Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Εχω ενα linksys wag 120n εδω και 2 χρονια και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Απλα τους τελευταιους 2 μηνες εχω αλλαξει ιντερνετ και απο 8αρι εχω βαλει 24αρι adsl της κοσμοτε οποτε κατεβαζω ειτε απο τορρεντ ειτε κανονικα μολις φτανει μια συγκεκριμενη ταχυτητα πεφτει και σβηνει το λαμπακι του ιντερνετ και του dsl. μπορω να το φτιαξω? Η να αγορασω ενα καινουριο ρουτερ? Μου προτεινετε κανενα με vdsl αν γινεται για μελλοντικη χρηση?

Δημοσ.

Δεν φταοει το router σου πιστευω. Κατι γινεται στη γραμμη σου. Αν εχεις λογο να πιστευεις οτι φταιει το router, δανεισου ενα απο γνωστο σου για λιγο και κανε αρκετα test να δεις αν χανεις το ιντερνετ και με αυτο. Ανεβασε και τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου αν θες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δες για firmware update.επισης καντο ενα Hard reset και να εισαι σιγουρος οτι ειναι pppoe/llc το ρουτερ.αν το ξανακανει δοκιμη με αλλο ρουτερ που δεν πιστευω οτι θα το κανει μετα.

Καλησπερα! Εχω ενα linksys wag 120n εδω και 2 χρονια και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Απλα τους τελευταιους 2 μηνες εχω αλλαξει ιντερνετ και απο 8αρι εχω βαλει 24αρι adsl της κοσμοτε οποτε κατεβαζω ειτε απο τορρεντ ειτε κανονικα μολις φτανει μια συγκεκριμενη ταχυτητα πεφτει και σβηνει το λαμπακι του ιντερνετ και του dsl. μπορω να το φτιαξω? Η να αγορασω ενα καινουριο ρουτερ? Μου προτεινετε κανενα με vdsl αν γινεται για μελλοντικη χρηση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...