corsair04 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την τηλεόραση μου ξαφνικά ανοίγει ένα πολύ μικρο μέρος την οθόνης. Σας παραθέτω φωτογραφίες με το πρόβλημα και με το μοντέλο της τηλεόρασης. ευχαριστώ
SaFiS Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 LG πλάσμα παλιάς κοπής. Πολλά μπορεί. YSUS, ZSUS, τροφοδοτικό, πάνελ. Εγώ δεν θα ασχολιόμουν. Γενικά θα την έλεγα ασύμφορη για επισκευή. Είχαμε παλιότερα μία παρόμοια και την είχαμε με ενέσεις 2 χρόνια. Απλά ο κουμπάρος μου είναι ηλεκτρονικός και μου την έφτιαχνε τζάμπα. Μόνο τα Watt που καίει κατά την λειτουργία της, δεν χωράει και πολύ σκέψη για αντικατάσταση...
corsair04 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 LG πλάσμα παλιάς κοπής. Πολλά μπορεί. YSUS, ZSUS, τροφοδοτικό, πάνελ. Εγώ δεν θα ασχολιόμουν. Γενικά θα την έλεγα ασύμφορη για επισκευή. Είχαμε παλιότερα μία παρόμοια και την είχαμε με ενέσεις 2 χρόνια. Απλά ο κουμπάρος μου είναι ηλεκτρονικός και μου την έφτιαχνε τζάμπα. Μόνο τα Watt που καίει κατά την λειτουργία της, δεν χωράει και πολύ σκέψη για αντικατάσταση... δυστυχώς η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι σε εξοχικό οπότε δουλεύει πολύ λίγο μέσα στο χρόνο και δεν νομίζω να αξίζει να αγοράσω καινούρια μόλις βρω ελεύθερο χρόνο θα την ανοίξω και θα παραθέσω εικόνες .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα