flyer Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Σειρά για σχετικά νεαρές ηλικίες. Παροτρύνω τους 35+ να μην αγχωθούν ιδιαίτερα να τη παρακολουθήσουν...
JohnTehGreek Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Αν έχει δίκες και ιστορίες μπορεί να μου αρέσει περισσότερο από τον πρώτο κύκλο.
notist Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μόλις την τελείωσα και εγώ.Για μένα μία από τις καλύτερες σειρές του 2017.Πολύ μουσική,εφηβικοί προβληματισμοί,άγχη αγωνίες,σχολικός εκφοβισμός.Βάζει πολλούς προβληματισμούς για γονείς και μαθητές. 1
nik5163 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Όσο το προχωράω τόσο νιώθω να σφίγγεται κάτι μέσα μου. Κλασσική περίπτωση μη αναστρέψιμων συμβάντων -μην πάει ο νους σας στην ταινία. 1
AlexanderTheGr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Εξαιρετική και σοκαριστική κάποιες φορές. Όσο προχωράει και ολοένα και πιο σκληρή. Ειδικά η σκηνή της αυτοκτονίας ήταν πολύ επώδυνη. Και η λέξη επώδυνη είναι μάλλον ευφημισμός Δεν είναι μια σειρά που θα πρέπει την δει ένας έφηβος κατά την γνώμη μου. Είναι μια σειρά που θα πρέπει να δουν γονείς ειδικά αυτοί που έχουν παιδιά σε κρίσιμη ηλικία. Ίσως τους ταράξει βέβαια 2
Thaninho Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Πολυ ωραία σειρά αξίζει να την δούνε και μεγαλύτεροι αλλά και νεώτεροι σε ηλικία γιατί δεν απέχει πολύ από την ελληνική πραγματικότητα. Σε αρκετά σημεία θυμήθηκα τον εαυτό μου στα σχολικά χρονιά και να συμμετέχει άμεσα η έμμεσα σε παρόμοια πράγματα.
chill Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Την βλέπω με τη σύζυγο στο nf. Μας μένουν 2 επεισόδια για να την τελειώσουμε. Μέχρι κ το 10 επεισόδιο την θεωρούσα top, στο 11ο με ξενέρωσε τρελά. Ελπίζω να ανακάμψει στα 2 τελευταία.
billsnake21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Χθες το βράδυ έκανα συνδρομή κ είπα να την εγκαινιάσω με την συγκεκριμένη σειρά...20 ώρες μετά τελειώνοντας τη σειρά νομίζω με επηρέασε παραπάνω απ'όσο θα έπρεπε
klainmaingr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Binge watch. Οκ πολύ teen στοιχείο (προφανώς) αλλα τρομερά δυνατή σειρά. Απο τις πιο ουσιαστικές που έχω δεί τελευταία. Πολύ δυνατή ιστορία. Αν αντέχετε το high school bkground την προτείνω ανεπιφύλακτα.
leonpao Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Καλησπέρα και Καλό Μήνα σε όλους! Είναι επίσημο!! στις 18 του Μάη η 2η Season του 13 Reasons Why διαθέσιμη!!! 2 1
ny_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 26 minutes ago, leonpao said: Καλησπέρα και Καλό Μήνα σε όλους! Είναι επίσημο!! στις 18 του Μάη η 2η Season του 13 Reasons Why διαθέσιμη!!! YASSSSSSSSSSSS !
MikeJ Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Φοβάμαι λίγο την πιθανότητα πατάτας στη 2η season γιατί γενικά μυρίζει αρκετά περίπτωση σειράς που ήταν ξεκάθαρα κομμένη και ραμμένη για μία μόνο σεζόν και που η επιτυχία οδηγεί "αναγκαστικά" σε 2η χωρίς να υπήρχε τέτοιο πλάνο , αλλά "What the hell.... κάτι θα σκεφτούμε...."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα