Προς το περιεχόμενο

Total War Warhammer 2 (aka the best one)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγο benchmark που το έτρεξα, περίμενα χειρότερες επιδόσεις στο δικό μου σύστημα. Με τα 3/5 των ρυθμίσεων στο High, τα άλλα medium και ανάλυση 1080, έχω 34 fps μέσω όρο στο campaign και 32 στις μάχες.

Σε DX11 αυτά. Αν βάλω DX12, κάνει βουτιά στο κενό.  Μιλάμε για 16fps στις μάχες και 24 στο campaign. :P

Toυλάχιστον ο αρχαίος επεξεργαστής μου τα πηγαίνει καλά για την ηλικία του, από 50-80%. Η κάρτα γραφικών είναι που τρέχει μόνιμα στο 100%.

• Like 1
Δημοσ.

Λίγο benchmark που το έτρεξα, περίμενα χειρότερες επιδόσεις στο δικό μου σύστημα. Με τα 3/5 των ρυθμίσεων στο High, τα άλλα medium και ανάλυση 1080, έχω 34 fps μέσω όρο στο campaign και 32 στις μάχες.

Σε DX11 αυτά. Αν βάλω DX12, κάνει βουτιά στο κενό.  Μιλάμε για 16fps στις μάχες και 24 στο campaign. :P

Toυλάχιστον ο αρχαίος επεξεργαστής μου τα πηγαίνει καλά για την ηλικία του, από 50-80%. Η κάρτα γραφικών είναι που τρέχει μόνιμα στο 100%.

Και εγώ με την GTX1080Ti άμα βάλω DX12 χάνω 35% fps. Αλλά δεν είναι πρόβλημα της μηχανής αυτό, μιας και είναι γνωστό ότι DX12 και Nvidia δεν πάνε καλά μαζί. Το ίδιο γινόταν και στο TWW1. H GTX1080 που είχα πέρυσι έπεφτε ένα 30% (κάπου 20 fps), ενώ η FuryX έχανε 1fps και έπιανε την 1080......(2560x1440 οι ανάλυση).

-----------------------

Πήρα σήμερα το Stuff of Legent και το Liquidator. 863 Saurus ενάντια σε 9,000 ποντίκια......

• Like 1
Δημοσ.

Με τους νέους drivers πάει λίγο καλύτερα αλλα στο campaign map έχει σημεία που σέρνεται μέχρι και 30 fps κάτω, συνήθως κοντά στο Vortex όπου έχει πολύ particle και special effects, μια φορα να βγάλουν ένα σωστά optimized game? PC exclusive my ass.

Δημοσ.

Πάντως στο steam μέχρι στιγμής τα πάει περιφημα με 89% καλά λόγια ακομη και για το πως τρέχει. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως πολλοι λενε πως εχει πολύ καλυτερα γραφικά απο το πρώτο παιχνιδι (TW Warhammer), το οποιο πριν δυο μέρες τερμάτησα για πρώτη φορά με Empire campaign και τα γραφικά αλλα και η βελτιστοποιηση μου φάνηκαν καταπληκτικά, γενικά ολα μου άρεσαν και το UI και ο ήχος. Το παιχνιδι το ειχα αγορασει στα καλοκαιρινα steam sales και δεν το ζεζουμισα ακομη,εχει να δωσει ακομη πολλές ώρες, για αυτο και προς το παρον ανεβαλλα την αγορά του δεύτερου μέρους προτιμωντας το Divinity Original Sin 2. Mε αυτά που διαβάζω και για ενοποιημενο τεραστιο χάρτη για τους κατοχους των δυο TW Warhammer σιγουρα λιγο αργότερα θα προχωρησω και στην αγορά του δευτερου παιχνιδιού, αλλωστε ειμαι και γω βετερανος της σειράς με χιλιάδες ώρες, που ειχα όμως δοκιμάσει μεγαλη απογοητευση με το φιάσκο του TW Rome 2.

Δημοσ.

Πάντως στο steam μέχρι στιγμής τα πάει περιφημα με 89% καλά λόγια ακομη και για το πως τρέχει. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως πολλοι λενε πως εχει πολύ καλυτερα γραφικά απο το πρώτο παιχνιδι (TW Warhammer), το οποιο πριν δυο μέρες τερμάτησα για πρώτη φορά με Empire campaign και τα γραφικά αλλα και η βελτιστοποιηση μου φάνηκαν καταπληκτικά, γενικά ολα μου άρεσαν και το UI και ο ήχος. 

Και γω με το Empire τερμάτισα το Νο1, αλλά το τράβηξα όσο μπορούσα για να κάνω ότι ήταν δυνατόν πριν το τερματίσω (μιλάμε για 100άδες γύρους, κάπου 350, αν θυμάμαι καλά βέβαια και δε γράφω κοτσάνες). Από τον Αύγουστο που το τερμάτισα δεν ξανασχολήθηκα. Τώρα που έπιασα το Νο2 με τους Lizardmen, δεν έχω εντοπίσει τις τεράστιες διαφορές στα γραφικά. Είναι λίγο καλύτερα από του 1ου αλλά όχι και τίποτα συγκλονιστικό, εξού και το ότι έχει σχετικά κοντινές επιδόσεις στο pc μου με το 1ο (μόνο που εκεί έτρεχα τα πάντα στα high).

Δημοσ.

Με τους νέους drivers πάει λίγο καλύτερα αλλα στο campaign map έχει σημεία που σέρνεται μέχρι και 30 fps κάτω, συνήθως κοντά στο Vortex όπου έχει πολύ particle και special effects, μια φορα να βγάλουν ένα σωστά optimized game? PC exclusive my ass.

Αν είσαι με τον i5 4400 και την 960 της υπογραφής σου τί περιμένεις; Είναι δεκαετίας.

Οι κονσόλες είναι πιο γρήγορες πλέον από αυτό. Ιδίως η VRAM 4GB δεν είναι αρκετή. Θα πρέπει να ρίξεις τα γραφικά χαμηλά.

Δημοσ.

Τρέχω το game medium/high και κάποια ultra και έχω 40-60 fps, αλλα στο campaign map όταν κοιτάς μερικά σημεία πέφτει στα 30 (no vsync) και όλα low να είναι, οποτε προφανώς και δεν είναι τα specs μου που btw παίζουν τα περισσότερα mutliplatform games σε stable 60fps ενώ σε consoles τρέχουν στα 30fps...τώρα για το ότι τα 4GB vram ότι είναι λίγα μάλλον ξανά δες το γιατί είναι παραπάνω από αρκετά για τα περισσότερα games, πάντα είχαν θέμα τα Total War δεν είναι κάτι καινούργιο και επίσης διαβάζω ότι κόσμος έχει θέμα και με πολύ ανώτερο rig από το δικό μου, nevertheless thanx για το suggestion σου :)

p.s. Btw ο πρώτος i5 βγήκε το 2011 ;)

Δημοσ.

Τρέχω το game medium/high και κάποια ultra και έχω 40-60 fps, αλλα στο campaign map όταν κοιτάς μερικά σημεία πέφτει στα 30 (no vsync) και όλα low να είναι, οποτε προφανώς και δεν είναι τα specs μου που btw παίζουν τα περισσότερα mutliplatform games σε stable 60fps ενώ σε consoles τρέχουν στα 30fps...τώρα για το ότι τα 4GB vram ότι είναι λίγα μάλλον ξανά δες το γιατί είναι παραπάνω από αρκετά για τα περισσότερα games, πάντα είχαν θέμα τα Total War δεν είναι κάτι καινούργιο και επίσης διαβάζω ότι κόσμος έχει θέμα και με πολύ ανώτερο rig από το δικό μου, nevertheless thanx για το suggestion σου :)

p.s. Btw ο πρώτος i5 βγήκε το 2011 ;)

Το παιχνίδι καταπίνει τον 6800Κ @ 4.3 που έχω και την 1080Τι, πόσο μάλλον έναν i5 4400 στα 3.1ghz και μία 960.

Δημοσ.

Έχωντας προχωρίσει αρκετά το campaign με τον Kroq Gar, ένα θα πω. Ο Skink Hero είναι όλα τα λεφτά. Ιδίως αν του πάρετε το guerilla skill.

Δημοσ.

Εγώ τελειώσα το πρώτο μου campaign με Mazamoney στο VH/VH. Η αλήθεια είναι ότι προτίμησα στους skink heroes μου να τους βάλω πάνω στους πτεροδάκτυλους άντι για το guerilla skill για να τους στέλνω γρήγορα πάνω στα αντίπαλα artillery. Στο quest του βάτραχου που είχες να αντιμετωπίσεις Chaos, τα αντίπαλα hellcanons είχαν σε φάση 200+ kills. E, χρειαζόμουν κάτι για reach. 

Τώρα ξεκίνησα με Tyrion και Steel Faith mod. Φαίνεται πολύ πιο εύκολο βέβαια. Εύκολο starting location. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φαίνεται ότι έκοψαν πολλά στον νέο χάρτη για να χωρέσουν τον "παλιό".

Επίσης ελπίζω να χώσουν επιτέλους τους Tomb kings, γενικά από τα πιο ενδιαφέροντα factions που παίρνει τα @@ της GW για πολύ καιρό.Προσωπικά τους προτιμώ από wood elf και beastmen που ήταν στο fluff του φάνταζι σαν υποστηρικτικά μέρη.

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά οι Tomb Kings θα είναι το πρώτο DLC. Οι περιοχές είναι εκεί, τα placeholder factions επίσης, σίγουρα θα τους δούμε. Στο Mortal Empires χάρτη πρόσθεσαν και την Lahmia σαν περιοχή για να έχουμε και άλλο starting position για τους legendary lords των Tomb Kings.

Ανυπομονώ για Mortal Empires πάντως. Δεν έχω παίξει ακόμα με τα ποντίκια και το νεο starting position του Queek φαίνεται να κάνει ένα πρώτο playthrough με Skaven την καλύτερη επιλογή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...