Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2017 και κοσμος ψωνιζει ακομα απο το e-shop

και μαλιστα τροφοδοτικα force.

φιλε μου με 17 ευρό 450w (τόσο θυμάμαι που το είχα πάρει εγώ) το 2017 ειναι η εποχή που θα πουλήσουν αυτα σε τί κόσμο ζείς? 

Και σε πληροφορώ οτι εχω ακόμα 1 σε άλο pc και δουλευει εδώ και 2 χρόνια κάθε μέρα όλη μέρα.

οχι οτι θα το ξαναπάρω απλά σου λέω.

Δημοσ.

φιλε μου με 17 ευρό 450w (τόσο θυμάμαι που το είχα πάρει εγώ) το 2017 ειναι η εποχή που θα πουλήσουν αυτα σε τί κόσμο ζείς? 

Και σε πληροφορώ οτι εχω ακόμα 1 σε άλο pc και δουλευει εδώ και 2 χρόνια κάθε μέρα όλη μέρα.

Στο 1ο σκέλος συντακτικά κάτι δεν γράφεις σωστά και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

Στο 2ο σκέλος το ότι ακόμα δουλεύει δεν σημαίνει κάτι και κυρίως δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίζεις να το εμπιστεύεσαι.

• Like 2
Δημοσ.

Στο 1ο σκέλος συντακτικά κάτι δεν γράφεις σωστά και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

Στο 2ο σκέλος το ότι ακόμα δουλεύει δεν σημαίνει κάτι και κυρίως δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίζεις να το εμπιστεύεσαι.

Στο πρώτο σκέλος, κι ας -ξέρει κάνει δεν σύνταξη να- καταννοούμε ότι λέει "εν έτη 2017 στα 17ευρά τροφοδοτικό, τόσο το 'χε πάρει, βέβαια θα τα πουλήσουν. Σε τί κόσμο ζείς;"

Στό 2ο σκέλος, στο Ελλάδισταν αν κάνει δουλέψει έστω μισό νανοσεκόντ το εμπιστευόμαστε εφ' όρου ζωής.

• Like 4
Δημοσ.

φανταζομαι αν υπηρχαν τροφοδοτικα με 5 ευρω θα τα παιρναν κι αυτα.

ο φορτιστης του κινεζικου κινητου μου ειναι σιγουρα καλυτερος.

• Like 3
Δημοσ.

φανταζομαι αν υπηρχαν τροφοδοτικα με 5 ευρω θα τα παιρναν κι αυτα.

ο φορτιστης του κινεζικου κινητου μου ειναι σιγουρα καλυτερος.

Είναι μέχρι την αμήχανη στιγμή που συνειδητοποιείς πώς αυτά τα ελάχιστα που γλίτωσες λόγω "φτηνού", τα πλήρωσες ακριβά.

Πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με ρεύματα, που ακόμα και το πιο απλό μικρό-τσιπάκι μπορεί να γίνει μικρό-βόμβα :D

• Like 1
Δημοσ.

Τοτε γιατι βαζουμε επωνυμα και δινουμε τοσα λεφτα αδικα;  θα βαζαμε αυτα με 20Ε και θα ειμασταν ηρεμοι,  καποτε δεν λεω ηταν καλα τροφοδοτικα αυτα τα noname αλλα οι υπολογιστες δεν ηθελαν τοσα πολλα watt και δεν εκαιγαν τοσο καποτε ομως το 2000 και μετα, τωρα που εχουμε 2017 και εκει που εφτασε η τεχνολογια, λογικο να ζηταμε κατι το οποιο θα ειναι κυριως αξιοπιστο για να μη μας καψει και τα υπολοιπα εξαρτηματα. Τωρα δεν  υπαρχουν λεφτα πλεον για πεταμα γι αυτο δινουμε μια και καλη κατι παρα πανω

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή θες να πεις ότι θα ρισκάρεις για να γλιτώσεις μερικά ευρώ απ'το τροφοδοτικό, ένα μηχάνημα εκατοντάδων ευρώ;

Δημοσ.

τροφοδοτικο 17 ευρω θα εβαζα μονο σε υπολογιστη 15 ετων και πανω.

ακομα και σε ενα απλο core 2 10ετιας, θα εδινα ενα 30ρι για ενα μεταχειρισμενο μετριο.

• Like 2
Δημοσ.

εμενα κ να μου το χαριζαν το συγκεκριμενο ισως το εβαζα σε καποιον που εχω αχτι,

σε δικο μου μηχανημα ή φιλου με την καμια......

Δημοσ.

εμενα κ να μου το χαριζαν το συγκεκριμενο ισως το εβαζα σε καποιον που εχω αχτι,

σε δικο μου μηχανημα ή φιλου με την καμια......

Καλά και εχθρός σου να είναι, αμαρτία να του κάψουμε το σπίτι

Δημοσ.

Οπως ειπα ετσι εγινε το 80% των απαντησεων ειναι ΟΦΦΤΟΠΙΚ  και δεν εχουν να προσθεσουν τιποτα παραπανω με τις πληροφοριες μαρκας/καταστηματος !!

2 ατομα απαντησαν στο ερωτημα μου!

Ας κλεισει το νημα !

Δημοσ.

Οπως ειπα ετσι εγινε το 80% των απαντησεων ειναι ΟΦΦΤΟΠΙΚ  και δεν εχουν να προσθεσουν τιποτα παραπανω με τις πληροφοριες μαρκας/καταστηματος !!

Ας κλεισει το νημα !

Πρόσεχε τι τροφοδοτικά αγοράζεις.

Η πιο ουσιαστική πρόταση που μπορεί να δώσει κάποιος. Σου απάντησα και στην αρχή, το τροφοδοτικό σε καλύπτει η εγγύηση, στα άλλα με τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Ας κλεισει το νημα !

(Λένα υποθέτω) τι περίμενες, σε hardware νήμα ρώτησες, δεν πρέπει να αναφέρεις τι hardware έχεις για να καταλάβουμε το πρόβλημα και να βοηθήσουμε; Η κάθε εταιρία/μαγαζί έχει διαφορετική αντιμετώπιση στις εγγυήσεις. Αν ήθελες να πούμε τι καφέ ήπιαμε το πρωί πριν καεί ένα τροφοδοτικό του γείτονα στα starbucks και τι φάγαμε αφού δεν ήξερε πως να το φτιάξει υπάρχει άλλο νήμα που λέγεται μπλα μπλα.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...