Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θα ηθελα μια βοηθεια αφου το pc μου ενω το cpu fan ξεκιναει το pc οχι.το τροφοδοτικο δεν ειναι σιγουρα προβληματικο ολα τα καλωδια οκ ,προσαθησα μονο με μια ραμ ,εβαλα cmos battery ,αλλα παλι τιποτα.να αναφερω πως το παλιο μου τροφοδοτικο ηταν συνδεδεμενο με το mobo ,cpu ,ram πανω και ξαφνικα ενω δεν λειτουργουσε εσκασε.ποιο μπορει να ειναι το προβλημα;να καηκε κατι;ευχαριστω

Δημοσ.

Το προηγούμενο τροφοδοτικό σου έσκασε ενώ δεν λειτουργούσε καν εκείνη την στιγμή; ο.ο

Αν είσαι σίγουρος πως έβαλες όλα τα καλώδια σωστά, ίσως όντως να έπαθε ζημιά η μητρική σου.

Δημοσ.

ναι εσκασε ενω δεν λειτουργουσε και πως μπορω να το δω αμα επαθε ζημια η μιτρικη ;επισης υπαρχει περιπτωση να εχει χαλασει απλα η εξοδος vga?

δοκιμαστικε και με καρτα γραφικων παλι τιποτα...

Δημοσ.

Εάν έσκασε το προηγούμενο τροφοδοτικό και από τότε το pc δεν άνοιξε ξανά ίσως κάτι κάηκε στη μητρική (το psu ίσως έσκασε λόγω αυξημένης τάσης και πριν σκάσει να έδωσε υψηλή τάση και στη μητρική και να δημιουργήθηκε το πρόβλημα). Εάν είναι εντός εγγύηση στείλτη χωρίς να το σκέφτεσαι πολύ.

Δημοσ.

πουλησα τις παλιες ραμ με τις οποιες λειτουργουσε ηταν οι xms2 corsair 2x2gb,επειτα πειρα αυτες που λεω πανω τις εβαλα και πηγα να τις τρεξω με το τροφοδοτικο και τοτε εσκασε.

Δημοσ.

Δοκίμασε με μία ram κάθε φορά. Αν και πιστεύω ότι είναι θέμα μητρικής. Επίσης, εάν βρείς κάποιον που η μητρική του να παίρνει τέτοιες ram δοκίμασε αν boota-ρει και το δικό του σύστημα. 

Άκυρο με τη ram το ανέφερες παραπάνω. Το logo της μητρικής στο δείχνει ?

Δημοσ.

τις δοκιμασα τις ραμ μια μια αλλα παλι τιποτα και επειδη δεν ειναι στο support list φοβαμαι μηπως δεν παιζουν αν και το παδι που μου τις πουλησε μου ειπε οτι τις εχει δοκιμασει σε τετοια μιτρικη και παιζουν και εχει 93 αξιολογησεις.θα τις δοκιμασω και σε εννος φιλου αν και μαλλον με βλεπω για κανα εργαλειακι που τσεκαρει την μιτρικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...