Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, noFEARgr είπε warhammer 3 ποτε ; Όταν τελειώσει το milking των WHTW2 factions.
Diinekis21 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Αν και νομίζω ξέρω τι παίζει θα ρωτήσω γιατί έχω μείνει μακριά από Total War μετά το Warhammer I. Τα dlc's προσθέτουν κάτι στο game πέρα από ξεκλείδωμα χαρακτήρων και factions; To Mortal Empires campaign (μιας και έχω το 1ο) λέει; Performance wise είναι σα το Ι; Από mods ξεχωρίζει κάποιο;
Aruil Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 1 hour ago, Diinekis21 said: Αν και νομίζω ξέρω τι παίζει θα ρωτήσω γιατί έχω μείνει μακριά από Total War μετά το Warhammer I. Τα dlc's προσθέτουν κάτι στο game πέρα από ξεκλείδωμα χαρακτήρων και factions; To Mortal Empires campaign (μιας και έχω το 1ο) λέει; Performance wise είναι σα το Ι; Από mods ξεχωρίζει κάποιο; 1) Όχι, όλα είναι αυτό ακριβώς που λες. Reworks παλιών φυλών και αλλαγές στο χάρτη γίνονται με patches και όχι dlc. 2) Ώραιο είναι το Mortal Empires αν θες ένα πιο lore-accurate και πιο sandbox campaign. Και τα δύο campaings ωραία είναι. Το Vortex είναι πιο σύντομο και έχει συγκεκριμένη ιστορία και κατα συνέπεια η κάθε φυλή έχει τους δικους σκοπούς. Το Mortal από την άλλη είναι "paint-the-map" και έχει ποικιλία στο πως θα προχωρήσει καθώς υπάρχει σύγκρουση πολλών διαφορετικών φυλών. Αν και εδω θα ρίξω το παράπονο μου. Πολύ συχνά υπάρχει το φαινόμενο order/chaos tide. Δηλαδή στο εκάστοτε patch λόγω AI bonuses είτε οι order είτε οι chaos γίνονται γιγάντια military alliances και το παιχνίδι χάνει το νόημα του. 3) Δεν έχω παίξει το 1 και δεν ξέρω, αλλά δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο το performance του. Έχω την εντύπωση ότι είναι λόγω ryzen 1st gen σε συνδυασμό με παλιά engine που χρησιμοποιεί το παιχνίδι αλλά δεν το έχω ψάξει. Σίγουρα πάντως τελευταία έχουν κάνει φανταστικό optimize στα end turn times. 4) To πιο γνωστό είναι το SFO:Grimmhammer που κάνει rebalance όλες τις φυλές. Έχει αρκετά ωραία πράγματα, αλλά είναι λίγο θέμα γούστου το συγκεκριμένο γιατί αλλάζει πολύ την εμπειρία. 2 1
Aruil Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Ανακοίνωσαν και το FreeLC που θα βγει στις 14 μαζί με το DLC. Ogre Kingdoms units που θα μπορουν να τα χρησιμοποιήσουν ως mercenaries όλες οι παρατάξεις. https://www.totalwar.com/blog/total-war-warhammer-2-ogre-mercenaries-roster-reveal/?fbclid=IwAR1ZuJB5S5UUNSAQ2wj2xCzLnotJIJIg4XaLKNskjGZANHhtrlwBW2-yatk
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Το κλείσανε άψογα το game. Καλο dlc και ακόμα καλύτερο update. 2
Aruil Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 1 hour ago, {TDi}Dj2k..infc said: Το κλείσανε άψογα το game. Καλο dlc και ακόμα καλύτερο update. Πήραν τη χειρότερη race του παιχνιδιού και την κάναν μία από τις καλύτερες, οπότε θα συμφωνήσω. Ακόμα και ο free lord για τα dwarves είναι απίστευτα καλός. 3
LongTom Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Ωραίο το DLC-FLC και κάνει το twhm2 το καλύτερο/πληρέστερο TW από την αρχή της σειράς. Από τεχνικής, καλλιτεχνικής και gameplay πλευράς. Το λυπηρό βέβαια είναι η σύγκριση με τους ιστορικούς τίτλους. Το πόσα πράγματα τους λείπουν και πόσο χειρότερη είναι η αίσθηση όταν προσπαθείς να πας π.χ. στο Rome 2. Bugs, πολύ unoptimized, ημιτελές ή κακοδοσμένο gameplay σε αρκετά σημεία και πολύ μικρότερη προσοχή στις λεπτομέρειες.
noFEARgr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Το warhammer εχει μακραν το καλυτερο team της Creative assembly. Ευελπιστώ μετα το 3 να κανουν καποιον ιστορικο τιτλο ( medieval 3 FTW) 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, noFEARgr είπε Το warhammer εχει μακραν το καλυτερο team της Creative assembly. Ευελπιστώ μετα το 3 να κανουν καποιον ιστορικο τιτλο ( medieval 3 FTW) Θα συμφωνήσω! Απλά ελπίζω να επαναφέρουν το combat του Shogun 2, για το WH το καταλαβαίνω ότι είναι αρκετά πιο δύσκολο όταν έχεις διαφορετικά μεγέθη από models αλλα στο Medieval που όλοι είναι ένα μέγεθος επιβάλλεται. Ελπίζω τουλάχιστον να μην περιμένουμε πάλι 4 χρονια μετά το release για να παίξουμε το "full" game.
dalan2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 καλησπερα!!!εχω ενα θεματακι με το παιχνιδι...επειδη εχω δυο μονιτορ το μαους δεν σταματαει στην οθονη του παιχνιδιου αλλα φευγει στην διπλα.υπαρχει καποιος τροπος να κλειδωσει στην οθονη του παιχνιδιου γιατι ειναι λιγακι σπαστικο?ουτε η προβολη σε παραθυρο βοηθησε...
Mpiftekis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 23 ώρες πριν, dalan2007 είπε καλησπερα!!!εχω ενα θεματακι με το παιχνιδι...επειδη εχω δυο μονιτορ το μαους δεν σταματαει στην οθονη του παιχνιδιου αλλα φευγει στην διπλα.υπαρχει καποιος τροπος να κλειδωσει στην οθονη του παιχνιδιου γιατι ειναι λιγακι σπαστικο?ουτε η προβολη σε παραθυρο βοηθησε... https://steamcommunity.com/app/364360/discussions/2/357286663695566336/ 1
Pakmanis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Ενα lord of the rings θελει να βγαλουν!! Τα ιστορικα αν και 35 χρονων τα θυμαμαι πολυ αμυδρα αλλα θα προτιμουσαν εναν αρχοντα πριν απο ιστορικο. Πιστευω οτι οταν εχουν πιο πολυ ελευθερια κανουν παπαδες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα