{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, mike299 είπε Υπάρχει λόγος ( πχ για το story) να ασχοληθεί κάποιος με το πρώτο πριν το 2? Η πάει κατευθείαν στο 2 που λέτε ότι είναι καλύτερο? Αξίζει imho γιατί ναι μεν μπορείς να παίξεις τα factions στο Mortal Empires στο δεύτερο game αλλα έχουν αλλάξει πολλά και ειδικά στο Chaos invasion. Το πρώτο είναι μικρό, θα σου πρότεινα να το παίξεις πριν πας στο δυο που είναι τελείως διαφορετικό και θα είσαι και πιο έτοιμος μιας και θα έχεις μάθει τα βασικά γιατί το UI και gameplay έχει αλλάξει πολύ 1 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Πώς παίζει το Chaos Invasion στο 2;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Πώς παίζει το Chaos Invasion στο 2; Γίνετε trigger αφού έχεις κατακτήσει έναν αριθμό (50 η think) από settlements και όχι με turns όπως στο πρώτο, basically it sucks αλλα το καταλαβαίνω λόγο του μεγαλυτερου χάρτη. Στο πρώτο με συμμαχίες είχε πιο φάση.
noFEARgr Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Υπάρχουν χιλιάδες mods κατεβάστε και φέρτο το στα μέτρα σας.
ektelion Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Τεράστιο patch (3,6 GB). Εδώ θα βρείτε τα (ατέλειωτα) patch notes. 1
kti23 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 έχω μείνει έξω από την λούπα με τα Total War από το Rome 2 και ξεκίνησα να παρακολουθώ περισσότερα με την έλευση του Three kingdoms. Παρατηρώ όμως ότι υπάρχει πολύ ζουμί ακόμα στο Warhammer και μοιάζει και πιο φρέσκο σε θεματολογία. Το μόνο που με χαλάει είναι τα ατελείωτα dlcs. έχει δει κανείς το Three kingdoms ; Φαίνεται αρκετά πιο μαζεμένο και επιτέλους με περισσότερες επιλογές στο campaign map. Από την άλλη τα factions του warhammer μου φαίνονται πολύ πιο διασκεδαστικά
LongTom Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 43 λεπτά πριν, kti23 είπε έχω μείνει έξω από την λούπα με τα Total War από το Rome 2 και ξεκίνησα να παρακολουθώ περισσότερα με την έλευση του Three kingdoms. Παρατηρώ όμως ότι υπάρχει πολύ ζουμί ακόμα στο Warhammer και μοιάζει και πιο φρέσκο σε θεματολογία. Το μόνο που με χαλάει είναι τα ατελείωτα dlcs. έχει δει κανείς το Three kingdoms ; Φαίνεται αρκετά πιο μαζεμένο και επιτέλους με περισσότερες επιλογές στο campaign map. Από την άλλη τα factions του warhammer μου φαίνονται πολύ πιο διασκεδαστικά Το three kindoms μέχρι τούδε φαίνεται τελείως νιανιά, προσπαθώντας να κρατήσουν το "ιστορικό"(που λέει ο λόγος λόγω total war) και να βάλουν μέσα το φάντασι(που πούλησε πολύ καλά). Το χειρότερο είναι ότι από τα demo και τα gameplay βίδεα, το παιχνίδι φαίνεται ότι αποτυγχάνει σε αμφότερα τα niche. Έχοντας ελάχιστη ιστορική βάση/gameplay(ιδίως διότι δεν έχουν δείξει ακόμη την "ιστορική" campaign) και να είναι πολύ κατώτερο του warhammer TW στο θέμα φάνταζι. | Δεν ξέρουμε φυσικά 100% μέχρι να βγει, αλλά να μην περιμένεις διαμάντι και σίγουρα δεν θα πρέπει να ελπίζεις ότι θα έχει τίποτα λιγότερο από μια ντουζίνα DLC το πρώτο εξάμηνο. Όπως όλα τα Total War από εποχής Attila. | Αντίθετα το warhammer 2, μαζί με τα μοντ, είναι από τα καλύτερα TW. Διότι είναι φάνταζι 100%, δίχως τις πάνω-κάτω αποτυχημένες προσπάθειες ρεαλισμού (όπως δηλαδή τα περισσότερα μετά του Medieval I - ίσως εξαίρεση το αττίλα).
di maria kun Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Έχω να ασχοληθώ με strategy από τα Red alert 2/είναι δύσκολο για αρχάριους? είχα απωθημένο στην σειρά και βλέπω αυτό έχει καλά review.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, di maria kun είπε Έχω να ασχοληθώ με strategy από τα Red alert 2/είναι δύσκολο για αρχάριους? είχα απωθημένο στην σειρά και βλέπω αυτό έχει καλά review. Έχεις παίξει άλλα Real Time Tactics (RTT) με διπλωματία;
kti23 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, LongTom είπε Το three kindoms μέχρι τούδε φαίνεται τελείως νιανιά, προσπαθώντας να κρατήσουν το "ιστορικό"(που λέει ο λόγος λόγω total war) και να βάλουν μέσα το φάντασι(που πούλησε πολύ καλά). Το χειρότερο είναι ότι από τα demo και τα gameplay βίδεα, το παιχνίδι φαίνεται ότι αποτυγχάνει σε αμφότερα τα niche. Έχοντας ελάχιστη ιστορική βάση/gameplay(ιδίως διότι δεν έχουν δείξει ακόμη την "ιστορική" campaign) και να είναι πολύ κατώτερο του warhammer TW στο θέμα φάνταζι. | Δεν ξέρουμε φυσικά 100% μέχρι να βγει, αλλά να μην περιμένεις διαμάντι και σίγουρα δεν θα πρέπει να ελπίζεις ότι θα έχει τίποτα λιγότερο από μια ντουζίνα DLC το πρώτο εξάμηνο. Όπως όλα τα Total War από εποχής Attila. | Αντίθετα το warhammer 2, μαζί με τα μοντ, είναι από τα καλύτερα TW. Διότι είναι φάνταζι 100%, δίχως τις πάνω-κάτω αποτυχημένες προσπάθειες ρεαλισμού (όπως δηλαδή τα περισσότερα μετά του Medieval I - ίσως εξαίρεση το αττίλα). Ευχαριστώ με κάλυψε η απάντηση σου. Για μένα τα total war τουλάχιστον για όσο έπαιζα είναι μια σταθερή αξία και σε ποιότητα είναι κάτι που δεν ακουμπάει άλλη εταιρεία εύκολα( σε πακέτο political με μάχες δηλαδή). Οπότε και πάλι το χειρότερο τους είναι σε καλό επίπεδο κατεμε. Αυτό που μου αρεσει περισσότερο στα βίντεο είναι ότι αφορά διπλωματία,χάρτη, πολιτική, οικογένειες κλπ. Ωστόσο σε θεματολογία μιας και δεν είμαι φαν της Κινεζικής κουλτούρας, θα προτιμούσα κάτι διαφορετικό κιόλας (έχοντας στο σύνολο Napoleon,Shogun,Rome,Empire) Μαλλον θα καταλήξω στο warmhammer λόγω περιεχομένου αν και θέλω να δω τι γίνεται και με το άλλο Σε θέμα ρεαλισμού δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ και κάτι απίστευτο, καλύτερη Ai χρειάζεται όμως 36 λεπτά πριν, di maria kun είπε Έχω να ασχοληθώ με strategy από τα Red alert 2/είναι δύσκολο για αρχάριους? είχα απωθημένο στην σειρά και βλέπω αυτό έχει καλά review. Είναι διαφορετικό από Real time strat όπως ήταν τα C&C, company of heroes, age of empires κλπ Έχει το campaign map με πολιτική και διαχείριση πόλεων και real time μάχες με έτοιμα στρατεύματα Θέλει χρόνο για να το συνηθίσεις γιατί βομβαρδίζει με πληροφορίες στην αρχή αλλά έχει και καλά tutorials Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από kti23
di maria kun Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 58 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Έχεις παίξει άλλα Real Time Tactics (RTT) με διπλωματία; Μπα αλλά δεν νομίζω να έχω θέμα με micromanagement /έπαιζα μάνατζερ φανατικά
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Επιτέλους o Malus! 3
stratigos24 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάιζει multiplayer το παιχνίδι και co-op;; Το σκεφτόμαστε τώρα με ενα φίλο, αλλά δεν έχουμε καταλάβει αν χρειάζεται κάτι παραπάνω για να παίξει multiplayer, κάποιο dlc ή ότι άλλο... γιατί στο youtube βλέπω να παίζουνε αλλά στο steam λέει μόνο single player.. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2019 από stratigos24
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα