Predatorkill Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ειπα να το ανοιξω το νημα για να μοιραστουμε αν θελετε το περιβαλλον εργασιας αλλα και του σπιτιου. Αυτη τη στιγμη εργαζομαι στο σπιτι σε windows 10 σε ενα pc 7ετιας αλλα ειναι σκυλος(i7 860). Εχω 3 monitor Dell, 2 24" και μια 27" 4K. Εργαλεια δουλειας Webstorm, Photoshop, xshell και γλωσσες Javascript κυριως.
pmav99 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Εχω 3 monitor Dell, 2 24" και μια 27" 4K.Τι scaling κάνεις στις γραμματοσειρές; Πως σου έχει φανεί η εμπειρία; Χρειάζεται 32'' για 4Κ;
Dinos_12345 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μια Dell 23" με Logitech Illuminated για ησυχία και άνεση. Έχω 3570k με Ubuntu gnome και χρησιμοποιώ atom, Android Studio, IntelliJ, CLion, Netbeans 1
Predatorkill Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Τι scaling κάνεις στις γραμματοσειρές; Πως σου έχει φανεί η εμπειρία; Χρειάζεται 32'' για 4Κ; Windows scaling 150%, font size 21, γραμματοσειρα Source Code Pro, line spacing 1.0. H εμπειρια πριν απο την 4Κ ηταν 2 24", η μια 1080p η αλλη 1200p. Με την 4Κ ειναι η μερα με τη νυχτα, μονο και μονο το clarity και το real estate που σου δινει ειναι τρομερα και πολυ ξεκουραστα. Επισυναπτω 3 screenshots, τα 2 4κ και το τριτο 1200p (100% scale αλλα ως γνωστον, το mutli monitor με 4κ στα windows χαλανε πολυ το scaling στα μικροτερα monitors) @NikosKallithea σε εταιρια τηλεπικοινωνιων δουλευεις; Τι video walls ειναι αυτα!
Dinos_12345 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Windows scaling 150%, font size 21, γραμματοσειρα Source Code Pro, line spacing 1.0. H εμπειρια πριν απο την 4Κ ηταν 2 24", η μια 1080p η αλλη 1200p. Με την 4Κ ειναι η μερα με τη νυχτα, μονο και μονο το clarity και το real estate που σου δινει ειναι τρομερα και πολυ ξεκουραστα. Επισυναπτω 3 screenshots, τα 2 4κ και το τριτο 1200p (100% scale αλλα ως γνωστον, το mutli monitor με 4κ στα windows χαλανε πολυ το scaling στα μικροτερα monitors) @NikosKallithea σε εταιρια τηλεπικοινωνιων δουλευεις; Τι video walls ειναι αυτα! Theme και font theme για το webstorm please;
kaliakman Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Theme και font theme για το webstorm please; Δεν νομίζω οτι είναι κάποιο ιδιαίτερο theme. Απλά είναι η τελευταία έκδοση που κάνει πιο flat τα εικονίδια μαζί με το Darcula theme όπως και στο Clion που χρησιμοποιώ. Edit: I couldn't be more wrong 2
Predatorkill Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Αυτο ειναι το theme: https://github.com/ChrisRM/material-theme-jetbrains Υπαρχει και αυτο που ειναι fork του και ανανεωνεται πιο συχνα: (αυτο εχω) https://plugins.jetbrains.com/plugin/9377-material-theme-ui-fork Το color/font scheme θα το δω αργοτερα δεν ειμαι στο pc.
isay Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Χαμηλή μουσική, σχετικά ησυχία και μέτρια θερμοκρασία. Ο καφές απαραίτητος. Αυτό ειναι το περιβάλλον που προγραμματίζω 3
Aztec Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 με μια λέξη συνοπτικά το περιβάλλον εργασίας a#$%&καμπος 1
NikosKallithea Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 @NikosKallithea σε εταιρια τηλεπικοινωνιων δουλευεις; Τι video walls ειναι αυτα!
Predatorkill Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 @Dinos_12345 το color scheme ειναι το "Material Theme - Darker @NikosKallithea back projection πανι τελικα, ειδα που γυαλιζε η τελευταια οθονη στο βαθος και νομιζα οτι ειναι μονιτορς με 0 bezels.
Tsalikis177 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Οι 3 οθόνες είναι άχρηστο πράμα. Απλά ξεκίνησε η φάση με τις 2 και μερικοί τις κάνανε 3 για να δείξουν ότι είναι πιο μάγκες, την έχουν πιο μεγάλη... σε λίγο θα δούμε και με 4. Μιλάω για την συντριπτική πλειοψηφία. Αναγνωρίζω ότι μπορεί να υπάρχει ένα 0.5% που τους είναι χρήσιμες οι 3 οθόνες.
Predatorkill Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 1 οθονη το ide, μια το site σε live reload και στην αλλη η κονσολα/terminal, ή καποιο tutorial/guide. Εχεις δουλεψει ποτε ετσι για να καταλαβεις ποσο παραγωγικο και ξεκουραστο ειναι αυτο το setup: Απο που και ως που οι πολλες οθονες ειναι μαγκια; Εχω και 4η αλλα δε τη βαζω, δε χρειαζεται. Και στην εταιρια που εργαζεται ο NikosKallithea εχει triple setup, αλλα τι να ξερουν κι αυτοι, show off κανουν. Tsalikis προσεχε λιγο τον αρνητισμο σου γενικοτερα, φιλικα παντα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα