Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Ε ναι, εκτός του Shadow of the Horned Rat και του Dark Omen πολύ παλιά και μετά του Mark of Chaos, δεν είχαμε κάτι με Warhammer Fantasy Battles αν δεν κάνω λάθος. Το μέγεθος που έχουν εδώ και γενικά το scope, του πετυχαίνουν ωραία νομίζω, αν και έχω μόνο το πρώτο game. 1
noFEARgr Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Αν σου άρεσε το πρώτο το 2 είναι πολύ πολύ καλύτερο, χάνεις πάρα πολλές βελτιώσεις, προτείνω να το πάρεις σε κάποιο sale 1 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Να ρωτήσω, υπάρχει κάποια σειρά βίντεο που να εξηγούν πώς να χειρίζεσαι τις μάχες σε πραγματικό χρόνο; (έστω και με πολλά pause, δεν πρόκειται να παίξω multi για να νοιαστώ για full real-time); Θέλω να πω, ξέρω τι θέλω να κάνω, αλλά βρίσκω τόσο κουραστικό να πρέπει να σταματάω για να στείλω τις μονάδες εκεί που θέλω, να χαλάει ο σχηματισμός και άντε φτού κι από την αρχή να ορίσεις περίγραμμα κτλ. Τα in-game "tutorials" δεν τα μετράω, με το τελευταίο που ασχολήθηκα ήταν του Attila, που και ρεαλιστικό δεν ήταν και λάθος πράγματα σε έβαζε να κάνεις. Spoiler Θα το ξαναγράψω, το Warhammer με turn-based μάχες θα ήταν όνειρο για μένα. Το tabletop στον υπολογιστή σου.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Υπάρχουν πάμπολλα video αλλα το game έχει εξελιχθεί αρκετά από Αττίλα και είναι πιο εύκολο να χειριστείς το στρατό και χωρίς pause. Υπάρχει in-game tutorial αλλα άμα θες ντε και καλά video δες τα επίσημα της εταιρίας που δεν κάνουν ποτε pause σαν in-house rule.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Έχω βρει διάφορα, απλά ρωτάω αν έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο. Το Attila το ανέφερα γιατί σε έβαζε σε εκείνο το ρημάδι το tutorial να τρέχεις πέρα-δώθε άσκοπα, να στέλνεις τις μονάδες σου σε σημεία που τους χαλούσε το cohesion και γενικά τελείως λάθος πράγματα. Κυρίως θέλω να δω πώς μπορώ να μετακινώ γρήγορα το "μέτωπο" κτλ. Θα βρω κάποιο με πολλά views, μήπως πάρω ιδέες.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξεκινα από εδώ έχει πολλά: https://www.youtube.com/user/thecreativeassembly Επίσης αυτός ο οποιος τα λέει πολύ καλά, βασικά νομίζω τον έχει προσλάβει η CA πια. https://www.youtube.com/channel/UCWqIHkxwNkVTWal2mQbZn0Q Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 1
Aruil Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δεν ξέρω αν τα καλύπτει αυτά που παρέθεσε ο {TDi}Dj2k..infc αλλά αυτό το βίντεο με είχε βοηθήσει αρκετά όταν μάθαινα πως να πάιζω. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Ευχαριστώ, από ό,τι βλέπω είναι θέμα εξάσκησης με τα shortcuts, αυτά που θέλω να κάνω γίνονται μια χαρά, άρα -εκεί κυρίως είχα θέμα- όταν μεγαλώνουν οι στρατοί θα μπορέσω με εξάσκηση να τους διαχειριστώ καλύτερα. Μια σύντομη τεχνική ερώτηση: βλέπω τι λένε τα recommended settings, αλλά μια 1050 θα μπορέσει να το τρέξει αξιοπρεπώς; Το 1 σε πρώτη φάση, το 2 ελπίζω να το αποκτήσω κάποια στιγμή -σχετικά- σύντομα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Με το πρώτο θα είσαι ok, δεν ξέρω για stable 60fps αλλα θα είναι playable σίγουρα. Το δεύτερο τώρα tbh idk, είναι πιο βαρη, ανάλογος πόσες υποχωρήσεις μπορείς να κανεις αλλα και πάλι δεν φημίζονται τα games για το optimization. 1
Aruil Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 31 minutes ago, Snoob said: Ευχαριστώ, από ό,τι βλέπω είναι θέμα εξάσκησης με τα shortcuts, αυτά που θέλω να κάνω γίνονται μια χαρά, άρα -εκεί κυρίως είχα θέμα- όταν μεγαλώνουν οι στρατοί θα μπορέσω με εξάσκηση να τους διαχειριστώ καλύτερα. Μια σύντομη τεχνική ερώτηση: βλέπω τι λένε τα recommended settings, αλλά μια 1050 θα μπορέσει να το τρέξει αξιοπρεπώς; Το 1 σε πρώτη φάση, το 2 ελπίζω να το αποκτήσω κάποια στιγμή -σχετικά- σύντομα. Δεν τα χα δει τα recommended. Είναι από τις φορές που είναι πολύ ψηλότερα απ'ότι λένε. Με 970 έχω ρίξει αρκετά settings για να έχω (σχεδόν) stable 60 fps, οπότε θα έλεγα ναι μπορείς αλλά θα ρίξεις αρκετά πράγματα. Στις μάχες τα πράγματα είναι πολύ πιο χαλαρά πάντως από άποψη απαιτήσεων (εκτός και αν πολεμάς με ή ενάντια σε tomb kings. Then enjoy your slideshow), κυρίως στον χάρτη ζορίζεται. Παίζει σημαντικό ρόλο και ο επεξεργαστής όμως, τι έχεις?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 15 λεπτά πριν, Aruil είπε [...] Παίζει σημαντικό ρόλο και ο επεξεργαστής όμως, τι έχεις? Intel i7-7700 είναι.
Aruil Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 6 minutes ago, Snoob said: Intel i7-7700 είναι. Εντάξει, από επεξεργαστή είσαι υπέρ-καλυμμένος.
mike299 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Υπάρχει λόγος ( πχ για το story) να ασχοληθεί κάποιος με το πρώτο πριν το 2? Η πάει κατευθείαν στο 2 που λέτε ότι είναι καλύτερο?
Aruil Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 11 minutes ago, mike299 said: Υπάρχει λόγος ( πχ για το story) να ασχοληθεί κάποιος με το πρώτο πριν το 2? Η πάει κατευθείαν στο 2 που λέτε ότι είναι καλύτερο? Οι μόνοι λόγοι να πας στο ένα είναι είτε το οικονομικό ή για να έχεις το Mortal Empires campaign σαν επιλογή. Κατα τ'άλλα τα πάντα στο δεύτερο είναι καλύτερα. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 17 λεπτά πριν, mike299 είπε Υπάρχει λόγος ( πχ για το story) να ασχοληθεί κάποιος με το πρώτο πριν το 2? Η πάει κατευθείαν στο 2 που λέτε ότι είναι καλύτερο? Το πρώτο είναι γενικά τα End Times και τελειώνει πάντα(?) το campaign με την εισβολή του Archaon the Everchosen και των στρατών του, που είναι σπασ@@. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα