Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρακαλω βοηθεια εχω αγορασει το εασυ ψαπ το προγραμμα(Ulead VideoStudio SE DVD) μου το ανοιγει κανονικα, μπορω να αντιγραψω βιντεο ( το εχω κατεβασει σε Η/Υ με win7και θελω να αντιγραψω απο μια παλια καμερα με κασετα)αλλα οταν παω να τα δω δεν εχουν ηχοτι μπορω να κανω

ευχαριστω

Δημοσ.

Η κασέτα έχει ήχο; Τα καλώδια σύνδεσης είναι ελεγμένα και σωστά; Κατά την καταγραφή άκουγες ήχο; Το βίντεο που τράβηξες με ποιο πρόγραμμα το έλεγξες και δεν έχει ήχο;

Πες μας και ποια κάμερα είναι και αν έχει dv έξοδο.

Θα πρέπει να συνδέσεις τα καλώδια που χρησιμοποίησες σε μια τηλεόραση με video και audio in (rca) και να δεις αν όντως περνάει ήχος.

Αν βγάζει κανονικά ήχο ξεκίνα την καταγραφή αλλά δες στις ρυθμίσεις του προγράμματος (αν έχει)  από που τραβάει τον ήχο γιατί μπορεί να περιμένει τον ήχο από το line in της κάρτας ήχου.

Αν όλα είναι καλά, δοκίμασε το τελικό αρχείο με το vlc και το mpchc. Στο mpchc πήγαινε στο file->properties και μετά στο mediainfo. Εκεί επέλεξε όλα τα στοιχεία και πάτα copy to clipboard και μετά επικόλληση σε επόμενο μήνυμα.

Δημοσ.

Τις κασετες της εχω δει στην τηλεοραση και ακουγονταν.Τα καλωδια ειναι σωστα συνδεδεμενα(τα εχω συνδεσει μεAUDIO ®,AUDIO(L) και CVBS ).Οταν παιζει το βιντεο και δεν το γραφω εχει ηχο αλλα οταν παταω  capture video στο προγραμμα δεν ακουγεται πια.Το βιντεο το έλεγξα με το ιδιο προγραμμα.Η καμερα ειναι η SONY DCR-TRV340E PAL και εχει dv εξοδο.

Δημοσ.

Δοκίμασε το βίντεο και στον mpchc και δώσε το media info όπως σου είπα πριν, αλλά αφού η κάμερα έχει dv out θα ήταν καλύτερα να έπαιρνες ένα dv capture όπου θα είχες κλάσεις καλύτερη εικόνα και ήχο, ψηφιακά όλα και όχι αναλογικά, και πολύ ποιο εύκολη μεταφορά.

Για desktop είναι pci και για λάπτοπ είναι pcmcia

Δημοσ.

Φυσικά και είναι καλύτερα. Έλεγξε όμως αν η κάρτα που θα πάρεις περιλαμβάνει καλώδιο firewire γιατί αλλιώς θα πρέπει να πάρεις και καλώδιο, μάλλον Firewire 6-pin male - 4-pin male

large_2010727152230868.jpg

Η κάμερα πιστεύω ότι έχει το μικρό βύσμα (4 pin) και η κάρτες συνήθως έχουν το μεγάλο (6 pin) αλλά αν έχει ήδη καλώδιο με δύο μικρά βύσματα, έχει και κάρτες που έχουν και μικρή υποδοχή.

Όπως και να 'χει, θα πρέπει να έχεις υπόψιν ότι τα αρχεία dv βγαίνουν πολύ μεγάλα, περίπου 12gb για κάθε ώρα βίντεο αλλά είναι ενδιάμεσο φορμάτ για να μπορέσεις να μοντάρεις τα βίντεο χωρίς απώλειες και να βγάλεις τελικό βίντεο σε καλή ποιότητα. Οπότε να φροντίσεις να έχεις αρκετό χώρο στο δίσκο.

Δημοσ.

Για τον ήχο, μάλλον έπρεπε κάπως μέσα από το πρόγραμμα να ανεβάσεις την ένταση ηχογράφησης. Μπορεί να είναι και στις γενικές εντάσεις των windows.

Για το μέγεθος των dv αρχείων, έτσι δουλεύει το dv. Όταν τα περάσεις μπορείς να τα μετατρέψεις σε mp4 και σε ποιο ανθρώπινα μεγέθη με κάποιο πρόγραμμα μετατροπής ή να τα κάνεις dvd, ανάλογα το τι θέλεις εσύ. Θα έχεις πολύ καλύτερη εικόνα και ήχο πάντως και εάν οι κασέτες είναι κάτι που έχει αξία για σένα τότε πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να τις πάρεις από την αρχή στην καλύτερη δυνατή ποιότητα, ασχέτως μεγέθους και να τις μετατρέψεις μετά σε άλλη μορφή.

Δημοσ.

να σε ρωτησω κατι αλλο βρηκα μια πατεντα δηλαδη να βαλω την καμερα να παιζει και να το τραβαω με μια αλλη  οταν  εβαλα το αρχειο στον Υ/Η μου το διαβασε κανονικα μπορεις να μου πεις να το γραψω σε dvd

Δημοσ.

Αφού έχεις ήδη γράψει το βίντεο με τα καλώδια. Η ένταση ρυθμίζεται από την ένταση του line in (στις εντάσεις ήχου των windows). Αυτό που έκανες έχει πολύ χειρότερη ποιότητα αλλά αν θέλεις να να το μεταφέρεις σε dvd μπορείς να το κάνεις με το δωρεάν dvd flick.

Το ulead που έχεις από το usb δεν το δέχεται σαν αρχείο;

Δημοσ.

Ποιο πρόγραμμα και σε ποια μορφή είναι το βίντεο; Κατέβασε το mediainfo και άνοιξε το βίντεο με αυτό. Επέλεξε Προβολή->Κείμενο, κάνε αντιγραφή τις πληροφορίες και επικόλληση σε μήνυμα να δω τι μορφή είναι.

Δοκίμασε και με το dvd flick

Δημοσ.

Κάτσε ρε συ Ορέστη γιατί σε έχασα τώρα. Προσπαθείς να φορτώσεις μια συντόμευση με τον media player; Που δείχνει αυτή η συντόμευση; Κάνε δεξί κλικ->ιδιότητες για να δεις που είναι ο προορισμός.

Το βίντεο που κατέγραψες με την κάμερα που είναι αποθηκευμένο; Με ποιο πρόγραμμα έκανες την καταγραφή και που το αποθήκευσες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...