Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδα το πρωτο, αρκετα εισαγωγικο στο νεο θεμα

στα ιδια επιπεδα ειναι η σειρα, που μονο κακο δεν ειναι, η ωρα περασε νερο

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι κριτικοί πάντως την θάβουν άγρια τη δεύτερη σεζόν.

Δεν εχώ δει ακόμα κάποιο επεισόδιο απο τη καινούρια.

Επεξ/σία από thomasG4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, thomasG4 είπε

Οι κριτικοί πάντως την θάβουν άγρια τη δεύτερη σεζόν.

Δεν εχώ δει ακόμα κάποιο επεισόδιο απο τη καινούρια.

τεινω να συμφωνησω μαζι τους....

• Sad 1
Δημοσ.

Μόλις τελείωσα τον 2ο κύκλο... Συγκριτικά με τον 1ο κύκλο τα πρώτα επεισόδια τα λες και λίγο "σούπα". Πάντα σε σύγκριση με τα αντίστοιχα του 1ου κύκλου. όσο προχωράει γίνεται καλύτερο αλλά στα πρώτα επεισόδια παρότι δεν βαριόμουν στην ουσία κρατήθηκα να συνεχίζω να παρακολουθώ απλά λόγω εντύπωσης που είχα από τον 1ο κύκλο. 

Spoiler

Ένα μέρος του τελευταίου επεισοδίου ξεφεύγει από την hannah και το τελείωμα προσωπικά θεωρώ πως απλά κάπως έπρεπε κάπως να τελειώσει με υπόνοιες για 3ο κύκλο ενδεχομένως

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/19/2018 στις 6:26 ΜΜ, xavier είπε

τεινω να συμφωνησω μαζι τους....

εγω παντως εχω δει μεχρι το 5ο, σιγουρα δεν υπαρχει αυτο το μυστηριο της 1ης, με ενοχλουν καποια πραματα αλλα βλεπεται νερο

αν αρεσε σε καποιον η 1η θεωρω οτι θα του αρεσει και η 2η με αυτα που εχω δει μεχρι στιγμης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερη η πρώτη σίγουρα αλλά βλέπεται άνετα με κάποιες δυνατές στιγμές στα τελευταία επεισόδια της σειράς . Το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα είναι ότι σχεδόν σίγουρα θα έχει 3ο σεζόν και απορώ τι μπορούν να δείξουν που θα κρατήσει το ενδιαφέρον 

Επεξ/σία από noFEARgr
Δημοσ.
11 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Καλύτερη η πρώτη σίγουρα αλλά βλέπεται άνετα με κάποιες δυνατές στιγμές στα τελευταία επεισόδια της σειράς . Το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα είναι ότι σχεδόν σίγουρα θα έχει 3ο σεζόν και απορώ τι μπορούν να δείξουν που θα κρατήσει το ενδιαφέρον 

Spoiler

Όπως κύλησε η σειρά στο τελευταίο επεισόδιο πάνε να ασχοληθούν γενικά με την ζωή των παιδιών δίχως Hannah όμως αυτη τη φορά. Φαν της σειράς αλλά το θεωρώ overkill,υποτίθεται η σειρά είχε να κάνει με την Hannah καλώς ή κακώς και το τραβάνε παραπάνω απ'όσο πρέπει 

• Like 1
Δημοσ.

Ειδα τα 2 πρώτα του πρωτου κυκλου, οκ δεν με ενθουσίασε αλλα με κρατησε για να θελω να δω παραπανω, η πρωταγωνιστρια μου φαινεται αφελής/περίεργη και παρεξηγείται με το παραμικρό σε φάση οτι και να της πεις είναι προσβολή (τυχαίνει να ξερω και τετοιο ατομο IRL :P), γενικα μου φαίνεται πολυ fake και forced ολο αυτο το "bullying" και καλα. Φαντάζομαι για να φτασει σε αυτο το σημείο θα γινει κατι πολυ χοντρο οπως πχ να μπλεξουν με καμια μαφια και να τους εκβιάζει την οικογενεια/καποιος φονος ειτε "κατά λάθος" ειτε επίτηδες αλλιως η σειρά δεν βγάζει κανένα νόημα για εμενα.. :P

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, ADHD είπε

Ειδα τα 2 πρώτα του πρωτου κυκλου, οκ δεν με ενθουσίασε αλλα με κρατησε για να θελω να δω παραπανω, η πρωταγωνιστρια μου φαινεται αφελής/περίεργη και παρεξηγείται με το παραμικρό σε φάση οτι και να της πεις είναι προσβολή (τυχαίνει να ξερω και τετοιο ατομο IRL :P), γενικα μου φαίνεται πολυ fake και forced ολο αυτο το "bullying" και καλα. Φαντάζομαι για να φτασει σε αυτο το σημείο θα γινει κατι πολυ χοντρο οπως πχ να μπλεξουν με καμια μαφια και να τους εκβιάζει την οικογενεια/καποιος φονος ειτε "κατά λάθος" ειτε επίτηδες αλλιως η σειρά δεν βγάζει κανένα νόημα για εμενα.. :P

Τον πρώτο κύκλο τον είδες και τα λες αυτά; 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, ADHD είπε

6 λεπτά πριν, splanis είπε

Τον πρώτο κύκλο τον είδες και τα λες αυτά; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ADHD είπε

:lol: 

δεν είναι ακριβώς έτσι. Αν την συνεχίσεις θα καταλάβεις. 

Σορρυ για την βιασύνη :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ADHD είπε

ειναι ενα πολυ λεπτο θεμα, που στις μερες μας εχει περισσοτερα κρουσματα, αν δεις ολη τη σειρα θα καταλαβεις οτι βγαζει νοημα

οτι ειναι υπερβολικη, και εγω συμφωνω, αλλα υπαρχουν παρα πολλοι που ειναι πολυ ευαισθητοι, εχω και εγω τετοιους φιλους και ιδιαιτερα φιλες

γενικα τετοιο κοινωνικο φαινομενο δεν εχει ξανα-απασχολησει σειρα, τουλαχιστον δεν ξερω καμια αλλη

Δημοσ.

Η δευτερη σεζον ειναι πραγματικα ο,τι χειροτερο εχω δει φετος και οχι μονο αυτο, ειναι και μηνυσιμο το με ποση χοντραδα

ασχοληθηκαν με θεματα οπως το bullying και η αυτοκτονια σε αντιθεση με την πρωτη σεζον.

Ειναι λες και εβαλαν 15χρονα να γραψουν το σεναριο, τοσο αθλιο ηταν. Μονοωρα επεισοδια χωρις λογο και αιτια, εκνευριστικοτατοι

χαρακτηρες και ενηλικες/δικαιοσυνη να σφυριζουν αδιαφορα.  Μακρια!

Δημοσ.
Στις 5/21/2018 στις 5:18 ΜΜ, najinblue3 είπε

ειναι ενα πολυ λεπτο θεμα, που στις μερες μας εχει περισσοτερα κρουσματα, αν δεις ολη τη σειρα θα καταλαβεις οτι βγαζει νοημα

οτι ειναι υπερβολικη, και εγω συμφωνω, αλλα υπαρχουν παρα πολλοι που ειναι πολυ ευαισθητοι, εχω και εγω τετοιους φιλους και ιδιαιτερα φιλες

γενικα τετοιο κοινωνικο φαινομενο δεν εχει ξανα-απασχολησει σειρα, τουλαχιστον δεν ξερω καμια αλλη

Εχω φτασει στο 6ο episode, προς το παρόν δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα που να δικαιολογεί αυτό που έγινε. Απλα δείχνει πόσο soft έχει γίνει η κοινωνία, αν δηλαδή αυτή δεν μπορεί να αντέξει αυτά τα μικροπραγματα και να γίνει πιο σκληρή πως υποτίθεται θα τα βγάλει πέρα στη ζωή της μετα το "high school"?? Επιφυλασσόμαι μηπως γινει οντως κατι πολυ σοβαρό,  μεχρι τωρα όμως δράμα χωρίς λόγο και ύπνος.. :P  

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ADHD είπε

Εχω φτασει στο 6ο episode, προς το παρόν δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα που να δικαιολογεί αυτό που έγινε. Απλα δείχνει πόσο soft έχει γίνει η κοινωνία, αν δηλαδή αυτή δεν μπορεί να αντέξει αυτά τα μικροπραγματα και να γίνει πιο σκληρή πως υποτίθεται θα τα βγάλει πέρα στη ζωή της μετα το "high school"?? Επιφυλασσόμαι μηπως γινει οντως κατι πολυ σοβαρό,  μεχρι τωρα όμως δράμα χωρίς λόγο και ύπνος.. :P  

τελειωσε και τα 13 και ξαναγραψε, μπορεις να εχεις την ιδια γνωμη αλλα καλυτερα να το δεις ολοκληρωμενο

η κοινωνια παντα ηταν soft

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...