόπο να γίνει κάτι στο τέλος και να έχουμε ΚΑΙ 4η σεζον. έτσι για το καλό...
solidsnake222 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Παιδιά μην τρελαίνεστε, έχουν δηλώσει η Χάνα (btw πολύ όμορφη η ηθοποιός που την υποδύεται 🧡❤️💘 )θα απουσιάζει απο τον 3 Κύκλο καθώς η ιστορία της έκλεισε στον 2. Ας της δώσουμε μια ευκαιρια μιας και φαίνεται να πάνε για κάτι διαφορετικό που ίσως μας εκπλήξει 1
Kostasspil Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 On 02/08/2019 at 10:37, billsnake21 said: Δεν θα μου έκανε εντύπωση με κάποιο τρόπο να γίνει κάτι στο τέλος και να έχουμε ΚΑΙ 4η σεζον Οντως θα εχουμε και θα ναι η τελευταια 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα