c0ps Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω το galaxy s8 με άτοκες δόσεις και απ ότι κατάλαβα πρέπει πρώτα να βγάλω πιστωτίκη. Λογω του ότι δεν έχω ιδέα αό πιστωτικές θα θελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος στο τέλος της εξόφλησης ( 12 μήνες ) να έχω πληρώσει ακριβώς την αναγραφόμενη τιμή του κατατήματος και όχι τίποτα παραπάνω.
zaccki Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Καλησπερα. Εφοσον οι δοσεις του καταστηματος ειναι ατοκες (ειτε αυτες ειναι 12 ειτε 24 ειτε 36 ειτε παραπανω) δεν θα πληρωσεις τπτ παραπανω. Απο εκει και περα οι πιστωτικές δεν εκδίδονται (πλέον) πολύ εύκολα καθώς πρέπει να πληρείς κάποιες οικονομικές προϋποθέσεις. Αυτές τις λεπτομέρειες θα τις συζητήσεις με την τράπεζα στην οποία θα ζητήσεις πιστωτική.
stelios18120 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Θέλει μεγάλο εκκαθαριστικό πλέον Επίσεις ακόμα και τότε παίζεται αν θα σου εκδώσουν πιστωτική. Φίλος μου με 14.000€ το χρόνο και αμάξι και σπιτι,χωρις να χρωστάει τίποτα,του εριξαν άκυρο και δεν του έδωσαν πιστωτική.
c0ps Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 χαχαχαχα δηλωνω ανεργος . Δηλαδη αυτο που πολυδιαφημιζουν ολοι για τις ατοκες δοσεις του ειναι πολυ δυσκολο καποιος να το χρησιμοποιησει
stelios18120 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Άνεργος;;;; Και θέλεις πιστωτική;;;; Αν έχεις κολλητό τον Στουρνάρα της εθνικής μπορεί Ξέχασε το !!! Μάζεψε τα χρήματα λίγα λίγα και μόλις μαζέψεις το αγοράζεις 1
c0ps Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 ναι αυτο θα κανω εκτος και αν υπαρχει καμια αλλη καρτα που να κανει δουλεια
stelios18120 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δόσεις μόνο με πιστωτική μπορείς να βάλεις φίλε μου. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. 1
ziaba Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 s8, άνεργος και πιστωτική κάρτα μιλάμε για τέλειο συνδυασμό... μετά ακολουθούν αναπάντητες, κλέβω wifi απ το γείτονά κλπ 3
vchristod84 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 s8, άνεργος και πιστωτική κάρτα μιλάμε για τέλειο συνδυασμό... μετά ακολουθούν αναπάντητες, κλέβω wifi απ το γείτονά κλπΟύτε καν αναπάντητη... Call me back γιατι Δε θα υπάρχει κάρτα! Α ρε ελληναρες που είμαστε όλοι... (βάζω και τον εαυτό μου μέσα φυσικά) 1
fotislado Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 s8, άνεργος και πιστωτική κάρτα μιλάμε για τέλειο συνδυασμό... μετά ακολουθούν αναπάντητες, κλέβω wifi απ το γείτονά κλπ Να συμπληρωσω οτι πιθανοτατα οδηγει κ κανενα διλιτρο καμπριο.ετσι ολοκληρωνεται το προφιλ του μεσου ελληνα ανεργου. 1
stelios18120 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Χαχαχα γέλασα πρωί πρωί Όντως ρε συ ts άνεργος και θέλεις s8 δεν λέει...
c0ps Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 ειμαι ανεργος απο το δηλωνω ανεργος διαφερει.
Knight of Mercy Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 ειμαι ανεργος απο το δηλωνω ανεργος διαφερει. Το "δηλώνω" άνεργος δεν κατάλαβα ακριβώς ........................ χαχαχαχα δηλωνω ανεργος . Δηλαδη αυτο που πολυδιαφημιζουν ολοι για τις ατοκες δοσεις του ειναι πολυ δυσκολο καποιος να το χρησιμοποιησει ΝΑΙ, στην ουσία προσβλέπουν στην αφαίμαξη των ελάχιστων κατόχων πιστωτικών, αλλά και αυτοί δεν "τσιμπάνε" πιά. Ερχονται και οι διασταυρώσεις οσονούπω και πιό traceable διακίνηση χρημάτων απο αυτή μέσω καρτών δεν υπάρχει.
ziaba Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Το "δηλώνω" άνεργος δεν κατάλαβα ακριβώς ........................ σε ποια χωρά ζεις και δεν γνωρίζεις περί μαύρης (αδήλωτης) εργασίας?
stelios18120 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Αν δηλώνεις άνεργος και παίρνεις μαύρα φραγκα,τότε βάζε στην άκρη και πήγαινε πάρε το μετρητά. Γιατί κανονικός άνεργος είσαι στα μάτια της τράπεζας οπότε ξέχασε πιστωτική 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα