Προς το περιεχόμενο

Total War Warhammer 2 (aka the best one)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 μήνες μετά...
  • 4 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δίνεται δωρεάν εκπτωτικό κουπονι -50% για αγορά από το Steam. Με βάση τις εκπτώσεις που συνηθίζει τα τελευταία χρόνια η εταιρία, είναι πολύ καλή. Το κουπόνι ισχύει μέχρι 21 - 11. Όποιος ενδιαφέρεται, ΠΜ

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το πήρα στις προσφορές, όλα μέσα, και το έβαλα στο γκομπιούτερ (Ryzen 7 2700x - 16gb-3200 - msi 2080) και το παιχνίδι σέρνεται στα 1440P ultra.

Μιλάμε στις μάχες πέφτει στα 20-30fps σε μερικά σημεία. 

Έριξα τα γραφικά, τα ΑΑ και τα πάντα-όλα που τρώνε τα fps, αλλά πάλι δεν είδα φως. Τουλάχιστον δεν είδα επιδόσεις που να δικαιολογούνται με το HW που έχω.

|

Μετά από ψάξιμο είδα ότι είναι drivers της Nvidia (ή και φταίξιμο της CA, οι απόψεις διίσταται) και δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα για το θέμα επειδή το θέμα υπάρχει τουλάχιστον από τον Νοέμβρη(πρώτη αναφορά σε φόρουμ). 

Έτσι θα προειδοποιούσα όλους τους κατόχους RTX καρτών να το έχουν υπ' όψιν.

|

Ειρωνεία είναι ότι στο ταπεινό λαπτόπι της1050ti και του mobile i5 παίζει καλά... 

Δημοσ.

Και γω το πήρα τώρα με το Lunar..
Λέω να ξεκινήσω τα online battles..
Επίσης δεν ξέρω κατα ποσο ειναι εφικτο και αν αξιζει ενα online COOP M.E CAMPAIGN..   Θα ήταν πολύ epic παντως..

Είναι ντροπη με τετοιο Pc να μην πεταει. Εγώ με ryzen 1600, 16 GB RAM  RX 580 8GB σε SSd nvme το παίζω στο ultra αρκετά καλα αν εξαιρέσεις λίγο την αναμονη στο M.E μέχρι να παιξουν οι αλλοι..

Δημοσ.
18 hours ago, LongTom said:

Το πήρα στις προσφορές, όλα μέσα, και το έβαλα στο γκομπιούτερ (Ryzen 7 2700x - 16gb-3200 - msi 2080) και το παιχνίδι σέρνεται στα 1440P ultra.

Μιλάμε στις μάχες πέφτει στα 20-30fps σε μερικά σημεία. 

Έριξα τα γραφικά, τα ΑΑ και τα πάντα-όλα που τρώνε τα fps, αλλά πάλι δεν είδα φως. Τουλάχιστον δεν είδα επιδόσεις που να δικαιολογούνται με το HW που έχω.

|

Μετά από ψάξιμο είδα ότι είναι drivers της Nvidia (ή και φταίξιμο της CA, οι απόψεις διίσταται) και δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα για το θέμα επειδή το θέμα υπάρχει τουλάχιστον από τον Νοέμβρη(πρώτη αναφορά σε φόρουμ). 

Έτσι θα προειδοποιούσα όλους τους κατόχους RTX καρτών να το έχουν υπ' όψιν.

|

Ειρωνεία είναι ότι στο ταπεινό λαπτόπι της1050ti και του mobile i5 παίζει καλά... 

Πάντως πέρα από το γενικό πρόβλημα που έχει το παιχνίδι με performance, έχω την υποψία ότι έχεις πρόβλημα λόγω ryzen. Και εγώ που είμαι με 1700 τα 1080p με αξιοπρεπή settings ούτε με κυάλια δεν τα βλέπω. Γενικά το συγκεκριμένο παιχνίδι για προφανείς λόγους είναι πάρα πολύ cpu-heavy και τους γονατίζει τους ryzen.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Aruil είπε

Πάντως πέρα από το γενικό πρόβλημα που έχει το παιχνίδι με performance, έχω την υποψία ότι έχεις πρόβλημα λόγω ryzen. Και εγώ που είμαι με 1700 τα 1080p με αξιοπρεπή settings ούτε με κυάλια δεν τα βλέπω. Γενικά το συγκεκριμένο παιχνίδι για προφανείς λόγους είναι πάρα πολύ cpu-heavy και τους γονατίζει τους ryzen.

Άντε να πω ότι τα λες σωστά εάν είχα εγώ μόνο πρόβλημα ή ήταν μόνο για αυτούς με ryzen. 

Από ότι είδα και τύποι με intel πάλι τα ίδια είχαν. Το πρόβλημα είναι ανάμεσα στην rtx και στα updates που πήρε το παιχνίδι μετά την κυκλοφορία των. Τι ισχύει και ποιος φταίει ακριβώς δεν ξέρω, αλλά είναι μεγάλη βλακεία να υπάρχει αυτό το πρόβλημα μετά από τόσους μήνες...

Δημοσ.
7 hours ago, LongTom said:

Άντε να πω ότι τα λες σωστά εάν είχα εγώ μόνο πρόβλημα ή ήταν μόνο για αυτούς με ryzen. 

Από ότι είδα και τύποι με intel πάλι τα ίδια είχαν. Το πρόβλημα είναι ανάμεσα στην rtx και στα updates που πήρε το παιχνίδι μετά την κυκλοφορία των. Τι ισχύει και ποιος φταίει ακριβώς δεν ξέρω, αλλά είναι μεγάλη βλακεία να υπάρχει αυτό το πρόβλημα μετά από τόσους μήνες...

Είναι γεγονός ότι το παιχνίδι έχει προβλήματα performance, δεν αντιλέγω. Και απ'ότι βλέπω έχει και συγκεκριμένο πρόβλημα με τις RTX, αλλά πέρα από αυτό υπάρχει θέμα με επεξεργαστές με πολλά threads και χαμηλότερο single core performance. Ακόμα και εγώ που δεν έχω RTX έχω πολύ χειρότερο performance απ'ότι θα περίμενε κανείς με την κάρτα μου και αυτό δεν νομίζω να διορθωθεί. Το leak που μάλλον υπάρχει και επηρρεάζει τις RTX ελπίζω να φτιάξει, αλλά μη περιμένεις και πάρα πολλά.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Οι καταραμένοι έχουν αρμέξει την αγελάδα όσο δεν πάει με τα dlc αλλά το άτιμο είναι πολύ εθιστικό , προσωπικά το βάζω στα top 3 total war games ,πιστευω όταν βγει και το τρίτο θα μιλάμε για το καλύτερο fantasy strategy game . 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...