Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Γεια σας ! 

θέλω να πιστεύω οτι απο βδομάδα θα μπω και εγω στο κοσμο του vdsl !

Χθες το site  του Οτε ενεργοποίησε την καμπινα εδω στο χωριο μου (Rural Broadband) και έτρεξα να κανω αίτηση !

Αυτο που με απασχολεί ειναι οτι σε ευθεία απο την καμπίνα ειμαι 846 μετρα αλλα δυστυχώς η γραμμή σε μένα δεν ειναι ευθεία , πηγαίνει υπογεια ,δρομο .. δρομο μέχρι ενα σημείο (μαλλον με χάλκινο καλώδιο) 828 Μέτρα και απο κει εναέρια με χάλκινο παλι 366 μέτρα (σύμφωνα με το google map ) συνολικά χοντρικά 1.2 χλμ . Η καμπινα ειναι απο τις μικρές της καινούργιες και οι χρήστες ειδικά vdsl στο χωριο τωρα μπορει να ειναι 2-4 , δηλαδή μια καμπινα για πάρτη μας ..χεχε 

Πόσο θα ειναι η απώλεια που θα έχω στην γραμμή γιατι κατι διαβασα οτι περα του 1 χλμ η ταχύτητα πέφτει ως μια απλη dsl ?

Δημοσ.

ναι ..ειμαστε μικρο χωριο και για να με μεταφέρουν σε αυτη την καμπινα μου ειπαν μονο αν ζητησω vdsl .Επισης οι χρήστες ιντερνετ είμαστε μετρημένοι στα δάχτυλα του ενους χεριού ! Τωρα παιρνω απο dslam απο διπλανο χωριο που το router μου βγαζει  3-4 χλμ ενω μετα απο μετρηση χλμ που εκανα απο το google map μου το εβγαλε 5+ χλμ .

Δημοσ.

Παιρνω τωρα απο dslam απο μια καμπινα που ειναι σε διπλανο χωριο (4χλμ απο εμενα) η καμπινα που εβαλαν στο χωριο μου ειναι λεει μονο για vdsl συνδεσεις (rural brondband)

Δημοσ.

Τωρα το DSLAM Line attenuation  ειναι καπου στο 50 . Ξανα λεω ομως πως ειμαι σε κομβο απο διπλανο χωριο και οχι στην καμπινα στο χωριο μου .  Το περιεργο ειναι οτι η αποσταση μου μεχρι την καμπινα που ειμαι τωρα συνδεμενος ειναι πανω απο 5 χλμ αλλα το router μου βγαζει οτι ειμαι 3-4 χλμ .  Ποσο πεφτει η ταχυτητα στα 50mbs μετα το 1χλμ απο την καμπινα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...