najinblue3 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, noFEARgr είπε Το μεγαλύτερο αρνητικό είναι που δεν τελείωσε και φαίνεται θα πέσει άρμεγμα αν ειναι σαν αυτη τη σεζον θα ελεγα και εγω να μην το συνεχιζανε μακαρι να δουμε κατι αλλο, και κυριως χωρις τα ψυχολογικα του πρωταγωνιστη
billsnake21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 22 ώρες πριν, noFEARgr είπε Το μεγαλύτερο αρνητικό είναι που δεν τελείωσε και φαίνεται θα πέσει άρμεγμα Όντως...Πιστεύω πως στον 3ο κύκλο θα παίξουν αρκετά νέα πρόσωπα που με την σειρά του αυτό θα δώσει την πάσα για έναν 4ο κύκλο...Μια σειρά που στην ουσία αφορούσε ένα περιστατικό,την γενικεύουν εντελώς 1
JohnTehGreek Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν τον λες και χάλια τον δεύτερο κύκλο. Πάντως πάει για τρομερό άρμεγμα και είναι σίγουρος ο τρίτος κύκλος. Έχουμε ανοιχτά μέτωπα από παντού Spoiler 1) Είδαμε τον γκόμενo Dealer της μάνας του Justin να τον παρακολουθεί έξω από το καφέ, άρα λογικά θα τον πάρει στο κυνήγι στον επόμενο κύκλο 2)Ο Justin συνεχίζει τα ναρκωτικά 3) Ο Clay το έχει χάσει εντελώς και άρχισε να βλέπει φαντάσματα όπως είδαμε. 4) Ο tyler τον οποίο λογικά θα κυνηγήσει η αστυνομία κτλ. Πάντως ακόμα και με αυτά δεν βλέπω πως μπορεί να στηθεί νέος κύκλος. Η Hannah πέθανε, έγινε η δίκη, κάνανε το μνημόσυνο και τελείωσε εκεί η ιστορίας της. Να την επαναφέρουν στον επόμενο κύκλο θα είναι εντελώς ηλίθιο άρα πάμε σε κάτι άκυρο με το βασικό σενάριο της σειράς. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2018 από JohnTehGreek 1
billsnake21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, JohnTehGreek είπε Δεν τον λες και χάλια τον δεύτερο κύκλο. Πάντως πάει για τρομερό άρμεγμα και είναι σίγουρος ο τρίτος κύκλος. Έχουμε ανοιχτά μέτωπα από παντού Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 1) Είδαμε τον γκόμενo Dealer της μάνας του Justin να τον παρακολουθεί έξω από το καφέ, άρα λογικά θα τον πάρει στο κυνήγι στον επόμενο κύκλο 2)Ο Justin συνεχίζει τα ναρκωτικά 3) Ο Clay το έχει χάσει εντελώς και άρχισε να βλέπει φαντάσματα όπως είδαμε. 4) Ο tyler τον οποίο λογικά θα κυνηγήσει η αστυνομία κτλ. Πάντως ακόμα και με αυτά δεν βλέπω πως μπορεί να στηθεί νέος κύκλος. Η Hannah πέθανε, έγινε η δίκη, κάνανε το μνημόσυνο και τελείωσε εκεί η ιστορίας της. Να την επαναφέρουν στον επόμενο κύκλο θα είναι εντελώς ηλίθιο άρα πάμε σε κάτι άκυρο με το βασικό σενάριο της σειράς. Spoiler Στην ουσία εκεί στηρίζω εισαγωγή νέων προσώπων...Αρκετοί έφυγαν ή δε θα υπάρχει κάποιος προφανής λόγος να υπάρχουν στον επόμενο κύκλο οπότε θα προστεθούν νέοι χαρακτήρες. Νομίζω πάντως πως η Hannah μας τελείωσε.Το πολύ πολύ να υπάρξει κάποιο flashback στιγμιαία σε κάποιον αλλά μέχρι εκεί.
ADHD Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Τέλειωσα την season 1, μερικές σκόρπιες εντυπώσεις. Spoiler Η αποψη μου δεν αλλαζει και πολυ, μονο προς το χειροτερο θα ελεγα, σαν σειρα βλεπεται πολυ ευκολα και ειναι πολυ καλη παραγωγη αλλα για εμενα προσωπικα εχει παρα πολλα αστοχα σημεια. Ενα παραδειγμα ειναι οτι στο τελος παρουσιαζει ενα ευαίσθητο θεμα την αυτοκτονια ως τη μοναδική επιλογη που ειχε και αντι να κανει focus στα ψυχολογικά της πρωταγωνιστριας βγαζει το συμπέρασμα οτι απλα φταίνε ολοι οι άλλοι επειδη δεν ετρεξαν απο πισω της οταν τους έδιωχνε η τουλάχιστον αυτό υπονοεί. Στέκεται τοσο πολυ σε ασημαντα γεγονοτα που πραγματικα σε κανει να απορεις, οκ υπαρχει ενας βιαστης στο σχολειο αλλα δεν τρεχει και κατι εχει σχεδον την ιδια βαρύτητα με την λιστα στην αρχη της χρονιας. Και μην πει κανεις "μα αν δεν ειχαν κανει τη λιστα" κτλπ αυτο ειναι λαθος, κανεις δεν μπορει να ξερει ολα τα ενδεχόμενα η να προβλέψει οτι δεν θα ειχε συμβεί ενα γεγονός. Επισης καποια αλλα πραγματα δεν ειναι καθολου ρεαλιστικα, πχ ειδε να βιαζουν τη φιλη της και δεν ειπε τιποτα, θα μπορουσε να πεταχτει να το σταματησει, να παει στην αστυνομια κατευθειαν, να μιλησει στους γονεις της αμεσως etc. Αυτη δεν εκανε απολυτως τιποτα και οχι μονο αυτο τυχαία περπάτησε προς το σπιτι του βιαστη και πηγε και στο παρτυ του, εγω προσωπικα θεωρω οτι εστω δεν θελεις να μιλησεις σε κανεναν για το θεμα για δικους σου λογους ε οκ τοτε αυτον τον τυπο δεν τον πλησιάζεις ουτε στα 100 μέτρα πόσο μάλλον να πας στο σπίτι του.. Το αποτέλεσμα ηταν να τη βιάσει και αυτη (γιατι ειναι πολυ ρεαλιστικο ενας 17 χρονος πλουσιος να ειναι κατα συρροή βιαστής και να μην το εχει παρει κανεις χαμπαρι..) και να μην αντιδράσει εκεινη την ωρα η μετα να παει κατευθειαν αστυνομία η στους γονεις της. Πηγε στον σύμβουλο και του έδινε διφορούμενες απαντήσεις "άσκησε σωματική βια?" "ξερω γω μπορει" σαν να τον δούλευε απαντούσε και περίμενε τι ακριβώς?? Κανονικά θα επρεπε να τον ειχε δώσει αστυνομία στεγνα μαζι με τη φιλη (2 μάρτυρες) της και ο τυπος να πηγαινε φυλακή, δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα με ποια λογικη δεν ειπαν απολύτως τίποτα και τον κάλυψαν. Η κοπελα προφανώς ειχε αρκετά ψυχολογικά τα οποια η σειρα δεν εδειξε καθόλου (επισης και με τα ψυχολογικα του Clay τα οποια έδειξε σε καποια επεισόδια δεν ασχολήθηκε ενω περιμενα να αποκαλύψουν κατι) και για εμενα περνάει λάθος μηνύματα.
Πανος999 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Τελειωσα κ εγω την πρωτη σεζον με συνοπτικες διαδικασιες.. Δν θα ηθελα να ειναι αλλη μια σειρα τραβηγμενη απ τα μαλλια.. Μ αρεσε πολυ κ απλα ελπιζω να μν "χαθει" κ αυτη...
splanis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Στις 1/6/2018 στις 2:40 ΠΜ, ADHD είπε Τέλειωσα την season 1, μερικές σκόρπιες εντυπώσεις. Απόκρυψη περιεχομένων Η αποψη μου δεν αλλαζει και πολυ, μονο προς το χειροτερο θα ελεγα, σαν σειρα βλεπεται πολυ ευκολα και ειναι πολυ καλη παραγωγη αλλα για εμενα προσωπικα εχει παρα πολλα αστοχα σημεια. Ενα παραδειγμα ειναι οτι στο τελος παρουσιαζει ενα ευαίσθητο θεμα την αυτοκτονια ως τη μοναδική επιλογη που ειχε και αντι να κανει focus στα ψυχολογικά της πρωταγωνιστριας βγαζει το συμπέρασμα οτι απλα φταίνε ολοι οι άλλοι επειδη δεν ετρεξαν απο πισω της οταν τους έδιωχνε η τουλάχιστον αυτό υπονοεί. Στέκεται τοσο πολυ σε ασημαντα γεγονοτα που πραγματικα σε κανει να απορεις, οκ υπαρχει ενας βιαστης στο σχολειο αλλα δεν τρεχει και κατι εχει σχεδον την ιδια βαρύτητα με την λιστα στην αρχη της χρονιας. Και μην πει κανεις "μα αν δεν ειχαν κανει τη λιστα" κτλπ αυτο ειναι λαθος, κανεις δεν μπορει να ξερει ολα τα ενδεχόμενα η να προβλέψει οτι δεν θα ειχε συμβεί ενα γεγονός. Επισης καποια αλλα πραγματα δεν ειναι καθολου ρεαλιστικα, πχ ειδε να βιαζουν τη φιλη της και δεν ειπε τιποτα, θα μπορουσε να πεταχτει να το σταματησει, να παει στην αστυνομια κατευθειαν, να μιλησει στους γονεις της αμεσως etc. Αυτη δεν εκανε απολυτως τιποτα και οχι μονο αυτο τυχαία περπάτησε προς το σπιτι του βιαστη και πηγε και στο παρτυ του, εγω προσωπικα θεωρω οτι εστω δεν θελεις να μιλησεις σε κανεναν για το θεμα για δικους σου λογους ε οκ τοτε αυτον τον τυπο δεν τον πλησιάζεις ουτε στα 100 μέτρα πόσο μάλλον να πας στο σπίτι του.. Το αποτέλεσμα ηταν να τη βιάσει και αυτη (γιατι ειναι πολυ ρεαλιστικο ενας 17 χρονος πλουσιος να ειναι κατα συρροή βιαστής και να μην το εχει παρει κανεις χαμπαρι..) και να μην αντιδράσει εκεινη την ωρα η μετα να παει κατευθειαν αστυνομία η στους γονεις της. Πηγε στον σύμβουλο και του έδινε διφορούμενες απαντήσεις "άσκησε σωματική βια?" "ξερω γω μπορει" σαν να τον δούλευε απαντούσε και περίμενε τι ακριβώς?? Κανονικά θα επρεπε να τον ειχε δώσει αστυνομία στεγνα μαζι με τη φιλη (2 μάρτυρες) της και ο τυπος να πηγαινε φυλακή, δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα με ποια λογικη δεν ειπαν απολύτως τίποτα και τον κάλυψαν. Η κοπελα προφανώς ειχε αρκετά ψυχολογικά τα οποια η σειρα δεν εδειξε καθόλου (επισης και με τα ψυχολογικα του Clay τα οποια έδειξε σε καποια επεισόδια δεν ασχολήθηκε ενω περιμενα να αποκαλύψουν κατι) και για εμενα περνάει λάθος μηνύματα. Έχεις κουράσει
ADHD Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, splanis είπε Έχεις κουράσει Είναι απλό, κανείς δεν σε αναγκάζει να τα διαβάσεις.. Δεν σε βλέπω και για μεγάλο φαν της δημοκρατίας και της ελευθερίας της άποψης πάντως, να το κοιτάξεις λίγο αυτό, φιλικά..
splanis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Θες να δεχτώ την γνώμη σου για πράγματα και καταστάσεις που βίωσαν αλλά άτομα(έστω και υποθετικά σε σειρά), που δεν έχεις βιώσει ούτε θα βιωσεις και τι κάναν και τι δεν έπρεπε να κάνουν και γιατί φέρθηκαν έτσι;
ADHD Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Η κριτική μου είναι πάνω σε μια σειρά προϊόν μυθοπλασίας η οποία αναφέρεται σε "φανταστικά" γεγονότα, δεν είναι ντοκιμαντέρ για μια αληθινή ιστορία για να δεχθώ αυτό που λες.. Το λες ότι βίωσαν άλλα άτομα λες και έγινε όντως, ενώ εγώ κρίνω τη σκηνοθεσία/το pacing/το writing και όλη την παρουσίαση της σειράς, εκεί είναι η διαφορά μας. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από ADHD
najinblue3 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, splanis είπε Έχεις κουράσει δε καταλαβαινω γτ τρελενεσαι με τον adhd, τουλαχιστον αυτος αιτιολογησε τι πιστευει και γιατι, τι να πουμε γι αλλους που γραφουν ενα σκετο φολα... 1
splanis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατι πρεπει να σκεφτομαστε πριν μιλησουμε ειδικα αν δεν εχουμε περασει(εμεις ή κοντινα μας ατομα) απο ψυχικες διαταραχες/σεξουαλικες κακοποιήσεις/bullying, αν δεν εχουμε γνωστους που εβαλαν τελος στην ζωη τους κλπ. Προφανως ξαναλεω οτι μιλαμε για μια σειρα, αλλα η σειρα αναφερει περιστατικα που συμβαινουν irl ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και δεν μιλαω για τους σχολιασμους στην σκηνοθετικη πλευρα της σειρας κλπ Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από splanis 1
najinblue3 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, splanis είπε Γιατι πρεπει να σκεφτομαστε πριν μιλησουμε ειδικα αν δεν εχουμε περασει(εμεις ή κοντινα μας ατομα) απο ψυχικες διαταραχες/σεξουαλικες κακοποιήσεις/bullying, αν δεν εχουμε γνωστους που εβαλαν τελος στην ζωη τους κλπ. Προφανως ξαναλεω οτι μιλαμε για μια σειρα, αλλα η σειρα αναφερει περιστατικα που συμβαινουν irl ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και δεν μιλαω για τους σχολιασμους στην σκηνοθετικη πλευρα της σειρας κλπ δεν αντιλεγω, αλλα ετσι το ειδε και δε προκεται να του αλλαξεις αποψη. Ειναι καθαρα προσωπικο γουστο, εμενα πχ η σειρα μου αρεσε παρα πολυ και θα της εβαζα 9/10 οπως εχω ξαναπει. Σαν παραγωγη γενικοτερα ειναι πολυ δυνατη. 1
ADHD Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, najinblue3 είπε δε καταλαβαινω γτ τρελενεσαι με τον adhd, τουλαχιστον αυτος αιτιολογησε τι πιστευει και γιατι, τι να πουμε γι αλλους που γραφουν ενα σκετο φολα... Νομίζω όλοι ξέρουμε για ποιον λες και η ατάκα αυτή έχει περάσει στο πάνθεον του insomnia.. Και εγω την ειδα πολυ ευχάριστα σε γενικες γραμμές(βοηθησε και οτι ηταν παρα πολυ καλη παραγωγη) και εχω ξεκινησει και τον δεύτερο κυκλο, απλα τονισα καποια πράγματα τα οποια δεν μου φανηκαν και πολυ ρεαλιστικά/τα ηθελα αλλιως η w/e. Τωρα καποιοι αν πιστεύουν οτι επρεπε να τα έχω ζήσει για να μιλήσω για αυτα η το εχουν παρει πολυ σοβαρα λες και σχολιάζω ενα περιστατικό τις επικαιροτητας και οχι απλα μια φανταστικά σειρά τοτε οκ τι να πω μπορούν απλα να ρίξουν ένα ignore, τζάμπα είναι. Κατι αλλο που παρατηρησα στον δευτερο κυκλο ειναι οτι στην αρχη το cast σου λεει πχ "αν αντιμετωπιζεις τετοια προβληματα μιλα σε ενα συμβουλο" κτλπ και Spoiler στον πρωτο κυκλο μας δειχνει οτι ο σύμβουλος που μιλησε δεν εκανε απολύτως τίποτα.. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από ADHD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα