micos000 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Λοιπόν... Κατέβασε και βάλε το mediainfo. Όταν το τρέξεις για πρώτη φορά θα σου ζητήσεις κάποιες ρυθμίσεις. Βάλε την προβολή σε κείμενο και φόρτωσε το αρχείο αυτό. Επέλεξε όλες τις πληροφορίες και κάνες αντιγραφή (CTRL+P) και επικόλληση σε επόμενο μήνυμα. Τουλάχιστον να δούμε τι αρχείο είναι αυτό.
orestis202 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 BDAV1.23 GiB,10 min 32s Overall bit rate mode: Variable 1 video stream:AVC Overall bit rate:16.7Mb/s 1 audio stream AC-3 Maximum Overall bit rate: 18.0Mb/s 1 text stream:PGS
micos000 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Αυτό δεν είναι πλήρες report. Το γύρισες από την Προβολή σε Κείμενο; Το έχει πάνω στα μενού, δίπλα από το Αρχείο. Πάντως πως κατάφερες και έβγαλες 1.23gb αρχείο από 10 λεπτά βίντεο δεν μπορώ να το καταλάβω. Τέλος πάντων. Το dvdflick το δοκίμασες να δεις αν στο μετατρέψει σε dvd;
orestis202 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 ναι το δοκιμασα και δεν μου το εβγαζαι σαν επιλογη ΓενικάΠλήρες όνομα : C:\Users\hp 8000\Desktop\001 - Shortcut.lnkΜέγεθος αρχείου : 12,4 KiB
micos000 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Ρε συ θα με τρελάνεις τώρα; Πριν γράφεις ότι το αρχείο είναι 1.23 gb bdav και τώρα μου γράφεις ότι είναι συντόμευση στα 12.4 Kb; Δεν βγάζουμε άκρη έτσι. Κάνε δεξί κλικ στη συντόμευση και επέλεξε "Άνοιγμα θέσης αρχείου" για να σου ανοίξει ο φάκελος με το βασικό αρχείο. Αυτό δοκίμασε να περάσεις στο πρόγραμμα και όχι τη συντόμευση. Αν το flick δεν το αναγνωρίζει δοκίμασε με το freemake video converter και την επιλογή σε dvd. Προσοχή στην εγκατάσταση για να επιλέξεις την χειροκίνητη και όχι την αυτόματη και να ξετσεκάρεις ότι έχει σαν offer και αλλαγές σελίδας και toolbars.
micos000 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Πρέπει να σταματήσεις να απαντάς με τη μορφή chat και να εξηγείς αυτό που ρωτάς γιατί τώρα θα πρέπει να σε ρωτήσω σε ποιο αναφέρεσαι, θα μου απαντήσεις κάποια στιγμή που μπορεί να μην το δω και να σου ανταπαντήσω αύριο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα