Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Προσφατα απεκτησα το συγκεκριμενο κινητο και ενα απο τα πρωτα πραγματα που εκανα ειναι να δοκιμασω αν δεχεται OTG.Παιζει κανονικα ειτε συνδεω ποντικι,ειτε φλασακι,ειτε πληκτρολογιο.Η ερωτηση μου ειναι η εξης:Μπορω να παρω κατι τετοιο https://www.amazon.com/Hittime-Adapter-Extension-Smartphone-Tablet/dp/B00FGKXY9S ωστε να φορτιζω και τη συσκευη ταυτοχρονα;;Γιατι απο οσο γνωριζω δεν το επιτρεπουν ολες οι συσκευες,την ταυτοχρονη φορτιση και την χρηση περιφερειακων συσκευων δηλαδη.

Δημοσ.

Γενικα εκτος αμα εχεις καποιο ειδικο dock (δες του lumia 950xl πχ η τωρα αυτο της sammy με το S8) δν επιτρεπεται ΚΑΙ φορτιστη και συνδεση με περιφεριακα!
Η το ενα η το αλλο φιλος!!
Και το λινκ που εχεις ειναι Mirco USB οχι type C το Ρ9 εχει Type C υποδοχη!

Δημοσ.

Εχω παρει ανταπτορακι απο type C σε micro usb οποτε δεν υπαρχει θεμα!Ευχαριστω για την απαντηση! 

Δημοσ.

Ναι ξαναλέω θα έχεις θέμα!

Το ανταπρωρακι ειναι μονόδρομο! Μόνο δίνει ρεύμα στο κινητό δν γίνεται να πάρει την "ανάποδη" τροπή να δώσει ρεύμα στην συσκευη που συνδεσες γτ στην ουσία αυτό γίνεται όταν συνδέεις κάτι με otg!

Δημοσ.

Την περιγραφη την διαβασες;;;;

(Please take note:Extra power only charge for accessories such as mouse keyboard etc,can not charge for smartphone or tablet)

Τώρα σε μένα αναφερεσε?

Εγώ λέω για το ανταπρωρακι από type c σε micro usb κ μόνο σκέψου το είναι σαν μονόδρομο δρόμος που μόνο επιτρέπει από μία πορεία το ρεύμα και όχι από την αλλη! Οπότε. Otg σε ανταπρωρακι δν θα κάνει απόλυτος τπτ γτ ενώνεις 2 δρόμους αντίθετους και δν μπορείς ούτε δεξιά ούτε αριστερά να πας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...