Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Γεια σας ! θέλω να πιστεύω οτι απο βδομάδα θα μπω και εγω στο κοσμο του vdsl ! Χθες το site του Οτε ενεργοποίησε την καμπινα εδω στο χωριο μου (Rural Broadband) και έτρεξα να κανω αίτηση ! Αυτο που με απασχολεί ειναι οτι σε ευθεία απο την καμπίνα ειμαι 846 μετρα αλλα δυστυχώς η γραμμή σε μένα δεν ειναι ευθεία , πηγαίνει υπογεια ,δρομο .. δρομο μέχρι ενα σημείο (μαλλον με χάλκινο καλώδιο) 828 Μέτρα και απο κει εναέρια με χάλκινο παλι 366 μέτρα (σύμφωνα με το google map ) συνολικά χοντρικά 1.2 χλμ . Η καμπινα ειναι απο τις μικρές της καινούργιες και οι χρήστες ειδικά vdsl στο χωριο τωρα μπορει να ειναι 2-4 , δηλαδή μια καμπινα για πάρτη μας ..χεχε Πόσο θα ειναι η απώλεια που θα έχω στην γραμμή γιατι κατι διαβασα οτι περα του 1 χλμ η ταχύτητα πέφτει ως μια απλη dsl ?
NikosKallithea Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 και που ξέρεις οτι παίρνεις απο αυτο το KV, ενα τετοιο κουτι εχει ολο το χωριο?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 ναι ..ειμαστε μικρο χωριο και για να με μεταφέρουν σε αυτη την καμπινα μου ειπαν μονο αν ζητησω vdsl .Επισης οι χρήστες ιντερνετ είμαστε μετρημένοι στα δάχτυλα του ενους χεριού ! Τωρα παιρνω απο dslam απο διπλανο χωριο που το router μου βγαζει 3-4 χλμ ενω μετα απο μετρηση χλμ που εκανα απο το google map μου το εβγαλε 5+ χλμ .
NikosKallithea Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δεν μπορεις να αλλάξεις καμπίνα, ειναι θεμα καλωδίωσης, απο ποια καμπίνα δηλαδή παίρνει το σπίτι σου
panos30x Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Είναι απαγευτικο για vbsl.. Θα πρέπει να έχει στα 800 μετρα και κάτω να έχει καλή αποδοσει..
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Παιρνω τωρα απο dslam απο μια καμπινα που ειναι σε διπλανο χωριο (4χλμ απο εμενα) η καμπινα που εβαλαν στο χωριο μου ειναι λεει μονο για vdsl συνδεσεις (rural brondband)
Ihavetheanswers Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Με το ADSL σου τι ταχύτητες πιάνεις τώρα;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Τωρα το DSLAM Line attenuation ειναι καπου στο 50 . Ξανα λεω ομως πως ειμαι σε κομβο απο διπλανο χωριο και οχι στην καμπινα στο χωριο μου . Το περιεργο ειναι οτι η αποσταση μου μεχρι την καμπινα που ειμαι τωρα συνδεμενος ειναι πανω απο 5 χλμ αλλα το router μου βγαζει οτι ειμαι 3-4 χλμ . Ποσο πεφτει η ταχυτητα στα 50mbs μετα το 1χλμ απο την καμπινα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα