Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως ειπα ετσι εγινε το 80% των απαντησεων ειναι ΟΦΦΤΟΠΙΚ  και δεν εχουν να προσθεσουν τιποτα παραπανω με τις πληροφοριες μαρκας/καταστηματος !!

2 ατομα απαντησαν στο ερωτημα μου!

Ας κλεισει το νημα !

Ίσα ίσα που άμα το διαβάσει κάποιος θα αποφύγει στο μέλλον να αγοράσει παρόμοιο τροφοδοτικό :P 

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως άμα θες σε βάζω το δικό μου,  πέταξε αυτο που έχεις και θα αποκτήσεις την εταιρεία εγγύηση ενωειται corsair (αλλάζουμε τροφοδοτικό ή βουλιάζουμε) και τα περαστικά δωρεάν και την επόμενη φορά πες και το μαγαζάκι κάρφωσε το λίγο  δεν είναι πρόβλημα

Δημοσ.

Τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης θα βρω ακρη με το καταστημα σε θεμα αντικαταστασης/επιστροφης χρηματων?

Και δευτερον και κυριοτερο Μου εκανε ζημια ,μαλλον εκαψε την μητρικη με αυτο μπορω να βρω μια ακρη

Θες να παρεις απάντηση αν θα βρεις άκρη με το κατάστημα χωρίς να μας πεις το κατάστημα λοιπόν...

Και βγαίνουν off topic όσοι σε ρωτάνε ποιο είναι το κατάστημα που θέλεις να βγάλεις άκρη και τι ακριβώς αγόρασες.

Λογική σε βρίσκω.

Φαντάζομαι λοιπόν είμαι ο ένας από τους δύο που απάντησαν στην ερώτησή σου αφού σου είπα εξαρχής να μείνεις ήσυχη χωρίς να ρωτήσω πολλά-πολλά...

Με το συγκεκριμένο τροφοδοτικό που αναφέρεις και το συγκεκριμένο κατάστημα, μένεις ήσυχος.

Θα σε εξυπηρετήσουν!

Για να μιλάμε ξεκάθαρα:

Τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης θα βρω ακρη με το καταστημα σε θεμα αντικαταστασης/επιστροφης χρηματων? ΝΑΙ. ΑΜΕΣΑ. ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΟΠΟΥ

Και δευτερον και κυριοτερο Μου εκανε ζημια ,μαλλον εκαψε την μητρικη με αυτο μπορω να βρω μια ακρη ? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΠΙΤΟΠΟΥ! NO QUESTIONS ASKED. GO FOR IT.

• Like 2
Δημοσ.

Το να πουλάει καποιος με 20 ευρω τροφοδοτικο 450W πρεπει να κανει πολλές παραχωρήσεις για να το πετύχει.

Και επειδή δεν μπορεί να κόψει εξαρτήματα απο τα ενεργα γιατί το τροφοδοτικό απλα δε θα λειτουργεί, κόβει απο τις προστασίες, κόβει απο τα βαρίστορ τα θερμιστορ και τα πανακριβα πηνία στην έξοδο αφου και χονδρική δεν κοστίζουν λιγοτερο απο 1 ευρώ το ενα...

Επίσης αγοράζει φθηνα pcb με το τετραγωνικο ή το κιλό οπου τυπωνει το κύκλωμα και για να κανει οικονομία μειωνει παρα πολύ τις προβλεπόμενες ανοχες απόστασης και τα κοψίματα (φυσικά κενά στην πλακέτα) που απομονώνουν τα 300VDC της εισόδου απο τα 12V που πάνε προς τον υπολογιστή μας.

Επίσης αντί για κεραμική ασφάλεια ασφαλείας στην είσοδο βάζουν τα σκουπίδια τις γυάλινες που και συνηθως δεν καίγονται στα προβλεπόμενα amper αλλα σε περισσοτερα.

Η πιο εγκληματική παραχωρηση ομως που κάνουν είναι στο μετασχηματιστή. Δεν βαζουν καλής ποιοτητας ταινία απομόνωσης (glass fiber tape) αναμεσα στα τυλιγματα αλλα απομονώνουν με το γνωστό κίτρινο που μοιαζει με σελοτέιπ. Αυτό εχει επιπτώσεις και στην λειτουργία του μετασχηματιστη όσο ακόμα δεν εχει σκασει καθως αυξάνει την πιθανότητα υπερτάσεων λόγω μη εξάλειψης της λεγόμενης παρασιτικής επαγωγής. Στην προκειμένη περιπτωση μαλλον μια τέτοια υπερτάση έσκασε και διελυσε το τροφοδοτικό καθως μαλλον δεν υπηρχαν και τα απαραιτητα βαρίστορ και snubbers να την απορροφήσουν.

Εχοντας ανοιξει πολλα κινέζικα τροφοδοτικά εχω δει εγκληματικες παραλήψεις και δε θελω απλα να δημιουργήσω εντυπώσεις. Δε θα μου δημιουργήσει εντύπωση αν εχουν χρησιμοποιήσει και flyback τοπολογία στο φθηνο τροφοδοτικό και όχι half ή full bridge (τεχνικοι οροι αλλα με απλα λογια ειναι τετοια η ταση για παρασιτικες υπερτασεις στα flyback που δεν χρησιμοποιουνται για πολλα watt καθως ειναι δυσκολα διαχειρισιμες).

Οχι λοιπον φθηνα τροφοδοτικα στο pc μας. Ολα τα παιδια που το λενε τοσο καιρο εδω μεσα δε θελουν απλα να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

• Like 9
Δημοσ.

...

Σταμάτα να γράφεις ότι να ΄ναι, είσαι επικίνδυνος. Ψάξε αναφορές για τροφοδοτικό που έκαψε ολόκληρο σπίτι. Αν βραχυκυκλώσει το primary στο secondary, ναι δεν θα κάψει τίποτα, ούτε δίσκους ούτε μητρικές με 230V στην 12άρα/5άρα.  :ph34r:

Καλές διακοπές

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Η μαλακία έχει πάει σύνεφο....Αυτο εχω να πώ αχαχαχαχαχαχαχα

[..]γιατί είσαι καθηστερημένος [..]

Νope.

Τα λεμε σε 5 μερες.

/offtopic over, move along

• Like 5
Δημοσ.

Γενικως η δικια μου εμπειρια ειναι οτι τα κοματια των υπολογιστων τωρα πια ειναι ολα αρκετα καλα, εκτος απο τα τροφοδοτικα που κυκλοφορουν ακομη αρκετες μουφες και ισως καποιες μνημες.

Για αυτο λοιπον παντα προτεινω καλο τροφοδοτικο και οτι ναναι στα αλλα.  Ακομη και οι φθηνες μητρικες ειναι αρκετα καλες σημερα, οχι τα τροφοδοτικα ομως.

• Like 1
Δημοσ.

χίλιες φόρες εχω να δωσω 50 ευρω να παρω καποιο αξιόπιστο και να μ μείνει πάρα να δωσω 17 και να παρω ενα τροφοδοτικο το οποιο θα ειναι αναμφίβολου ποιοτητας και θα μ καταστρεψει το pc mou οποτε απο δω και περα φίλη μ καθε φορα π θα αγοράζεις κατι να κανεις μια ερευνα αγορας γ να ξερεις και τι πας να αγορασεις !

Δημοσ.

Mια χαρά πωλούν και θα εξακολουθήσουν να πωλούν τα τροφοδοτικά του 

20 άρικου, 

Το λάθος που κάνουν πολλοί είναι οτι κρίνουν εξ' ιδίων τα αλλότρια, βλέπε φόρουμ υπολογιστών με χομπίστες κυρίως (το επίπεδο γνώσεων διαφέρει αλλά ας πούμε κοινό περισσότερο υποψιασμένο από τον μέσο χρήστη ιδιώτη η επιχειρηματία) που αγνοεί παντελώς έννοιες όπως ovp, pcp, ucp, rails, primary side, secondry side thermistor, bridge rectifier etc, αλλά καταλαβαίνει μόνο €, ή πόσα watt γράφει αυτό άρα είναι καλύτερο αυτό και φθηνότερο άρα τους έπιασα τους άλλους μ.....ς (κλασσικός άσχετος πονηρίδης)

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς το κάνετε αν το κάνετε επαγγελματικά αλλά όταν ο πελάτης που έχει ήδη πάθει ζημιά σου λέει τι 50€ για τροφοδοτικό??? δεν το πετάω καλύτερα?, Εσύ τί κάνεις μήπως να ανοίξεις διάλογο για efficiency?

H σε νέτ cafe όταν ο άλλος σου λέει ΑΥΤΟ γιατί είναι πιό φθηνό και αγνοεί την όποια προειδοποίηση δίνεις......, Να αναφέρω ίντερνετ cafe που προσπαθεί εν έτη 2017 με pentium D?

Εν' ολίγοις δεν μπορούμε να έχουμε άποψη για την πραγματικότητα κρίνοντας από εμάς και κάνοντας αναγωγή στο σύνολο...

Δημοσ.

Καταρχας, προφανως και εχει σημασια το απο που το πηρες->Θα μπορουσες να το ειχες παραγγειλει απο ebay,amazon η ακομα και κινεζομαγαζο..

Διαφορετικες ενεργειες θα επρεπε να ακολουθησεις για το καθε ενα.

Καταδευτερων, προφανως και εχει σημασια ποιο τροφοδοτικο πηρες και ποσα watt.Αλλη καλυψη η corsair και προφανως αλλη η -ανυπαρκτη- force.

Κατατριτων, αυτο που ακομα δεν ειπες και προφανως εχει σημασια ειναι σε τι συστημα θελεις να το βαλεις.

Τελος και εαν θελεις εδω που φτασαμε, οταν σου γινει αντικατασταση απο e-shop (αμφιβαλω εαν θα σου καλυψουν την μητρικη παντως) μην παρεις τιποτα λιγοτερο απο το http://www.e-shop.gr/psu-corsair-vs-series-vs450-450w-p-PER.641161.

Προφανως κ υπαρχουν καλυτερα/λιγο φθηνοτερα οχι ομως απο το e-shop τουλαχιστων αυτη την στιγμη..

• Like 2
Δημοσ.

Mια χαρά πωλούν και θα εξακολουθήσουν να πωλούν τα τροφοδοτικά του 

20 άρικου, 

Το λάθος που κάνουν πολλοί είναι οτι κρίνουν εξ' ιδίων τα αλλότρια, βλέπε φόρουμ υπολογιστών με χομπίστες κυρίως (το επίπεδο γνώσεων διαφέρει αλλά ας πούμε κοινό περισσότερο υποψιασμένο από τον μέσο χρήστη ιδιώτη η επιχειρηματία) που αγνοεί παντελώς έννοιες όπως ovp, pcp, ucp, rails, primary side, secondry side thermistor, bridge rectifier etc, αλλά καταλαβαίνει μόνο €, ή πόσα watt γράφει αυτό άρα είναι καλύτερο αυτό και φθηνότερο άρα τους έπιασα τους άλλους μ.....ς (κλασσικός άσχετος πονηρίδης)

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς το κάνετε αν το κάνετε επαγγελματικά αλλά όταν ο πελάτης που έχει ήδη πάθει ζημιά σου λέει τι 50€ για τροφοδοτικό??? δεν το πετάω καλύτερα?, Εσύ τί κάνεις μήπως να ανοίξεις διάλογο για efficiency?

H σε νέτ cafe όταν ο άλλος σου λέει ΑΥΤΟ γιατί είναι πιό φθηνό και αγνοεί την όποια προειδοποίηση δίνεις......, Να αναφέρω ίντερνετ cafe που προσπαθεί εν έτη 2017 με pentium D?

Εν' ολίγοις δεν μπορούμε να έχουμε άποψη για την πραγματικότητα κρίνοντας από εμάς και κάνοντας αναγωγή στο σύνολο...

Συμφωνω απολυτως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...