{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Λογικά οι Tomb Kings θα είναι το πρώτο DLC. Οι περιοχές είναι εκεί, τα placeholder factions επίσης, σίγουρα θα τους δούμε. Στο Mortal Empires χάρτη πρόσθεσαν και την Lahmia σαν περιοχή για να έχουμε και άλλο starting position για τους legendary lords των Tomb Kings. Why would Tomb Kings be considered 'not mortal' any differently from the Vampire Counts, which are also Undead and are already in the game? Nah m8, they're talking about Daemons of Chaos, which exist temporarily on the mortal plane but just return to and rejuvenate in the Realm of Chaos when defeated.
LongTom Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ναι, και εγώ πιστεύω ότι πρώτα θα σμπρώξουν τους διάφορους chaos armies, επειδή η GW έχει ξεκάθαρα προτίμηση για το chaos και ήδη έχει πολύ υλικό στο παιχνίδι για να στήσει τα 3+2 φάκτιον(τρεις θεοί,στρατός δαίμονων και τέλος οι undivided). Οι tomb kings είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης στο φάνταζι, κάτιτις παραπάνω από border princes και mercenaries στο fluff και στα codexes... Βέβαια είναι μεγάλη ειρωνεία που στις τελευταίες εκδόσεις του 40Κ οι necrons έγιναν...σπέης τομπ κινγκς!!11ΕΝΑ. Τεσπα. Θα δούμε. 2
BaLsAmoMenos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Εγώ νομίζω πως τους Deamons τους κρατάνε για το τρίτο μέρος. Επίσης, υπάρχει και ένα achievement για την περιοχή Black Pyramid of Nagash. Οι TK σαν DLC του 2ου μέρους είναι το πιο λογικό. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Βέβαια είναι μεγάλη ειρωνεία που στις τελευταίες εκδόσεις του 40Κ οι necrons έγιναν...σπέης τομπ κινγκς!!11ΕΝΑ. https://www.youtube.com/watch?v=jJh5PETGihs
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 https://youtu.be/QwZ1WVjAjYQ 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μονο να είχε τέτοια animations για duel/finishers, omg
LongTom Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Blood for the Blood God is free for WARHAMMER II players who have already purchased Blood for the Blood God for the original Total War: WARHAMMER, or can be purchased on here: http://store.steampowered.com/app/594591 Lol,ρε τους χουβαρντάδες... Πάντως είναι στάνταρτ η πιο εμετική περίπτωση DLC στο συγκεκριμένο(και προηγούμενο) παιχνίδι. Κάτι που είναι στην ουσία ένα απλούστατο mod(και τζάμπα) το πουλάν 3-5€. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Εμετικό δεν λες τίποτα, φυσικά ξες πια είναι επίσημη δικαιολογία έτσι?! Ότι χωρίς το blood το pegi είναι 16 ενώ με blood 18... Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που σταμάτησα να υποστηρίζω CA και παίζω TW από το πρώτο Shogun...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Βγήκε και το Mortal Empires. Δεν έχω προλάβει να παίξω αλλά εδώ αναφέρουν κάποια bugs, κτλπ. Το ότι το chaos invasion λειτούργει όπως στο 2ο game και όχι όπως το πρώτο είναι αρκετά ανησυχητικό. Δεν ξέρω αν είναι bug αλλά σίγουρα αυτό με αποτρέπει να ξεκινήσω με ένα καλό faction. Βέβαια, έτσι και αλλιώς με skaven θα άρχιζα άρα υπάρχει χρόνος όταν θα ξεκινήσω με κάποιο άλλο faction να έχει φτιαχτεί αυτό.
Gilmaru Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Πιθανότατα έχουν κάνει κι άλλοι την ερώτηση, αλλά θα την κάνω anyway: από unit formation abilities παίζει τίποτα ή εξακολουθεί να ισχύει ότι στο πρώτο;; πείτε μου ναι, πείτε μου ναι!
noFEARgr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 δες στο workshop υπαρχει για unit formation
Gilmaru Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Αν εννοείς εκείνο το mod που υπήρχε από το πρώτο, λένε ότι είναι αρκετά buggy.. Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος από εδώ να μου πει εντυπώσεις;
Gilmaru Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρατήρησα ότι στις ρυθμίσεις η περιγραφή του SSAO και του V-Sync είναι ακριβώς η ίδια. Επίσης το SSAO μου κάνει cap τα fps στα 60, ενώ στο πρώτο tww δεν το έκανε. Είναι κάποιο bug ή έτσι δουλεύει κανονικά; Έχω και κάπου 15-20 fps drop σε σχέση με το πρώτο στα ultra.. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από Gilmaru
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα